Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (240)
Filtrovať recenzie
240 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
234
1
1
1
3
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
234
1
1
1
3
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
27240 recenzií
Zrecenzované: pred 4 týždňami

Výborná dovolenka, super nový hotel, určite najlepší hotel z hotelového mestečka. Príjemný staff, a krásny podmorský život pri korale. Odporúčam. Kuchyňa je veľmi dobra, dobrý výber jedla. Večerná animácia dobrá, nevtierava pre všetkých

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi 123juraj.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Jaz-Maraya, Manager v zariadení Jaz Maraya.Zodpovedané: pred 4 týždňami
Prekladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Maraya,

On behalf of Jaz Maraya Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for your approach of sharing your experience with us through TripAdvisor.
We are glad to hear you fully enjoyed the experience in Jaz Maraya and your comments with regards to the helpful attitude of our associates helped us to fulfil our ambitions. As our prime responsibility is to provide our guests a maximum level of quality in order to achieve your satisfaction.
Once again, thank you very much and we are looking forward to welcome you in the near future.

Thank You,
Atef Hussein
Hotel Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: pred 5 týždňami

poprvykrat v Egypte a hned na vybornu!cisty novy hotel,krasne udrziavane prostredie, piescita plaz cca 10min peso,personal usluzny, uctivy a vdacny (nasi si mozu vziat priklad). sluzby na vysokej urovni! pestra strava, bohaty animacny program cez den aj vecer. mali sme sa ako v bavlnke a radi sa sem vratime. touto cestou by som sa chcel srdecne podakovat celemu personalu hotela za ich ochotu a bezprostrednost a najma za nove priatelstva s Alex&Sara, Ahmed Farouk a Ahmed - Sea Horse

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Marek M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Jaz-Maraya, Manager v zariadení Jaz Maraya.Zodpovedané: pred 5 týždňami
Prekladač Google

Dear our valued guest Mr. Marek,

Warm greetings from Jaz Maraya,

On behalf of Jaz Maraya Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for your approach of sharing your experience with us through TripAdvisor.
We are glad to hear you fully enjoyed the experience in Jaz Maraya and your comments with regards to the helpful attitude of our associates helped us to fulfil our ambitions. As our prime responsibility is to provide our guests a maximum level of quality in order to achieve your satisfaction.
Once again, thank you very much and we are looking forward to welcome you in the near future.

Thank You,
Atef Hussein
Hotel Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. septembra 2019

Krasny novy hotel s vybornymi sluzbami!
Napriek tomu, ze sme boli v strede sezony a teploty boli vysoke, hotel je v bezprostrednej blizkosti mora, tak to necitite. Let trval 3:45h a presun z letiska Marsa Alam na hotel cca 15min. Z Hurghady 3hod. Ide hotelovy komplex 7 hotelov ( take mini mestecko), ktory je uzavrety a strazeny. Takze co sa tyka bezpenosti je to bez obav! Je tu mnoho obchodikov, takze prezenty nakupite tu, pripadne aj na letisku.

Izby: my sme stvorclenna rodina a boli sme ubytovani v rodinej izbe. Hned ako vstupite do izby, je akoby chodba a v nej vo vyklenku su dve samostatne postele a tam boli chalani 8,10r. Ta usti potom do izby kde je manzelska postel, TV ( so vsetkymi vstupmi). Sucastou je rychlovarna kanvica, chladnicka s napojmi. Napoje, cukrovinky a chipsy su za poplatok. Zdarma na izbe je voda 1l/osoba, caj a kava. Kupelna je velka. Ulozneho priestoru je dost. Postel velmi pohodlna, upratovanie kazdy den bez chybiciek a vzdy s nejakym prekvapenim z uterakov!

Strava velmi chutna a vzdy najdete volny cisty stol a ochotni personal!!!
Ranajky: vyborny automat na kavu, palacinky, omeleta, pomazanky, kase, lievance, croasanty, muffiny, sladke pecivo, ryry, sunky, salamy, zelenina, bagety, chlieb, tousty, .... .
Obedy:
Restauracia: maso vzdy dva druhy, pizza, cestoviny, polievky dva druhy, zelenina, pecivo, dezerty. Dzusy jablkova a ananasovy, pripadne casnik Vam donesie na co mate chut.
Plaz: kebab, pizza, hot dog, hranolky, salat
Plazovy bar: ovocie a kolaciky

Vecere: 2 druhy masa, ryza, zemiaky, kolace, polievky, cestoviny a pri stanovisti gril stale nieco nove.

Manzel by mi neodpustil, keby som nespomenula bazenovy bar a vecerny bar v hl. budove! Perfektny a nemusite sa bat nevhodnych pomerov alkoholu! Naozaj vyborne koktejly a hlavne ladova kava! Tymto pozdravujem Ahmeda a jeho kolegov!

Atrakcie pre deti. V strede arealu su dve zostavy preliezok, miny herna s automatmi, 2 biliardove stoly, detsky bazen s dvoma smyklavkami, dva velke bazeny, jeden s brankami - vyhrievany. Detske vodne ihrisko vid. foto a maxi pieskovisko. Sucastou "mestecka" je aquapark, dostatocne velky pre vsetky hotely. Vstup je zdarma. Pitie aj jedlo - pizza, zmrzlina, hamburger, kolace... . tiez zdarma. Cca 5 min. chodze.

Plaz: sice hotel lezi v bezprostrednej blizkosti hotela, ale klasicku pieskovu plaz najdete cca 15min chodze, smer na lavo od hotela. More je tu idealne na snorchlovanie, co bola aj nasa priorita. Su tu dve miesta:
Jedno na lavo od hotela v zatoke bez vln! Cca 5min chodze. Vstup do mora cez molo, idealne pre deti! Nie rebrik, ale schody!!! Samotny prichod na miesto snorchlovania je uchvatny, tie farebne koraly a mnozstvo rybyciek a vekych ryb je neuveritelne. Ten co este neabsolvoval dovolenku v Egypteje, bude v nemom uzase! Chalani mali usta dokoran!
No a druha moznost je molo od hotel na pravo, tiez cca 5min. cesty, ale nakolko idete mimo " mestecka" prechadzate popri zamestnancovi hotela, ktory si Vas len zapise. Vstup do mora je cez molo. Urcite pre plavcov nakolko toto miesto je uz veternejsie a mozu byt aj vlny. Nadherny koral! Okrem mola, je tu aj taka mini plaz, ale koralova, ktora si urcite vyzaduje vstup s topankami. Je tu voda max. po pas, takze aj mali spunti sa tu mozu snorchlovat. Je tu par farebnych koralov a rybiek.

Personal: velmi mili a pozorny. Niekolko krat do dna sa u Vas pristavia a pytaju sa na Vase postrehy a ci nieco nepotrebujete. Hned vsetko riesia! S takymto pristupom sme sa este nestretli. NAOZAJ SME BOLI CELU DOVOLENKU HYCKANI.

Vylety: Zaplatili sme buginy cca 130EUR od nasho delegata. Nevedeli sme co od toho mozeme ocakavat a hlavne ci nas neodtrepu niekde do puste, ale bez obav. Bolo to cca 10 min od hotela. Vsetko prebehlo bez problemov a bolo to bezpecne aj pre chalanov. Vozili sme sa na tavach a potom nasledovala bugina. Cele to trvalo cca 3 hod. Sucastou bola aj vecera, ale tu sme tam neabsolvovali. Foto na tave 7EUR.

Faraonova pomsta sa nekonala a nemame informaciu, ze by vobec niekto z hotela mal.

Posledna info: za nasho pobytu tam bola prevazne ceska klientela, 2 ruske rodiny, talianske a par nemeckych. Nakolko hotel bol otvoreny len 1 mesiac, predpokladam, ze buduci rok sa upravia ceny a tym padom aj klientela sa zmeni.

PS: cela rodina dakujeme JAZ Maraya za dokonalu dovolenku!

Tip na izbu: Vsetky izby su nove a rozmerovo idealne.
Dátum pobytu: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Explore628500.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Jaz-Maraya, Manager v zariadení Jaz Maraya.Zodpovedané: 2. septembra 2019
Prekladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Maraya,

On behalf of Jaz Maraya Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for your approach of sharing your experience with us through TripAdvisor.
We are glad to hear you fully enjoyed the experience in Jaz Maraya and your comments with regards to the helpful attitude of our associates helped us to fulfil our ambitions. As our prime responsibility is to provide our guests a maximum level of quality in order to achieve your satisfaction.
Once again, thank you very much and we are looking forward to welcome you in the near future.

Thank You,
Atef Hussein
Hotel Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. augusta 2019

Hotel Jaz Maraya je veľmi super,je veľmi krásny, moderný, a ekologický.
Servis je na jednotku.
Cítim sa tu ako v raji.
More je Nádherné, z potápania máme krásne zážitky. Určite sa tu ešte vrátime. :-) Tento hotel doporučujeme všetkým,či už s deťmi,alebo s rodinami. Animačne programy sú veľmi dobre.
Všetci sú tu veľmi priateľský ♡

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
3  Poďakujte používateľovi Helka95.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia advisor201074, Manager v zariadení Jaz Maraya.Zodpovedané: 16. augusta 2019
Prekladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Maraya,

On behalf of Jaz Maraya Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for your approach of sharing your experience with us through TripAdvisor.
We are glad to hear you fully enjoyed the experience in Jaz Maraya and your comments with regards to the helpful attitude of our associates helped us to fulfil our ambitions. As our prime responsibility is to provide our guests a maximum level of quality in order to achieve your satisfaction.
Once again, thank you very much and we are looking forward to welcome you in the near future.

Thank You,
Atef Hussein
Hotel Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 12. augusta 2019

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia jazmaraya2019, Manager v zariadení Jaz Maraya.Zodpovedané: 13. augusta 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie