Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (7 195)
Filtrovať recenzie
7 195 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
5 815
727
357
153
143
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
5 815
727
357
153
143
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
167 195 recenzií
Recenzované: 25. augusta 2019

Krasny hotel, super sluzby, nie je čo vytknúť.
Vyber s troch velkych bazenov, bazeny pre deticky, vodny svet, nekonecný vyber jedal, napojov, v baroch kvalitny alkohol. Odporucam všetkými desiatimi

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Lanka7716.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia RixosPremiumBlk, Genel Müdür v zariadení Rixos Premium Belek.Zodpovedané: 27. augusta 2019
Prekladač Google

Dear guest Lanka7716,

On behalf of Rixos Premium Belek Hotel, we would like to express our sincere gratitude for choosing our property for your stay.
We are very glad to hear that our personnel met with your expectations and you enjoyed your stay in our hotel.
It would be an honour to have you back in Rixos Premium Belek.

Your sincerely,
Hotel Management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. augusta 2019

Velmi pekny hotel, citime sa tu dobre, sluzby su vyborne. Je tu velky vyber jedla s vybornou kvalitou. Beach bar je velmi pekne urobeny a drinky su ozviezujuce. Plaz je pekne cisto upravena s pohodlnymi lehatkami. Spokojnost nadovsetko.

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Petraholubova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia RixosPremiumBlk, Genel Müdür v zariadení Rixos Premium Belek.Zodpovedané: 24. augusta 2019
Prekladač Google

Dear guest Petraholubova,

On behalf of Rixos Premium Belek Hotel, we would like to express our sincere gratitude for choosing our property for your stay.
We are very glad to hear that our personnel met with your expectations and you enjoyed your stay in our hotel.
It would be an honour to have you back in Rixos Premium Belek.

Your sincerely,
Hotel Management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. júna 2019 cez mobilné zariadenie

Skvelý rezort , s výbornými službami. Jedlo v A La carte reštauráciach a aj v hlavnej bolo vždy chutné. Celý týždeň sme mali prenajatý malý domček na pláži kde sme mali vlastný barík s obsluhou. Každý deň čerstvé ovocie a chutné drinky. Chcel by som vyzdvihnúť prácu Conciera Sebastiana ktorý sa o nás velmi dobre postaral a vybavil všetky požiadavky ktoré sme mali.

Dátum pobytu: jún 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi markodano.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia RixosPremiumBlk, Genel Müdür v zariadení Rixos Premium Belek.Zodpovedané: 10. júna 2019
Prekladač Google

Dear guest markodano,

On behalf of Rixos Premium Belek Hotel, we would like to express our sincere gratitude for choosing our property for your stay.
We are very glad to hear that our personnel met with your expectations and you enjoyed your stay in our hotel.
It would be an honour to have you back in Rixos Premium Belek.

Your sincerely,
Hotel Management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. októbra 2018 cez mobilné zariadenie

Damy a pani tento hotel je cista zlodejina. Citime sa okradnuti. Cislo nasej izby 1206 na 13noci cena 3600€ - 2ja dospeli jedno dieta 3 roky aby ste mali istotu ze tato recenzia nie je fake. Vratili sme 30.9.2018

Izba bola celkom v pohode dobra velka postel. Mala dostala detsku postielku do ktorej sa velmi nevmestila ale vydrzali sme to. Je vidiet obrovsky tlak na hotel jenakitocne zamortizovany. Sprcha v kupelni myslim horna hlavica velmi zavapnena bol to skor smiesne. Prilozim foto. Nechapem ze sa neda zamknut balkon z vnutornej strany. Vazeny hotelier my sme mali na izbe dieta !!! A nemoct ho zamknut je pekna blbost.

Tento hotel teda procesy su navrhnute tak aby sa setrilo kde sa da a aby sa ublizovalo ludom.

Ako prve Vam ublizi chlad vo vsetkych vnutornych priestoroch ,recepcia, bary, hlavna restika - hrozne vsade zima. Rusi nosili mikiny vratane mna. Vsetci sme mali sopel ako traky.

Ako druhe hudba: vsade hlasna hudba vobec nevedia co je to prijemny podmaz vykreslit armosferu a podobne. Pri vecery hraju v inok oddeleni inu hudbu - hroza

Nehovorim otom ze si nemate kam sadnut total plno. K obsluhe sa dostaneme neskor.

Pozor na simulaciu burky vo francuzskej ulicke: pustia paru a potom nasleduju strasne stroboskopicke zablesky namierena priamo na terasu. No kto toto vymyslel to bol ale vazbe mega blbec. Mna boleli oci cca 10minut a to nemam nabeh na epilepsiu. Opat ubohe a otrasne.

Pri bazene je aparatura s ohromnym vykonom otocena na bazen a samozrejme aj na hotel. Cely den lezat na lehatku teda ak sa vam ho podari zohnat lezite miestami v 84Dcb pozri foto. Otrasne ubohe a co rodiny s detmi ked vam spi dieta v kociku? Celych 13dni to tam huci kazdy den rovnaka hudba. Obsluha pri bazene na korculiach super. No nechodte pri bar si drink zobrat lebo tam budete vecnost. Otrasne.

Pri bazene ked prestane hrat v bare zacne hrat hudba a poriadne pri vodnej gymnastike alebo podobne. Ked skonci toto zacne tej-bo alebo bicykle. Stale sa vlai na vas hudba nemate kusok kludu.

Na plazi samozrejme nepocut more ale hluk z baru od hudby z roznych smerov.

Molo je najtrapnejsie ake som kedy videl - nema svoj bar bud vam donesu alebo vas nutia ist si zobrat do najpomalsieho baru na svete :-(

Ked sa blizi cca 16:00 a ste pri bazene casto zacnu skusat na vecerne predstavenie na hlavnom podiu takze mate krasn mix od baru a inu hudbu z podia. Samozrejme plne gule. Zazili sme tam aj 3hudby naraz.

Obsluha: od ranajok az po veceu je to tam komplet nevzdelana nefundovana obsluha donesie vam podlozku pod tanier ale uz nevidi ze nemate pribor. Nesie vino a nedonesie otvarak. Obleje hosta a smeje sa jak hlupak. Chcete caj alebo dzus musite mu vopchat ruku pred oci - nic si nevsimne. A vsetko im trva nekonecne dlho. Potom samozrejme idem ja isobne si dzus aj caj naliat sam a vratim sa ihned. Zabudaju co ste chceli totalny bordel v tom maju.

Nasej malej 3,5roka namiesto vody naliali biele vino - vy hovada co to tam zamestnavate?

Pozrite foto zabradlia chyba tam srob a je to tak 3,5m vysoko. A to tam behaju deti.

Malo casnikov nestihaju behaju v chaose hluk zima no katastrofa.

Pocas vecere v tackarni kde si chodite veci naberat chcu aby ste malu dlhe nohavice akoze bonton - a pritom si nemate kde sadnut. Obrovsky hotel a terasu maju malicku. Zadna terasa je hned pri hlavnom podiu a samozrejme ide program a teda z repraku na terase chrci nieco akoze romaticke a z podia mlati prezentacna hudba a potom detsky program. Opat otrasne a ubohe.

Hotel nema ziadnu moznost ako sa najest pri mori na plazi. Musite ist daleko naspat do hotela k bufetu alebo len do 1otvorenej al carte Talianska kuchyna. To su sluzby ktore daleko nedosahuju kvalit 5*

Strava je vsak vsade vynikajuca chutna cerstva to sa musi uznat.

Obsluha vo vecernom bare je pomala je tam vsade citit velky nedostatok personalu. Casnici si so sebou nosia rozkladaci stolcek - nesie jeden drink a berie so sebou stolcek. No to je napad nejakeho manazera hlupaka. Namiesto stolceka mala mat 2ruky plne drinkov.

Ten bar ma 25m dlzku a su tam 3 max 4ludia z toho 2 su za barom. Tak po 20minutach si to idete vypytat k baru kedze bud nikto nepride alebo ak pride aj tak zabudne doniest co ste chceli. To sa opakovalo aj v bare s klavirom aj v bare hornom pri recepcii. Tam som si dokonca sam zobral pohar aj flasku z poza baru a som si to konecne nalial sam. Chcel som bejlis a tonic :-) 20 minut som cakal a potom vobec netusila co mi mala doniest.

Nevzdelani casnici ktori nevedia po anglicky- skoro vsade

Ak chcete vyhodit peniaze radsej ich zapalte ako ich poslat do Rixxos Premium Belek.

Spomeniem este detsky klub: pozor na wc detskom je leskla glazurovana dlazba. Chodia tam deti a a jentam mokro z bazena. Ukrutne sa tam smyka. Zase vam chce hotel ublizit. Nasa mala si tam udrela bradu a roztala peru. Velmi nebezpecne miesto.

A to by som mohol pisat este dalej.

Najhosri hotel aky sme kedy navstivili
a manazment hotela by sa mal ist pozriet napriklad do Glorie Golf ako sa maju robit sluzby.

Nikdy viac a citime sa okradnuti a vobec ma nazaujima odpoved nejakeho manazera ktorych je tam asi viacej ako casnikov.

Michal, Trencin

Dátum pobytu: september 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi lionelsniper.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia RixosPremiumBlk, Genel Müdür v zariadení Rixos Premium Belek.Zodpovedané: 23. októbra 2018
Prekladač Google

Dear Guest lionelsniper,

Thank you for taking the time to write a review about your stay at Rixos Premium Belek Hotel. Your comments lead us.
The satisfaction of our guests has highest priority. We are sorry that we could not met your expectations.
We would like to inform you that we shared your comment with our management and we have taken the related actions on them.
It would be an honour to have you and welcome you back in our hotel.

With kind regards,
Hotel Management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 10. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia RixosPremiumBlk, Genel Müdür v zariadení Rixos Premium Belek.Zodpovedané: 11. augusta 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie