Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
krasne plaze

nekonecne pieskove plaze pri azurovom mori, nieco nadherne odporucam sa prejst po plazi az k velkej... viac informácií

Recenzované: 31. augusta 2017
PeterV5482
Nadherna plaz

Velmi pekna a cista plaz s vlnami. Na plazi je rybarske molo, na ktorom kazdy den cca o 11stej... viac informácií

Recenzované: 9. augusta 2017
corderada
,
Trenčín, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (3 733)
  
Recenzie (3 733)
Filtrovať recenzie
3 733 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
2 273
1 104
264
69
23
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
2 273
1 104
264
69
23
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
163 733 recenzií
Recenzované: 31. augusta 2017

nekonecne pieskove plaze pri azurovom mori, nieco nadherne odporucam sa prejst po plazi az k velkej piesocnej dune, ktora bola naviata saharskym pieskom

Dátum zážitku: jún 2017
Poďakujte používateľovi PeterV5482.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Velmi pekna a cista plaz s vlnami. Na plazi je rybarske molo, na ktorom kazdy den cca o 11stej prinesu rybari svoje ulovky. Urcite sa je na co pozerat. Piesok jemny.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi corderada.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. septembra 2015

Prekrásny teplý a čistý oceán, krásny jemný piesok,lehátok vždy je dostatok, niektoré by bolo treba vymeniť, lebo sú polámané.

Dátum zážitku: august 2015
1  Poďakujte používateľovi Katarinka61.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: pred 2 týždňami cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: september 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: pred 3 týždňami cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: september 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie