Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (89)
Filtrovať recenzie
89 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
29
27
22
7
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
29
27
22
7
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2789 recenzií
Recenzované: 22. decembra 2017

Pocas pobytu v tomto hotely sme si prijemne oddychli. Velmi mily a napomocny personal, chutne jedlo, cisty hotel a prijemny oddych v saune a bazene.
Ubytovanie v hoteli nam bolo umoznene aj skor ako o 14:00, izby sice nie su velke, ale na prespanie a oddych postacujuce. Jedinu vyhradu mam k vankusom, uplne nepohodlne. Personal pouziva anlgicky jazyk, nemecky jazyk, cesky a slovensky jazyk. Velka vyhoda pre turistov z okolitych krajin. Hotel ponuka mnozstvo oddychovych aktivit - priestor sauny je velmi prijemny, hotelovy bazen tiez . Jedlo je vynikajuce a hlavne hotel ponuka bohaty vyber.

Bodovanie ubytovanie - 10 je maximalny pocet bodov:
Najdenie ubytovania 10/10
Ochota personalu 10/10
Okolie hotela 10/10
Vybavenie izby 10/10
Cistota 10/10
Pohodlie 8/10
Jedlo 10/10

Dátum pobytu: december 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Feriqe.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. novembra 2016

Na nasom pobyte v hoteli Alpenhof sme si s manzelom velmi oddychli.Krasna priroda,ako aj samotny hotel,personal,ubytovanie,vsetko sa nam pacilo.Personal hovori po slovensky aj cesky.Strava pri ranajkach sa opakovala,ale z bohatej ponuky sa dalo vybrat.Vecere boli vyborne,formou svedskych stolov.Mali sme izbu s balkonom,z ktoreho bol fantasticky vyhlad na okolite vrchy.Lyziarom doporucujem tento hotel,ale aj tym,ktori maju radi krasnu prirodu!

Dátum pobytu: október 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi lelka2014.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. septembra 2016

Poskytované služby sú na veľmi dobrej úrovni. Izby sú dosť priestranné s lógiami. Vybavenie izieb štandardné. Izby každodenne upratované. Hotel je mimo hlavnej cesty v peknom prostredí, ktoré poteší každé oko. V hoteli je bazén v ktorom sa dá aj plávať. Stravovanie formou švédskych stolov je dnes štandard. Nám strava vyhovovala a myslím, že každý si vyberie podľa chuti. Pre Slovákov je vítaná aj tá skutočnosť, že personál komunikuje v slovenskom a českom jazyku. V tomto hoteli sme už boli opakovane a určite sa sem ešte vrátime.

Tip na izbu: izby k parkovisko majú krajší výhľad, ale pohyb aut je počuť.
Dátum pobytu: september 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi optimista55.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. augusta 2016

Príjemný hotel v krásnom prostredí. Personál v hoteli hovorí česky. Chyžné boli veľmi ochotné. Personál reštaurácie tiež. V hoteli sa nachádza bazén, ktorý by si na niektorých miestach zaslúžil už a rekonštrukciu. Tento hotel je velmi vhodný pre rodiny s deťmi. V okolí hotelu je množstvo atrakcii na aktívne trávanie voľného času.

Dátum pobytu: august 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi PetraVranak.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. júla 2016

Hotel je dobre situovaný a ponúka veľké množstvo voľnočasových aktivít.
Je možné ísť na túry po chodníčkoch, ktoré sú kúsok od hotela.
Priamo v ňom je bazén, ping pong, stolný futbal, miesto pre deti, trampolína....
Wifi je v cene ubytka, avšak v našej izbe bola dosť slabá.
Jediná moaj výhrada sa však týka polpenzie - počas večere nebolo k dispozícii žiadne pitie a bolo treba si ho dokúpiť.

Dátum pobytu: jún 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Luc K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie