Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“super”
Recenzia Siam Park

Siam Park
Na pozícii č. 1 spomedzi 31 Voľnočasové aktivity v Adeje
Certifikát výnimočnosti
Ďalšie podrobné informácie o atrakcii
Podrobné informácie o atrakcii
Odporúčaná dĺžka návštevy: Viac než 3 hodiny
Užitočné informácie: Možnosť zakúpiť jedlo, Uzamykateľné skrinky/ukladací priestor, Aktivity pre staršie deti, Aktivity pre malé deti, Kúpeľne
Zrecenzované: 6. septembra 2015 cez mobilné zariadenie

vyborny park!!! Odporucam vsetkym pri navsteve Tenerife. Mnozstvo toboganov, velky bazen, umele vlny, obcerstvenie, no proste super!

Dátum zážitku: september 2015
1  Poďakujte používateľovi tom_mW9686CK.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (28 137)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky
Filter

91328 137 recenzií

Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 6. septembra 2018

Dátum zážitku: september 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: september 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: september 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť viac recenzií
Zrecenzované: 6. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: september 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Siam Park, si pozreli aj

Puerto de la Cruz, Tenerife
Tenerife, Kanárske ostrovy
 
Puerto de la Cruz, Tenerife
Icod de los Vinos, Tenerife
 

Navštívili ste Siam Park? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu