Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (334)
Filtrovať recenzie
334 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
159
98
46
8
23
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
159
98
46
8
23
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
510334 recenzií
Recenzované: 9. januára 2018

Izba pekna, cistota tiez ok, jedlo super, bohaty vyber. Plaz asi 5 min peso, ale inak nic moc! Animacny program kazdy vecer to iste dookola!
Vcelku dobry hotel, ale za tie peniaze sa urcite najde aj lepsi!

Dátum pobytu: september 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi PeterD6744.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. júla 2017 cez mobilné zariadenie

2 hodiny cesty od letiska. Izba najskôr na najvyššom poschodí kde strašne bolo horko,potom sa nám podarilo za peniaze vymeniť izbu na bazény. Jedlo sa menilo po 7 dňoch sa začalo opakovať,keďže nemecká klientela mala 7 dňové pobyty a to isté bolo aj s animačným programom. Neodporucam hovoriť že ste zo Slovenska ak ste mladí ĽUDIA, nadávky vedia q potom ich kričia po celom areáli keď vás vidia,qspon nám sa to stalo,cítili sme sa vždy trápne. K moru sa chodilo asi 5 minút pri nejakom potoku. V bazéne bol každý deň aj aerobik A iné aktivity. V areáli bol ďalej golf A anfiteater.

Dátum pobytu: august 2016
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
3  Poďakujte používateľovi 113dusans.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

Parádna dovolenka.Pekny hotel, ciste izby, tak ako na obrazku.Čo sa týka stravy vzdy sa dalo z čoho vyberať a nám dosť chutilo.Animačný program nebol príliž častý (cez deň) ale animátori mali pripravený krátky program na každý večer.Pláž mimo areálu (cca 5 min chôdze) ale služby hotela boli ponúkané aj tam.

Dátum pobytu: august 2016
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
3  Poďakujte používateľovi 480miriamp.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. júla 2016

Tento hotel je samý luxus. Izby boli priestranné a čísté. Upratovať nám chodili každý deň a aj menili posteľnú bielizeň a uteráky. Jediná nevýhoda boli žaby ktoré bolo počuť celu noc a ráno sme mali hneď pod oknami ťavy. Čo sa týka jedla vždy ho bolo neúrekom a bolo vynikajúce. A so službami sme boli tiež spokojny. Celkovo skvelá dovolenka.

Dátum pobytu: august 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi michaelavasko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. októbra 2014

Hotelový komplex pozostáva z troch samostatných budov,izby sú priestranné,čisté a útulné.Na izbe sa nachádza TV,chladnička, trezor,klimatizácia. Hotel poskytuje rôzne služby - masáže,turecké kúpele, v suteréne sa nachádzajú obchody, kaderníctvo fitness, nechtové štúdio,biliard. Strava je veľmi pestrá a chutná, personál milý a ústretový. S angličtinou sa však veľmi nedá dohovoriť. Večerné aj denné animácie pre dospelých aj pre deti. V komplexe sa nachádza kaviareň,reštaurácia a la carte, vonkajšie bary,tobogány, bazény. Pláž je vzdialená asi 5 minút chôdze od hotela.

Tip na izbu: Krajší výhľad majú izby smerujúce do hotelového rezortu.
Dátum pobytu: júl 2014
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
11  Poďakujte používateľovi Darina B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie