Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 10:00 - 18:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Nemá chybu.

Tak takýto zábavný vodný park som navštívil prvý krát a bavil som sa tu ako malé dieťa. Kto sem... viac informácií

Recenzované: 30. septembra 2018
Boris B
Amazing

Úžasný park zabavili sme sa na celý deň. Jediná nevýhoda je, že sú tam strašne dlhé rady. V jednom... viac informácií

Recenzované: 3. októbra 2017
AdrianaV2785
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (28 150)
  
Recenzie (28 150)
Filtrovať recenzie
28 150 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
19 896
5 457
1 545
615
637
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
19 896
5 457
1 545
615
637
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
4928 150 recenzií
Recenzované: 4. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

238 € za nič, resp. za státie v radoch, zlé, zlé a zlé!

Nedajte sa nachytať! Po celom Tenerife sa všade stretnete s reklamou na Siam park, vlastní ho ten istý človek ako Loro park. Tam sme boli nadmieru spokojní, všetko krásne fungovalo, všade síce veľa ľudí, ale dalo sa užiť si park aj všetko, čo ponúka. Tu to bola hrôza a chaos. Začnem od začiatku. Siam park má výborné recenzie, keď mu niečo vyčítajú, tak dlhé rady a zlé jedlo. Mne sa v radoch robí zle, začne sa mi točiť hlava a pokazí sa mi nálada, čo prenesiem aj na svoje okolie, viem o tom a tak sa radom vyhýbam. Ak sa dá radu vyhnúť tým, že zaplatím viac, idem do toho. Presne tak to bolo aj tu. Normálne vstupné stojí 35 €, za fast pass zaplatíte 15 €. Ja som kúpil vstupné za 119 € na osobu, teda za dve 238 €. Je to dosť peňazí, ale ja fakt v rade nevydržím a chcel som mať zážitok, takže si doplatím. V cene mal byť prednostný vstup, šatňa (skrinka) a all inclusive program. Ok. Tešili sme sa aj s manželkou, hlavne preto, že Loro park bol fakt bez chybičky. Ráno sme prišli niečo po 10tej. Dnu sa valili davy ľudí. Parkoval som asi kilometer od vchodu - moja chyba, mali sme prísť skôr. Od bočného vchodu nás poslali preč, máme VIP vstup. Ok, chvíľku sme sa trochu bezradne tmolili, potom som sa spýtal a pri vstupe nás odchytila pani, najprv nevedela, čo s nami, ale kolegyňa jej poradila. Odviedli nás do kanclu, dali na ruku prúžky a do rúk kupóny - do šatne a mávnutím poslali do davu. Stovky ľudí (dav) sa šinuli úzkymi cestičkami, tie menili trasu tak, aby fotografi stihli cvaknúť každého - tú fotku vám potom predajú. Vôbec sme netušili, kam máme ísť, ale dav nás niesol - k šatniam. Tam bol rad. Chvíľu sme v ňom stáli, ja som už strácal náladu. Po pár minútach som sa zboku dostal ku dievčaťu, čo vydávalo klúčiky od šatne. Milo s úsmevom som sa spýtal, čo s týmto a ukázal kupóny a prúžok VIP. Odvrkla, že mám ísť do radu a dostanem kľúčik. Tak sme sa vrátili a vystáli si náš prvý rad. Nebol dlhý, asi 12-16 minút. Zaplatili sme zálohu za skrinky 10 € a v dave sme sa šinuli ku našej skrinke... Po ďalších 15 minútach sme sa už zbavení vecí zaradili do davu a šli niekam... Trochu zúfalí, lebo sme nevedeli, kam máme ísť a kam ide táto masa ľudí. Nakoniec sme z mapy (je ich tam pomerne dosť, ale ja som sa v nich strácal (moja chyba)) zistili, že ideme k bazénu s vlnami. Tam boli tisícky lehátiek... fakt tisícky... medzi lehátkami je asi centimeter všetkými smermi, veľmi združujúci zážitok... Samozrejme, všetky obsadené. Prišli sme 15 min. po otvorení, teraz bola už asi hodina a čosi. Smädní a trošku zúfalí (absolútne sme netušili, kam ísť a čo robiť, či máme na niečo nárok alebo nie (piť, jesť) ) sme si nakoniec úplne vzadu našli dve miesta. Skrátim to, prvé dve hodiny sme strávili tým, že sme hľadali, na čo máme - nemáme nárok. V tej mase ľudí sa nám podarilo identifikovať akýsi VIP klub, kde boli lehátka, ale volalo sa to Champagne klub, dvoch ľudí, čo tam boli zo Staffu, som sa pýtal, či sa tam dá ísť a ukazoval náramok. Ak by povedali, že dá, ak mu dám 100 €, idem do toho... ale nevedeli anglicky.... Vrátil som sa k tej "milej osobe" zo šatne, čo znamená vlastne to VIP, odvrkla, že nevie, ale stojí to 120 €. Super rada. Tak sme zišli - už naozaj dosť smädní (peniaze som mal v skrinke zamknuté) na úvod parku. Tam mi konečne povedala slečna, že na žiadnu atrakciu nemusíme čakať (to som vedel) a že v Beach klube a ešte v jednom (asi Thassos )klube máme všetko gratis. Super! Vrátili sme sa teda k našim lehátkam - boli asi 500 m od Beach klubu. Pre istotu som sa personálu spýtal, či mi tam moje VIP platí... vraj áno, mám sa postaviť do radu. Tak sme sa chvíľu kúpali v bazéne s vlnami. To je celkom fajn. Potom sme asi hodinku strávili v rade... bolo tam 4-5 dievčat usmiatych, medzi sebou sa celkom slušne zabávali a obsluhovali z jedného miesta... nie zo 4, aby to šlo rýchlejšie, z jedného. Preto ten rad. Po hodine sme sa dostali k pivu, k hot dogu už nie, to treba vystáť ďalší rad, na to som už nemal síl... šli sme na dva atrakcie. fast pass - nestojíš v rade, celkom fungoval, ale pre tých ľudí, čo stáli pri tabuľke - "už len 40 minút" - nebolo prijemne ked okolo nich prejdeš. čo pohľadmi dávali značne najavo... :(, čiže sme to zvládli dvakrát. Áno, ak by sme mali hrošiu kožu a vedeli, kde sme, asi by sme stihli prejsť všetky atrakcie aspoň raz. Že sme nešli, bolo naše rozhodnutie. Je ich dosť. Čiže ľudia, ktorí si zaplatia len bežný vstup, stoja 30 - 40 minút, aby sa spustili... no neviem... kolko atrakcii stihnu vystáť za deň, 6? ak nejedia? Príde mi to nefér. Ak by obmedzili počet ľudí, tak by si to všetci viac užili.
VIP sa nijak, nijak, nijak neoplatí. Asi máš možnosť, dať si čo chceš, ale nik Ti to nepovie, nikde to napísané nie je a aj tak si polovicu času, čo si tam, odstojíš v radoch. Čo funguje je fast pass, teda Ak máš tú silu predbehnúť dieťa, čo v rade stojí takú slabšiu hodinku. Ak ho predbehneš aj tak sa Ti to podarí možno párkrát lebo tie tisicky ludi tam To nedovolia pohybovať sa nejak volne alebo tak aby si si užil niečo.

Dátum zážitku: august 2017
5  Poďakujte používateľovi 99jozef_.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. júla 2017

boli sme tu dvaja, ide sem zadarmo bus, vstupné aj ceny vyššie, ale atrakcií veľa, tobgany, šmýkačky, detský svet, riečka, vlny, dá sa tu dobre vyblázniť, nečakali sme veľmi dlho v rade, odporúčame...

Dátum zážitku: máj 2017
Poďakujte používateľovi janka682.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

Neskutočný aqua Park s množstvom toboganov. Ja som vyskúšala všetke tobogany ale the best je Tower power a Dragon. Skvela je aj relaxačná riečka s menším prekvapením mierne šialenou šmykalkou. Je tam výber v stravovaní fast food mne tam nechutilo (ťažké mastné a hranolky mali príchuť ryby) a hlavne z tých cien mi vyskočili oči z jamiek.Co má najviac tam prekvapilo tak umelé vlny tam boli len jednu hodinu za celý deň.Ale je tam dosť veľké mestečko len pre deti.Takze vaše ratolesti sa tam určite vybláznia.Moznost relaxovania na lehátka či pri masazi.Co by som tomuto aqua parku výtkla je systém skryniek. ale ja som sám strávila najblaznivejsi deň.

Dátum zážitku: september 2016
3  Poďakujte používateľovi PetraG1460.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. júla 2016 cez mobilné zariadenie

Atrakce fajn, dost me bavily. Nicmene fronty fronty a jeste jednou fronty. Da se zaplatit za "Fast treck" za 15eur jeste navic a vyplati se prakticky nestojite frontu a urcite si to vic uzijete nez u kazde atrakce stat 30min frontu. Ale prijde mi to jako vycucavani penez dal za vse zaplatite po vstupu vas zenou na fotku kterou na konci muzete koupit...je to takove nevim no.

Dátum zážitku: júl 2016
1  Poďakujte používateľovi Jiří H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. septembra 2015 cez mobilné zariadenie

vyborny park!!! Odporucam vsetkym pri navsteve Tenerife. Mnozstvo toboganov, velky bazen, umele vlny, obcerstvenie, no proste super!

Dátum zážitku: september 2015
1  Poďakujte používateľovi tom_mW9686CK.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie