Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 7:00 - 19:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Vylet s priatelmi

Pekne prostredie,krasne vodopady,boli sme tu uz niekolko krat......kazdym rokom je tu viac a viac... viac informácií

Recenzované: 1. februára 2020
LUBO2401
Krásne miesto, prenádherná príroda

Toto miesto sme navštívili v posledný deň našej dovolenky. Vstup tu stojí v prepočte 35€ /osoba... viac informácií

Recenzované: 20. augusta 2019
sis710
,
Banská Štiavnica, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (15 283)
  
Recenzie (15 283)
Filtrovať recenzie
15 282 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
11 981
2 264
619
219
199
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
11 981
2 264
619
219
199
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
121715 282 recenzií
Recenzované: 9. augusta 2017

O kráse plitvických jazier asi nemá zmysel veľmi rozprávať. Je úžasné vidieť naživo to čo ste predtým zažili len na fotkách. Vrelo odporúčam prísť čo najskôr (v lete sa otvára o 7.00), nebudete tam musieť vystáť dlhý rad na vstupenky a zároveň máte väčšiu šancu spraviť si fotky bez ďalších 5000 ľudí v pozadí. My sme si vybrali trasu C. Veľmi pohodová trasa aj pre 5-ročné deti s miernym stúpaním. V cene vstupenky je plavba loďou (na lodi bolo dosť chladno, tak pre menších vezmite mikinu) i vláčik. Pre menej zdatných by som odporučil možno začať najprv cestou vláčikom, ktorý Vás vyvezie hore k prvému z jazier a potom sa vydáte smerom dole k vstupu. Poobede už dosť pálilo slnko, ale v tieni stromov pri vode bolo príjemne. Na stránke NP si môžete vopred pripraviť a vybrať si trasu podľa vlastných schopností.

Dátum zážitku: júl 2017
9  Poďakujte používateľovi Jozef C.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Pekne malebne prostredie..Dlhe cakanie na prevoz lodkou....Na túru sa treba vybrat aspon o 12:00 hod..

Dátum zážitku: august 2017
1  Poďakujte používateľovi M M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Uzasna prochazka pannenskou prirodou
Vrele doporucuji pro priznivce turistiky
Duch filmu Poklad na stribrnem jezere na Vas opravdu dychne

Dátum zážitku: júl 2017
1  Poďakujte používateľovi Patrikk72.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Raňajky 7:30 a 8:00 príchod k hlavnému vchodu. Málo ľudí, lístky si kúpite bez čakania a v informáciách vám povedia trasy. ( videli sme o 13:00 strašne dlhý rad na lístky na vstup ). Vybrali sme si trasu C z vstupu 1. Je to trasa na 4 hodiny, veľmi príjemná aj pre menej zdatných turistov. Najprv prechod pri vodopádoch, potom plavba po jazere loďkou, potom túra pri jazerách a menších vodopádoch a na koniec autobusový vláčik. V letných horúčavách si nezabudnite vziať veľa pitia. Možnosti kúpiť si pitie nie sú veľké. Nádherný výlet, odporúčam všetkým cestovateľom !

Dátum zážitku: júl 2017
6  Poďakujte používateľovi miladav6.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Tak ako minuly rok, aj tento sme isli na dovolenku do HR.
Tak ako minuly rok sme vyrazali z BA o 11:00, a musim povedat, ze tento ani minuly rok sme nestali na celej ceste v zapche! Minuly rok sme isli cez pracovny tyzden (myslim streda) a teraz v sobotu, ze co to da.
Je potrebne zvolit vhodnu trasu, my sme uz druhy rok isli cez madarsko a to tak, ze Gyor, Veszprem, Tihany a dalej kompou do Kukorica csarda, kde sa vyborne naobedujete a sup na dialnicu rovno na Zahreb. Treba sa riadit dopravnym znacenim a podla neho ist na Plitvicke jazera.
Tak ako minuly rok aj tento sme sa ubytovali na Plitvice Selo, ale oproti minulemu roku tu bolo viac slovakov :)
Ak sa tu ubytujete, tak uz nemusite pouzivat auto, lebo vsetko ohladom Plitvic je v dosahu.
Z tohoto pohladu sme boli situovani v pristave P3 a bez platenia mozete vydiet velky vodopad.
My sme zvolili klasiku , lodou z P3 do P2 odtial peso na ST3, autobusom do ST1 a peso na P3 ale skratkou cez velky zraz a jaskynu :).
Oproti minulemu roku maju v pristave P3 dlhsie otvaracie hodiny - do 19:30. Da sa tam vyborne najest. Pocasie sme mali chlednejsie 22stupnov a polooblacno bolo.
Znova to bol vyborny vylet:)

Dátum zážitku: júl 2017
7  Poďakujte používateľovi RomanV1086.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie