Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (18 049)
Filtrovať recenzie
18 049 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
11 415
3 900
1 646
657
431
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
11 415
3 900
1 646
657
431
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
61118 049 recenzií
Recenzované: 1. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Krasny hotel,priestranne a ciste izby,uzasna palmova zahrada, ktora je stale neskutocne cista a udrziavana. Hotel nieje ani velky a ani maly,takze sa vsade dostanete velmi rychlo. Plaz krasna velka, kde boli animacne programy doobeda a poobede boli zasa pri bazene. Jedlo skvele a bohate, kazdy si urcite nieco vyberie.

Dátum pobytu: január 2018
1  Poďakujte používateľovi IvanaK1077.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia eConcierge N, Manager v zariadení Now Larimar Punta Cana.Zodpovedané: 2. februára 2018
Prekladač Google

Dear Ivana,

Thank you for preferring Now Larimar Punta Cana. It pleases us to read your comment about your comfortable room, beautiful garden with palms, entertainment and delicious food.

It would be gratify to welcome you again.

Best regards,
Gianluca Pezzolla
Hotel Manager.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. apríla 2017

Toto bola moja prvá dovolenku v Dominikánskej republike a aj v Karibiku a bola naozaj super. Hotel, veľký, priestranný, krásna udržiavaná záhrada, izby naozaj veľké, čisté, na izbe sme mali aj kávovar, takte sme si mohli hoci kedy urobiť kávu a nemuseli sme chodiť do baru alebo reštaurácie. Pláž nádherná a o mori ani nehovorím- úžasné :-).
Jedlo vynikajúce, veľký výber. Boli tam aj al lacarte reštaurácie, kde je nutné dopredu sa objednať.

Dátum pobytu: marec 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Lema18.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. augusta 2016

V máji 2016 som aj s rodinou navštívil tento hotel. Bola to naša prvá návšteva Dominikánskej republiky. Boli sme v časti preferred club. Musím povedať, že to bola veľmi dobrá voľba, pretože sme mali naozaj všetko veľmi blízko, bazén, jedáleň aj more. Členovia preferred clubu mali oproti ostatným k dispozícii navyše vlastnú jedáleň, dva bazény, dva bary, kde ste mohli piť rôzny exkluzívny alkohol, napr. 12 ročný Rum Barcelo a vlastnú pláž, kde bolo veľmi veľa lehátok. Keď ste si chceli pospať dlhšie a prišli ste na pláž o 11.00 hodine, aj vtedy ste bez problémov našli miesto. Členovia preferred clubu mali prednosť vo všetkých a la card reštauráciách, kto chcel mohol tam chodiť aj každý večer na večeru. Jedlo vynikajúce, obsluha veľmi dobrá a pozorná, každý večer vynikajúci program. Večer ste mohli ísť na hotelovú diskotéku alebo do hotelového kasína. Naša izba bola s výhľadom na bazén. Izby preferred club majú vlastnú jakuzzu. Môžem záverom zhodnotiť, že tento rezort je veľmi dobrý a určite sa sem ešte radi vrátime.

Dátum pobytu: máj 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi lubos1306.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. júna 2015 cez mobilné zariadenie

Very good....nsjlepsia dovolenka na akej som bol...super pocasie duper ludia a obsluha hotela...kazdo denny vecerny program...vylety...super jedlo a pitie...proste odporucam kazdemu tento hotel a miesto k dovolenke..

Dátum pobytu: jún 2015
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
5  Poďakujte používateľovi Marek H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 21. januára 2020

Dátum pobytu: január 2020
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia eConcierge S, Manager v zariadení Now Larimar Punta Cana.Zodpovedané: 27. januára 2020
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie