Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (151)
Filtrovať recenzie
151 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
93
30
22
1
5
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
93
30
22
1
5
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16151 recenzií
Zrecenzované: 18. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Letná dovolenka v Albánsku. Hotel čistý, denne upratovaný, tiež servis na izbách vyhovujúci. Na izbe varna kanvica,tv dokonca so slovenskou TA3 a óčkom. Polpenzia postačuje pri nízkych cenách v reštauráciách v okolí. Strava pestrá, denne aj ryby, ovocie, dezerty. Bazén príjemný, bez toboganov. Hotelová pláž denne pohrabana, nedopalky do piesku pchali slovaci aj domáci. V cene ležadlo aj slnečníky, a denne nova čista osuška na pláž. Negatívum: Vrieskajúci obchodníci pobehujúci medzi ležadlami, ulice aj bez asfaltu, pieskové, hlinové, no to už patrí k ich koloritu. Hotel určite odporúčam.

Termín ubytovania: august 2016, cestoval(a) v páre
1  Poďakujte používateľovi MarioK010.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. septembra 2016

Hotel na pláži, slnečníky a ležadlá v cene, osušky zadarmo, v reštaurácii počas jedla hrá klavírista, milí personál, morská strana poskytuje pekný výhľad, wi-fi na izbe bez problémov, ceny jedál v reštaurácii veľmi prijateľné

Tip na izbu: Treba si priplatiť za morskú stranu
  • Termín ubytovania: august 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi anna79316.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 31. augusta 2016

Hotel označený 4* mal drobné chybičky. Rozhodli sme sa pre izbu s výhľadom na more podľa predchádzajúcich recenzii. Na pláži je hneď vedľa novopostavený pavilón s diskotékou od 12:00h do 24:00h. čo nás moc nepotešilo, hlavne ak človek chcel trošku podriemkať na ležadle. Strava bola v celku v poriadku s malými obmenami na večeru, občas aj s hrou na klavír. Káva bola mizerná ale dala sa kúpiť dobrá pri pulte v bare za 100 až 160 lekov. Dalo sa všade platiť aj eurami iba na MDH treba leky. Bazén medzi hotelom a plážou bol v pohode iba chýbalo označenie hĺbky. Osušky sa dali požičať pri bazéne. Trochu otravovali domáci predavači všetkého možného, ktorí sa snažili iba v albánčine predať tovar. Upratovanie sa robilo denne + výmena uterákov ale posteľnú bielizeň nám vymenili až na požiadanie po 4 dňoch. Odporúčam nafotiť minibar (chladničku) pri príchode na hotel aj pri odchode. Snažili sa nás presvedčiť, že sme niečo minuli, ale keď sme ich chceli konfrontovať, aby teda priamo v izbe ukázali čo chýba tak to zrušili. Dohovoriť sa dá v hoteli okrem albánčiny aj anglicky, ale iba u niektorých zamestnancov. Pokiaľ nevadí diskotéka, tak je pobyt vhodný pre rodiny s deťmi - more je plytké cca 10-15 m od brehu. Kto si chce zaplávať musí ďalej od brehu cca 150 m. Wifi pripojenie cca 72Mbps je zadarmo na izbe (treba sa opýtať delegáta na heslo a názov) aj v reštauracii (je bez hesla).

Tip na izbu: izby s výhľadom na more a terasou od 111 do 119 v staršej časti (2.poschodie)
  • Termín ubytovania: august 2016, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi kecim2016.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. júla 2015

Izbu sme mali priestrannu vyhlad na more dobre vybavena a 100%cistota ochotny personal pod vedenim (TONY) samozrejme aj ludia v meste su Vam ochotny pomoct bazen cisty a velky lehatok na plazi bolo dostacujuce ....

Tip na izbu: Oplati sa priplatit za izbu abudete mat vyhlad na more mozna aj jacussi na izbe rožne izby maju my sme boli na tretom poschodi ....
  • Termín ubytovania: júl 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
17  Poďakujte používateľovi Hilda4567.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. apríla 2015

Vrelo odporúčam všetkým ...hotel moderný a čistý s izbami poskytujúcimi pohodlie,situovaný blízko pláže, s milou a snaživou obsluhou. Mali sme zabezpečené ranajky a večere to jediné by som mohla trochu vytknuť sortiment bol dosť jednotvárny a hlavne večere trochu s omeškaním - to by ani nevadilo ale pokrmy, ktoré mali byť teplé už boli vychladnuté , ale inak chutné. Inak nemám problém hotel navštíviť aj v budúcnosti bola som velmi spokojná.

Tip na izbu: mali sme izbu na 7. poschodí s výhľadom na more veľmi sme boli spokojné
  • Termín ubytovania: júl 2014, cestoval(a) s priateľmi
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
14  Poďakujte používateľovi 696mirka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie