Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 17:30
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Skvelá prehliadka:)

3 úžasne strávené hodiny:) Prešli sme sa historickým parkom a potom absolvovali veľký okruh v... viac informácií

Recenzované: 21. októbra 2018
Monika M
,
Bratislava, Slovensko
Uchvatne

Krasny klastor, expozicie v nom, ale velmi ocenujeme vyklad pani sprievodkyne Tatiany. Take... viac informácií

Recenzované: 6. októbra 2018
Zuzka1612
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (64)
  
Recenzie (64)
Filtrovať recenzie
64 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
47
15
1
0
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
47
15
1
0
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
111664 recenzií
Recenzované: 23. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Prekrásny kaštiel v nádhernom prostredí hontianskeho regiónu. Odporúčam navštíviť keď pójdete okolo ...

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi JozefH81.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. septembra 2017

Ak sa chystáte navštíviť Banskú Štiavnicu a ste milovníkmi histórie, nenechajte si ujsť Kaštieľ vo Svätom Antone, ktorý sa nachádza len pár km od nej. Pokiaľ máte čas, urobte veľký okruh kaštieľom, pretože sa naozaj oplatí. Izby sú nie len krásne zariadené s veľmi hodnotnými kusmi nábytku, ale dostane sa vám aj bohatého výkladu, z ktorého sa dozviete množstvo zaujímavých informácií. Kaštieľ sa nachádza v krásnom tichom prostredí, naozaj vrelo odporúčam!

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi Guide685828.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. septembra 2017

Vystihli sme akurát poľovnícke slávnosti, tak to tam naplno žilo, ale aj mimo sezóny to musí byť pekná dedinka, aj kaštieľ je krásny.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi Katarína V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Velmi pekna oblast na vylet, trochu nas ale sklamal pristup pani pri pokladni, ktoru obtazovalo, ze sme vyuzili moznost uplatnit si zlavu na kupu listkov. Naco to potom ponukate ?

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi AndrejH122.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. augusta 2017

Sú dva druhy prehliadok, jedna je kratšia, cca 45 minút za 5 Euro na osobu a druhá dlhšia, asi o 15 minút, za 8 Euro na osobu. My sme boli na tej kratšej, na prekvapenie dosť veľa ľudí. Expozícia sa mi páčila, izby zariadené pôvodným nábytkom, niektoré reštaurované, pekné lustre, stropy, tapety. Dobrá sprievodkyňa. Poľovnícka expozícia na úrovni, označené zvieratá a vtáčiky.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi Belovicova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie