Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (372)
Filtrovať recenzie
372 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
185
133
43
3
8
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
185
133
43
3
8
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
38372 recenzií
Recenzované: 13. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Vynikajúci hotel, jedlo bolo úžasné a pestré, izby upratané a čisté, perfektné wellness. Strávili sme jeden týždeň s rodinou. Ďakujeme Admira, Jerry, Vedrana a Lukáš za tak krásne strávený čas s vami. Zábavné aktivity pri bazéne a aj deti sa zabavili na aktivitách.

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Martin K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. septembra 2016

Hotel pekný, čistý. Personál veľmi príjemný. Pláž krásna a čistá lehátka za poplatok inak pri bazene zdarma.Jedine čo je zlé je vela schodov k pláži asi 140,takže moc neodporučam starším ľudom a rodinkám s malymi deťmi. My sme boli s polročnym miminkom a mali sme čo robiť.Ak nebudete spokojny s izbou, tak ak budu mať volnu izbu, tak ju v pohode vymenia. Inak byvaju animacie aj cez den aj večer. Strava výborná, rozmanitá, švedske stoly, výborné dezerty. Inak vždy talianska kuchyna pizza a cestoviny okrem inych jedal. Veľa ovocia a zeleniny.

Dátum pobytu: august 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi danushtek.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia krvaricp, Manager v zariadení SENTIDO Bluesun Berulia.Zodpovedané: 3. októbra 2016
Prekladač Google

Dear danushtek,

thank you for writing us such a positive review and awarding us with the high rate. We are glad to see you were satisfied with our food, restaurant and of course, our helpful staff. Speaking of staff, we are grateful for this special mention, reviews like yours make us feel even more proud of them. We would love to host you again, thank you for giving us your trust.

Sincerely, Zeljka Zidar, Hotel Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. septembra 2015

Veľmi dobrý hotel, priamo na pláži, ochotní a priateľskí personál, rozmanitá ponuka raňajok a večerí, pekné posedenie nad plážou s výhľadom na more. Každý večer koncert alebo vystúpenie. Izby vkusne zariadené, každý deň upratané. Parkovanie priamo pred hotelom.

Dátum pobytu: júl 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Janulka223.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia krvaricp, Manager v zariadení SENTIDO Bluesun Berulia.Zodpovedané: 4. septembra 2015

Drahá Janulka223,
ďakujem za Vašu recenziu a pozitívne komentáre. Tiež nás teší aj zistenie, že ste s našimi zamestnancami, jedlom a izbami boli spokojný. Z takých komentárov, ako tie Vaše, máme úprimnú radosť, pretože nás podnecujú naďalej s odvahou robiť všetko, čo je v našich silách, aby sme mohli našim hosťom poskytnúť len to najlepšie z dovolenky v Chorvátsku.
Sme radi, že ste z Vašej dovolenky mali ozajstný pôžitok a je nám cťou, že sa tak stalo čiastočne aj našou zásluhou. Tešíme sa na Váš opätovný príchod.
So srdečným pozdravom, Željka Zidar
Riaditeľ hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Recenzované: 12. júna 2014

Včera večer sme sa vrátili z fantastického týždňa. Brela je nádherný klenot. Hotel je umiestnený v dobrej polohe všade s výhľadom na more. Boli sme na výlete loďou a výlete na Split. Počasie bolo super nato, že bol jún, milo nás to prekvapilo. Boli sme jediní briti v hotely, takže sme nemali žiadne noviny. Pri príchode sme otvorili balkónové dvere a boli sme pozdravení tehlovou stenou. Na to, že hotel bol tak na 60 percent plný, nás to dosť sklamalo. Jedine vtedy nás chceli presťahovať, ak by sme si priplatili ďalších 55 libier, čo sme urobili a dostali sme izbu číslo 522. Zaplatili sme extra za výhľad na more, ale oplatilo sa. Barový personál bol pomalý a biedny. Pýtal som sa na obchod s osvetlením, pretože Chorvátsko stále používa kuny, čo je veľmi lacné. Určite sa vrátime na budúci rok, ale pre zmenu do iného hotela.

1  Poďakujte používateľovi sweetpea073.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.co.uk. Zobraziť originál
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia krvaricp, Manager v zariadení SENTIDO Bluesun Berulia.Zodpovedané: 18. júna 2014
Prekladač Google

Dear sweetpea073,

We would like to thank you for your comment and your grades. We are very glad that you liked our country and destination. Brela is one of the top destinations of Croatia and worldwide. Did you know that the Forbes magazine in 2004. has named Punta rata beach to be Europe's most beautiful beach and 6th most beautiful beach in the world.

We are happy that you enjoyed the view from your upgraded room. Each day we are doing our best to improve our service and quality.

Kind regards,
Zeljka Zidar
Hotel manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: pred 3 týždňami

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie