Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 891)
Filtrovať recenzie
1 892 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 291
368
151
53
29
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 291
368
151
53
29
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
161 892 recenzií
Recenzované: 6. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Hotel Alva Donna v Beleku /TR/ je výnimočný tým, že má super program v obrovskom amfiteátri. Predstavili sa tu aj zahraničné hudobného hviezdy. Okrem krásneho areálu a zadnej krásnej hotelovej časti... Ma hotel všetko čo potrebujete. Krásne more a veľká pláž vás očaria. Krásna oslava tzv. Gala večer Vás očarí...
Odporúčame.

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi dirobertos.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. septembra 2015

V tomto hotely sme boli 2-krát.Hotel patrí medzi najlepšie hotely v Turecku.Strava je veľmi dobrá,pestrá a po celý deň.Personál milý,úslužný.Izby v novej časti sú moderne zariadené a priestranné.V tejto časti je aj bazén a všetky služby,ako v staršej časti,ktorá je bližšie k moru.Izby v staršej časti sú menšie.Tu musím podotknúť,že upratovanie izieb aj napriek bakšišu bolo veľmi na nízkej úrovni.
S týmto hotelom sme boli nadmieru spokojní,a odporúčam každému.

Tip na izbu: Izby v novej časti sú výhodnejšie,sú tiché a priestranné,v staršej časti sú hlučnejšie a menšie,ale lepší výhľad.
Dátum pobytu: jún 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
4  Poďakujte používateľovi helena72015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Recenzované: 30. júna 2014

O tomto hoteli sa nedá zlého slova povedať, je to jeden z najlepších tureckých hotelov. Jedlo, more, kúpele aj izby sú perfektné. Len zamestnanci niesú veľmi dobrí v čistení izieb. Ale ak im dáte sprepitné, tak len budete pozerať, ako vám izbu vyčistia.
Aquaparky sú perfektné, v Turecku sa také snáď ani nenachádzajú.

Poďakujte používateľovi Ar S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.com. Zobraziť originál
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 24. apríla 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum pobytu: apríl 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia AlvaDonnaHotels, Halkla İlişkiler Müdürü v zariadení Alva Donna Exclusive Hotel & Spa.Zodpovedané: 27. apríla 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. apríla 2019

Dátum pobytu: apríl 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia AlvaDonnaHotels, Halkla İlişkiler Müdürü v zariadení Alva Donna Exclusive Hotel & Spa.Zodpovedané: 27. apríla 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie