Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Prison Island - Changuu Private Island
Dnes otvorené: 9:00 - 16:15
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Ostrov, ktorý dýcha históriou

Ostrov neďaleko Stone Town, na ktorý vás ochotne zoberú lokálny sprievodcovia alebo miestni... viac informácií

Recenzované: 9. decembra 2017
PeterP6173
Veľké korytnačky

Ostrov v minulosti slúžil ako väzenie pre otrokov, s ktorými s obchodovalo v blízkom Stone Town... viac informácií

Recenzované: 27. februára 2017
vrabec
,
bratislava
Prečítať všetky recenzie (3 890)
  
Recenzie (3 890)
Filtrovať recenzie
3 890 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 451
1 372
756
185
126
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 451
1 372
756
185
126
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
493 890 recenzií
Recenzované: 3. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Navstee ostrova a nezabudnuteľný zážitok s korytnackami a návšteva väznice,kde nikdy nebol niekto zavretý. Úžasný zážitok pri korytnackam kde sa ich môžete dotknúť, chovať.

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi Yvetta55.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. decembra 2017

Ostrov neďaleko Stone Town, na ktorý vás ochotne zoberú lokálny sprievodcovia alebo miestni "kapitáni". Ak budete v hlavnom meste Zanzibaru, ale i všeobecne na Zanzibare, určite odporúčam navštíviť. Ostrov kedysi slúžil ako väzenie pre otrokov, potom ho prestavali ako väznicu pre zločincov (avšak kvôli revolúcii nikdy neotvorili) a momentálne je sídlom obrovských korytnačiek. Tie dal údajne doviezť Sultán zo Seychel. O korytnačky sa starajú, avšak na dosť malom priestore. (už je ich tam viac ako 160)

P.S.: Od miestnych sme sa dozvedeli, že väznica patrí ropnej spoločnosti, vrátane korytnačiek a to je vraj aj hlavným dôvodom, prečo ich nechcú vypustiť do oceánu.

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi PeterP6173.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. februára 2017

Ostrov v minulosti slúžil ako väzenie pre otrokov, s ktorými s obchodovalo v blízkom Stone Town, potom aj ako väzenie pre kriminálnikov. V súčasnosti je to rezervácia s korytnačkami, ktorých je tam cca 150.

Dátum zážitku: február 2017
Poďakujte používateľovi vrabec.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 23. marca 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. marca 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie