Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
krásne miesto

Je to naozaj krásne miesto. Bolo to všetko v jednom. Videli sme korytnačku aj morskú kravu, nema aj... viac informácií

Recenzované: 8. októbra 2018
Dominika B
Snorchlovanie s morskou kravou

Výlet loďou do Marsa Mubarak sme si dohodli so Sea Secret Divers Marsa Alam a bol to nezabudnuteľný... viac informácií

Recenzované: 15. septembra 2017
lenickakr
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (1 938)
  
Recenzie (1 938)
Filtrovať recenzie
1 938 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 113
555
183
44
43
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 113
555
183
44
43
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
491 938 recenzií
Recenzované: 25. mája 2017 cez mobilné zariadenie

Pokudsi chcete poradne zasnorchlovat, tak muzete stoprocentne sem! Velke morske zelvy, dugongove (morske kravy) plno meduz a stovky krasnych a barevnych ryb. K tomu super pruvodce a nadupana nalada na lodi.

Dátum zážitku: máj 2017
Poďakujte používateľovi Adriana S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. októbra 2016

Pri volbe z dvoch možností sme sa rozhodli pre katamaran. Predsa je to niečo iné ako len loď. A urobili sme dobre, lebo plavidlo bolo obsadené podstatne menej ako loď, ktorá kotvila vedľa. Zrejme preto, že sme to mali o niečo drahšie :).Plavili sme sa cca hodinu s Port Galib smerom na juh, kým sme sa dostali na miesto prvej prestávky. Na nej sme mali možnosť vidieť krásne farebné koraly, mali sme šťastie aj na menšiu karetu, murénu a množstvo rýb. Potom sme šli hľadať korytnačky. Domáci sprievodcovia presne vedia, kde korytnačku hľadať. Ako keby ich tu mali priviazané, ale naozaj išli naisto. Vraj sú tu také tri miestne celebritné karety, ktoré čakajú na príchod turistov. Na dugonga sme šťastie nemali, ale snáď nabudúce. Pri spiatočnej plavbe do prístavu nás sprevádzala skupinka delfínov, ktorá sa bláznila pred našim katamaranom a dopriala nám nezabudnutelný zážitok.

Dátum zážitku: november 2015
1  Poďakujte používateľovi JendoCru.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. septembra 2016

Šnorchlovanie v Marsa Mubarak veľmi pekné, je to nádherná zátoka s koralmi dostupná aj priamo z pláže, nemusí sa tam zachádzať loďkou. Výlet sme si zakúpili cez Oriental Divers z hotela Sentido Oriental Dream- veľká spokojnosť. My sme mali šťastie, že sme videli dugonga, priamo podo mnou sa kŕmil, keď som plávala na hladine. Nepríjemné boli však okolité lode a niektorí miestni sprievodcovia, ktorí si ho chceli silou mocou odfotiť zblízka. Výsledok bol ten, že dugong rýchlo odplával a ostatní turisti si ho nemali možnosť pozrieť.
Karetu sme bohužlaľ nevideli, ale to nám nevadilo.

Dátum zážitku: august 2016
1  Poďakujte používateľovi LenkaS336.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. augusta 2016

Je tam len jedna veľká kareta, dugonga som nenašiel...pritom tam každý deň chodia 3-4 malé výletné lode za karetami a dugongami. Možno som mal smolu, ale všetci hovorili o dugongovi, ale nestretol som jedného, ktorý by ho videl :-(

Dátum zážitku: júl 2016
2  Poďakujte používateľovi Milan T.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. mája 2016

Vybrali sme sa tam loďou seascope a myslim si že je to krásne miesto pre tých ktorý sa nemôže šnorchlovať a vidieť korali a podmorsky život.

Dátum zážitku: máj 2016
1  Poďakujte používateľovi liberec1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie