Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Reštaurácia pre skutočných jedákov”
Recenzia Jo Bastya Csarda

Jo Bastya Csarda
Na pozícii č. 3 spomedzi 13 Reštaurácie v Šamoríne
Kuchyňa: Maďarské
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 7. marca 2018

Do csárdy ma na obed pozval obchodný partner. Hoci som viac krát prechádzal popri nej, hoci je v Šamoríne prakticky pri hlavnom cestnom ťahu, nikdy som si ju pre jej nenápadnosť nevšimol.
Interiér je veľmi príjemný, sympatický a útulný. Je ladený do sedliackeho štýlu, o čom svedčí množstvo starobylých predmetov po stenách. Napriek tomu je elegantne moderný.
Jedlo je chutné a je na ňom cítiť, že kuchári kladú dôraz na čerstvosť surovín. Mäso bolo kvalitné, jemné a myslím, že asi z nejakých domácich zdrojov. Čo ma zvlášť upútalo bola maximálna veľkosť porcií, čo je však zrejme (logicky) premietnuté do cien jedál. Mal som černohor a polovicu som si musel dať zabaliť, lebo po fazuľovici som ho proste už nevládal zjesť. Ak jedlo nehodnotím plným počtom, je to práve kvôli doladeniu chutí: - černohor kvalitný, ale mäso príliš hrubé a nedochutené, obal mal chrumkať. Fazuľová polievka z hľadiska surovín super kvalitná, avšak jej pálivá chuť prebila všetky ostatné chute, takže ani bôbovica nemala svoju typickú fazuľovú chuť.
Čiže - ak je čitateľ hladný, nájde tu riešenie a pomoc. Budú mu poskytnuté veľmi dobré služby. Nie som však celkom presvedčený o tom, že za primeranú cenu.

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi Dvojhonzo.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (59)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

151959 recenzií

Zrecenzované: 1. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Na par zlych detailov ma restauracia velmi prijemny tradicny interier.
Ochutnali sme tu zopar velmi chutnych hlavnych jedal.
Bohuzial dezerty ktore sme si objednali boli velmi podpriemerne vobec nestali za namahu ich hladat v tom 100 stranovom menu. Dezerty boli zvacsa utopene v lacnom cokoladovom topingu, presladene, a za nehoraznu sumu penazi.

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi martinpT2706GJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Výborne sme sa najedli. Ako od babičky všetko čerstvo uvarené skvelo dochutené . Čapované pivo Plzeň výborne vychladené

Dátum návštevy: august 2017
1  Poďakujte používateľovi Marcela1144.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. augusta 2017

halaszle sa nedalo jest, skoda, chodiavali sme tam obcas a bolo aj chutne aj prijemne, pravda draho, no a este aj ceny zvysili, bohuzial pekne prostredie to nevyvazi

Dátum návštevy: august 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi carrie w.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Asi ide o lepsiu restauraciu v okoli, hlavne ceny tomu zodpovedaju. Celkovy dojem bol priemerny. Restauracia je pekne zariadena, dobre parkovanie a dobra obsluha. Jedalny listok hruby ako telefonny zoznam, ale polovicu poloziek nemaju... Namatkovo sme skusili kacacinu, gulas, zemiakovy salat. Tento problem mali aj hostia pri vedlajsom stole s inym vyberom. Nakoniec sme nieco nasli, porcie su velke, kvalita jedla taky priemer, nic extra.

Dátum návštevy: november 2016
3  Poďakujte používateľovi Martin B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Jo Bastya Csarda, si pozreli aj

 
Šamorín, Trnavský kraj
Šamorín, Trnavský kraj
 

Navštívili ste Jo Bastya Csarda? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu