Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (3 592)
Filtrovať recenzie
3 592 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 963
1 043
353
127
106
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 963
1 043
353
127
106
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
18233 592 recenzií
Recenzované: 6. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Pobyt v tomto hoteli bol výborný. Nádherná veľká pláž, výborná obsluha s ochotnými, sympatickými čašníkmi. Konkrétne pri stole nás obsluhoval čašník menom Khaled, veľmi príjemný a ochotný. Čo sa týka jedla, bol veľký výber a bolo chutné. Každý deň bola na izbe dopĺňaná voda, bolo čisto a uteráky vymieňali tiež každý deň. Radi sa tam opäť vrátime.

Dátum pobytu: január 2018
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
3  Poďakujte používateľovi 660veronikaf.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SalalahRotanaResort, General Manager v zariadení Salalah Rotana Resort.Zodpovedané: 7. marca 2018
Prekladač Google

Dear valued guest,

Greetings from Salalah! Thank you for sharing such a glaring review on your stay. Guest satisfaction is of utmost importance to us and I am glad you found our service excellent, food delicious and colleagues friendly. Your kind words on our colleague Mr. Khaled will be shared with him to encourage him and the team to keep up the good work.

We look forward to welcoming you for another pleasant stay.

Yours Sincerely,

Hossam Kamal
General Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. januára 2018

Salalah Rotana je skvelým miestom pre únik z posviatocnej depresie. Krásne pláže a výborný servis pomôžu zabudnúť na každodenné povinnosti a načerpať slnko a energiu. Absolútne čistá, priezračná morská voda, prekvapujúco teplá aj v januári. Odporúčam najmä pre rodiny s deťmi, ale aj dospelých, ktorí chcú pokoj a pohodlie.

Dátum pobytu: január 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Gabriel P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SalalahRotanaResort, General Manager v zariadení Salalah Rotana Resort.Zodpovedané: 18. januára 2018
Prekladač Google

Dear Valued Guest,

Thank you for sharing your highly appealing review on TripAdvisor following your family holiday spent in January 2018 at Salalah Rotana Resort.

It’s always a joy to read that we have lived up to or exceeded our guests’ expectations. We are absolutely thrilled to know that you had an amazing stay with us, as you said our resort is an excellent alternative to the European winter season.

A big thank you for highly recommending our resort to families with children and for everyone who would like to relax and unwind.

Hope to see you and your family soon and it is always our pleasure to be at your service.

Sincerely,


Hossam Kamal
General Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. novembra 2017

S mamou, ktorá má 90 rokov sme strávili prekrásnu dovolenku v hoteli Rotana. Hotel, jej personál, služby i strava boli vynikajúce . Všetci k nám boli úctiví, milí, vychádzali nám v ústrety. Vzhľadom na vek mojej mamy nám vybrali vhodnú izbu, pred odchodom sme mohli v nej ostať o 3 hodiny naviac bez poplatku. Pobyt v hoteli bol darčekom a vyšiel absolútne nádherne. Ďakujeme.

Dátum pobytu: november 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s partnerom Rotana Hotels
2  Poďakujte používateľovi 497estas.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SalalahRotanaResort, General Manager v zariadení Salalah Rotana Resort.Zodpovedané: 10. decembra 2017
Prekladač Google

Dear Valued Guest,

Thank you for sharing on TripAdvisor your glowing review with a nice caption translated in English as “Spectacular beautiful stay”.

We are so glad to read that you and especially your 90-year old mother had a pleasurable holiday spent at Salalah Rotana Resort. It is so heart-warming to hear that we had exceeded your expectations and most importantly that your mother had felt the true comfort during your stay with us.

With our sincerest thanks, we all look forward to welcoming you and your mother back and it is always our pleasure to be at your service again.

Best regards,


Hossam Kamal
General Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. novembra 2017

Super dovolenka nebolo čo vytknúť. Vrelo odporúčame všetkým. Pláž krásna bolo sa kde prechádzať a hlavne ten oddych. Stravovacie služby na jednotku, ubytovanie a čistota tiež super. A celý personál milý a usmievavy. Takze rýchlo kupovať zajazd.

Dátum pobytu: október 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s partnerom Rotana Hotels
Poďakujte používateľovi mako0.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SalalahRotanaResort, General Manager v zariadení Salalah Rotana Resort.Zodpovedané: 15. novembra 2017
Prekladač Google

Dear Valued Guest,

Thank you for sharing your rave review on TripAdvisor with a lovely caption translated in English “Super holiday” following your stay at Salalah Rotana Resort.

It is always a delight to hear inspiring feedback from happy guests, especially when they were perfectly satisfied thus rated us 5 stars on TripAdvisor.

We are delighted with your testimony that all expectations from us were truly fulfilled, as you said there was nothing to reproach, rooms with impeccable cleanliness, beautiful beach and most importantly your recognition to the whole staff around who are always kind with the smile on their faces while extending their genuine hospitality service.

A big thank you also for highly recommending Salalah Rotana Resort to TripAdvisor readers and holiday makers.

My team and I look forward to your return along with your family, hopefully soon and it is our pleasure to be at your service again.

Sincerely,


Hossam Kamal
General Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. októbra 2017

Dovolenka v Omane
Cestovanie s Travel Servise - lietadlo Boeing 737- miesta malo, let trvá 6,5 hodiny. Medzipristátie pri ceste do Salalah aj spat v Rás Al Kaima. Kapitán lietadla oznámil nutnosť technického medzipristátia z dôvodu dotankovania paliva. Servis na palube - teple jedlo, nápoje, sladké občerstvenie - musím len pochváliť.
Hotel - krasny, čistý. Ubytovanie - izby veľké, priestranné, každá má balkón, v našej izbe bolo cítiť potuchlinu. Záhrada veľmi udržiavaná - kvety, palmy, tráva. K dispozícii su bicykle- pozor musíte si ich vždy dopredu rezervovať v Spa centre.
Strava- veľmi chutná a vždy dostatok. Nečakajte Turecko, kde sa každý prehrna v pripravenom jedle. Menej čerstvého ovocia, kešu, mandle, figy, datle sú v ponuke vždy.
Program - hotel neorganizuje. CK Hydrotour má animatorov, ale ti sa veru nepretrhnú v príprave programu- občas cvičenie jogy, občas cvičenie vo vode, každý deň volejbal- to je všetko.
Pláž - piesočná, dostatok slnečníkov a lehátku. Ak pblubujete prechádzky tak si ich užijete do sýta po nádhernej, úplne panenskej plazi vedľa hotela ( môžete ísť aj 20 km) Neporiadok na hotelovej plazi robia fajčiari ( ohorky v piesku)
More- krásne, búrlivé - proste oceán so všetkým - vlny, ryby, raje, žraloky, delfíny - šnorchel sme nepoužili - nebol potrebný.
Okolie - hotel Fanar - pekný, avšak všade okolo je stavenisko, a na pláž je ďaleko. Hotel Juveira - nemá pláž na otvorenom mori, len umelé zátoky.
Nákupy - v areály je zopár obchodíkov- nič moc. Na shopping je nutne cestovať do Sallálah - taxíkom jedna cesta 15 Omanskych rialov.
Výlety - Sallálah, púšť, hory a pláže, delfíny.
Klientela - Slováci, Češi, Nemci, Taliani, Francúzi a domáci

Tip na izbu: Všetky izby sú priestranné
Dátum pobytu: október 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
13  Poďakujte používateľovi mirka663.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SalalahRotanaResort, General Manager v zariadení Salalah Rotana Resort.Zodpovedané: 7. novembra 2017
Prekladač Google

Dear Valued Guest,

Thank you so much for having taken the time to write on TripAdvisor your detailed feedback and informative review about your “Holiday in Oman” and the wonderful days spent at Salalah Rotana Resort.

While carefully reading your comprehensive report about our resort, we are glad to know that your overall stay with us contained memorable insights and that you have made use of many of our resort’s facilities and services and also have the chance to walk around and see the neighbouring hotels. We are really grateful to you on the way you have written the sequence of your experience from hotel accommodation, food, entertainment program in the hotel, beach experience and so on. It is a delight to note that overall we have fully succeeded in making your time with us so truly treasured. Moreover, it is always a pleasure to read reviews that explains guest’s satisfaction and at the same time giving us some recommendation for the areas that need minor improvement.

As a team, we always strive to provide the best possible experience for our guests and our continuing goal is to make all our guests happy and comfortable like they are in their own home and truly treasure their time being spent with us.

We look forward to welcoming you and your partner back and to be at your service again at Salalah Rotana Resort.

Yours sincerely,


Hossam Kamal
General Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie