Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (2 852)
Filtrovať recenzie
2 858 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 054
1 050
482
160
112
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 054
1 050
482
160
112
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
162 858 recenzií
Recenzované: 22. augusta 2019

za tie penize otras. All inclusive ale nic vam nedaju. Vsade vycapene ceny.. na vsetko. Na zachod lehatko coctail sprchu na vsetko.0Minibar prazdny voda tu nieje pitna.. coctaily iba niektore all inclusive.naprikld mojito zakladny coctail nieje v all inclusive . Hotel nema vlastnu plaz!! Na plazi vsetko za poplatok.. este aj lehatka .. 9€ na den!! Trezor za poplatok na tyzden cez 30€ Ziadny bar pri plazi dalsie obrovske minus.. cestovali sme v noci nespali sme celu noc na hotel sme dorazily o 11 a do 14tej sme museli cakat v horucavach vonku a tult sa kym izba nebude.... musim povedat ze izby su pekne.. more naozaj krasne a vyhlad super.. ale tym to haslo .. proste za tie peniaze a all inclusive clovek caka all inclusive... pri plazi este ak zachody stoja 1€.. to uz kde sme.. ricniky k bazenu nic!!! Na internete pisu ze je minibar a potom na izbe prazdny a ked in voln povedia ze zo nedoplnaju.. dorazily sme konecne do izby unaveny ale musim ist zaee jak debil von az do baru po pitie lebo som smedny.. hroza.. fakt.. dovolenka ma stala 800€ na osobu na 10 dni.. pre porovnanie karibik ma vysiel o 100€ viac na rovnaku dobu... sluzby uplne inde!!! 9bazenov 6 barov vs 2 bazeny 1 bar... coctaily v umelom pohari a vzeraju jak chcanky.. tam boli krasne v skle a s ovocim ako sa ma.. lehatka minibar vzdy full uteraky vsetko.. som prvy krat na dovolenke v EU ale aj posledny.. a po anglicky sa mi to ani nechcce pisat

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi RobkoEnZet.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GlobalesHotelAmerica, Globales Quality Manager v zariadení Globales America.Zodpovedané: 28. augusta 2019

Vážený hosť,

Ďakujeme vám za vašu reakciu. Je nám ľúto, že ste si ne užili váš pobyt u nás. Máme All inclusive, ale je tu ešte niečo navyše, kde si môžete vybrať za prijateľnú cenu pre našich hostí. V našom hoteli sú k dispozícii ležadlá a slnečníky zadarmo. Pláž, ktorá je blízko nás, je verejná a je bezplatná. Platíte ju iba v prípade, že používate ležadlá a slnečníky. Na našom oficiálnom webe je napísané, že v izbe máme chladničku, ale nie mini bar.
Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti a dúfame, že nám v budúcnosti budete môcť znova veriť.

Všetko najlepšie,
Globales Quality Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. augusta 2019

Hotel sa nachadza na vyvysenom mieste, na plaz sa ide dolu schodmi, ktora sa nachadza v takom zalive, krasna priezracna voda, vhodne aj pre rodiny s detmi...sluzby su dobre..blizko centra, naozaj len par krokov..oplati sa pozicat si na cely den auto a prejazdit mallroku, je sa naco pozerat....by som povedala, ze v ramci europy jedna z naj dovoleniek, urcite sa vratime

Tip na izbu: vsetky izby su orientovane na more, takze skvely vyhlad cim vyssie tym lepsie
Dátum pobytu: júl 2019
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi SONI1506.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Transfer z letiska trval hodinu. Pôvodne sme mali byť ubytovaní vo vedľajšom 3* hoteli Globales Samoa, no nakoľko bol plný, dali nás do tohto, čo nám ale vôbec neprekážalo nakoľko je 4*, bližšie pri mori s krásnym výhľadom na more a all inclusive sme mohli využívať v oboch hoteloch. Dokonca sme ako kompenzáciu dostali trezor a wifi v celom areáli vrátane izby zadarmo.

Chceli sme izbu s výhľadom na more, ubytovali nás vo vedľajšej menšej budove, čo nám vyhovovalo pretože nebolo počuť hluk od bazéna a večer animačné programy, ktoré boli už síce aj tak poslabšie, nakoľko sme boli v polovici septembra. Izba útulná, čistá, minibar sme dopĺňaný nemali, v kúpeľni 2x “hygienický balíček”.

Stravovanie bolo vynikajúce, možno menší výber v porovnaní napr. s Tureckom, ale jedlo bolo vždy skvele pripravené, ozaj bez jedinej výhrady. Čo nás veľmi milo prekvapilo bolo smoothie na raňajky. V pizzerii bola tuším až do 23.00 ak nie dlhšie pizza, vždy 3 druhy, celkom fajn.

Pláž asi dve minútky od hotela, na september bola celkom preplnená, plážový servis za poplatok, tuším nejakých 13€ 2 lehátka, slnečník a stolík. Pláž s jemným pieskom, nachádza sa v peknej zátoke, more čisté, nádherné.

Asi 200m od hotela kvantum malých obchodíkov so suvenírmi a kadečím možným, hotové bludisko taktiež požičovňa aút, určite odporúčame vypožičať si auto a pobehať ostrov, je krásny. Za pozretie stojí Cap de Formentor a pláž Cala Agulla. V rámci cestovky sme absolvovali fakultatívny výlet do Palmy - katedrály La Seu a dedinky Valldemossy, krásny zážitok. Určite jedna z našich naj dovoleniek, odporúčame!

Dátum pobytu: september 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
2  Poďakujte používateľovi juliagdovinova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Úplne super dovolenka,úplne super personál ,úplne super animatori,Iga ,Jagoda zdravim boli ste top,boli sme tam už druhý krát opäť super ,jedlo, more ,hotel,proste oddych ako sa patrí ,dakujeme ....môžem odporúčať

Dátum pobytu: september 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Flyer816119.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Hotel môžem len odporučiť, čisté a priestranne izby, ústretový personál. Jediné mínus je podľa mňa reštaurácia, jedlo skvelé ale na počet ludi by to chcelo väčšie priestory. Pláž je čistá a pekná ale tiež dosť plná. Rozhodne odporúčam požičať si auto a pochodit ostrov.

Dátum pobytu: august 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi 241martinal.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie