Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 10:00 - 18:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Nemá chybu.

Tak takýto zábavný vodný park som navštívil prvý krát a bavil som sa tu ako malé dieťa. Kto sem... viac informácií

Recenzované: 30. septembra 2018
Boris B
Amazing

Úžasný park zabavili sme sa na celý deň. Jediná nevýhoda je, že sú tam strašne dlhé rady. V jednom... viac informácií

Recenzované: 3. októbra 2017
AdrianaV2785
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (28 137)
  
Recenzie (28 137)
Filtrovať recenzie
28 137 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
19 889
5 452
1 545
615
636
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
19 889
5 452
1 545
615
636
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
71228 137 recenzií
Recenzované: 18. júla 2016 cez mobilné zariadenie

Atrakce fajn, dost me bavily. Nicmene fronty fronty a jeste jednou fronty. Da se zaplatit za "Fast treck" za 15eur jeste navic a vyplati se prakticky nestojite frontu a urcite si to vic uzijete nez u kazde atrakce stat 30min frontu. Ale prijde mi to jako vycucavani penez dal za vse zaplatite po vstupu vas zenou na fotku kterou na konci muzete koupit...je to takove nevim no.

Dátum zážitku: júl 2016
1  Poďakujte používateľovi Jiří H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. septembra 2015 cez mobilné zariadenie

vyborny park!!! Odporucam vsetkym pri navsteve Tenerife. Mnozstvo toboganov, velky bazen, umele vlny, obcerstvenie, no proste super!

Dátum zážitku: september 2015
1  Poďakujte používateľovi tom_mW9686CK.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 6. septembra 2018

Dátum zážitku: september 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: september 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: september 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie