Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (23)
Filtrovať recenzie
23 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
19
3
1
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
19
3
1
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
51023 recenzií
Recenzované: 6. septembra 2017

Hotel ma uzasnu polohu priamo pod svahom a velky priestor s atrakciami pre deti.
Apartman bol velkorysy s peknou kupelnou, Wellness prijemne potesi vzdy. Trochu studensia voda v bazene nebola ani velkou prekazkou na vysantenie s protiprudom.
Jedlo chutne a rychlo pripravene za dobru cenu. Najvacsou devizou okrem inych moznosti je velmi prijemny a mily personal.
V okoli je vela moznosti ako sa zabavit, my sme skusili aj turistiku v blizkom okoli hotela a vylety po regione.

Dátum pobytu: august 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi JessyHassan.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. decembra 2016

Posledný víkend sme strávili v hoteli Kristína a bolo to neskutočné! Všetci boli naozaj milí, nápomocní, usmievaví. Izby čisté so všetkým čo sme potrebovali. Jedlo nám chutilo, wellness bol skvelý, lyžovačka bola perfektná. A príroda bola nádherná! Pobyt v hoteli Kristína môžeme len doporučiť.

Dátum pobytu: december 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi 4daniel_.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. decembra 2016

Do tohto hotela sa s obľúbou vraciame. Nachádza sa v nádhernom prostredí so skvelým vybavením a personálom. Určite odporúčame na dovolenku nielen v zimnom období, ale aj počas ďalších mesiacov v roku.

Dátum pobytu: október 2016
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi LindaA4379.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. decembra 2016

Pobyt v Hoteli Kristína bol úžasný :) Veľmi dobrý a milý personál, ktorý vždy vo všetkom vyhovel a chcel aby sme sa tam cítili ako doma. Krásne izby, možnosti aktivít, nádherné okolie a príroda. Odporúčam všetkými desiatimi ! :)

Dátum pobytu: október 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Luccia B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. septembra 2016

Pobyt s rodinou v oravskej prírode sme si vychutnali. Hotel Kristína poskytuje ubytovanie v útulných štýlových izbách - my sme mali krásny výhľad na Vasiľovskú hoľu. Stravovanie, personál, služby, ktoré hotel poskytuje hodnotím veľmi kladne - využili sme wellness, kde je bazén, vírivka a dva druhy sauny. Je to vynikajúci východzí bod na "oravské atrakcie" - my sme navštívili Puchmajerovo jazierko, Oravský hrad, Oravskú priehradu, Rozhľadňu Klin a Múzeum Oravskej dediny Zuberec. Určite vyskúšajte :)

Dátum pobytu: september 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi BozenaO43.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie