Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (475)
Filtrovať recenzie
475 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
230
125
77
14
29
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
230
125
77
14
29
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16475 recenzií
Recenzované: 17. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

12 dni cez slov. CK
Hotel už niečo zažil, no ale celkom ok. Všade čisto, milá obsluha. Hotel je len pre dospelých 18+ čo bolo aj poznať. Kľud a pokoj. Jedlá sa občas opakovali. Slabý internet. Pokrytie na izbe vôbec.

Dátum pobytu: august 2018
Poďakujte používateľovi mapolak.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. septembra 2017

Hotel je pre dospelých, takže ak si chcete oddýchnuť je to veľmi dobré miesto na relax, kľud a oddych. Bez otravných animátorov prebieha v kľude ranné cvičenie, poobedný aquagym, plážová boccia či volejbal. Každý večer je od 21:00 pripravený program, my sme zažili naživo napr. kubánsku skupinu alebo vystúpenie africkej akrobatickej skupiny.
Neviem, či je to tak počas celej sezóny, ale v 3. sept.týždni sme nezažili, že by niekto skoro ráno utekal na pláž, či k bazénu a "obsadzoval" si lehátka. Aj na obed sme našli voľné. Personál = veľké plus, ochotní, usmievaví, behali a starali sa o nás počas celého dňa. Klientela počas nášho pobytu bola zväčša ruská a nemecká (vo vyššom veku), menej česká a slovenská, francúzska, turecká.
Veľký výber jedla, je stále z čoho vyberať.
Vstup do mora nie je pozvoľný, ale po pár metroch ste už v hlbšej vode alebo sa dá ísť cez mólo. Výhodou sú topánky do vody, lebo pláž je síce piesková ale vstup do mora je už s oválnymi kamienkami, čo je miestami ťažké na vchádzanie/vychádzanie.
Odporúčam, ak si chcete naozaj oddýchnúť, sledovať more a na nič nemyslieť.

Dátum pobytu: september 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
6  Poďakujte používateľovi andreab1002017.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. júna 2016

Skvelý hotel s výborným vybavením. Široký výber jedla a nápojov. Krásny bazén a pláž. V blízkosti sa nachádzajú malé obchodíky, kde nájdete oblečenie, čaje, koreniny a tradičné suveníry. Pláž je skôr vhodná pre väčšie deti, už pri vstupe do mora je voda hlbšia a teda nie je pozvoľný. K dispozícii sú lehátka a slamenné slnečníky a mólo odkial si užijete pekný výhľad na západ slnka.

Dátum pobytu: jún 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
6  Poďakujte používateľovi Jana S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 17. júna 2019

Dátum pobytu: jún 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia crmmuazzeztepe, CRM Representative v zariadení TUI SENSIMAR Belek Resort & Spa.Zodpovedané: 18. júna 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. júna 2019

Dátum pobytu: jún 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia crmmuazzeztepe, CRM Representative v zariadení TUI SENSIMAR Belek Resort & Spa.Zodpovedané: 18. júna 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie