Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (3 942)
Filtrovať recenzie
3 942 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 792
1 284
504
193
169
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 792
1 284
504
193
169
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
273 942 recenzií
Recenzované: 20. augusta 2017

Tento hotel splnil naše očakávania. Priplatili sme si sekciu Nirvana čo rozhodne neľutujeme. Bol tam úžasný bazén, krásna nedotknutá pláž, skvelá reštaurácia A la cart. Personál v hoteli bol úžasný, veľmi milý a mali osobitý prístup ku každému klientovi. Strava vo všetkých reštauráciach bola úžasná a obsluha čo sa týka čašníkov takisto. Hotel má SPA v ktorom ponúkajú procedúry od výmyslu sveta, pár sme ich aj vyskúšali a určite neľutujeme. Strávili sme tu 7nocí ktoré rozhodne stáli za to a dúame, že sa tu ešte niekedy vrátime. Ďakujeme za krásnu svadobnú cestu z ktorej spomienky navždy ostanú v našich srdciach.

Tip na izbu: Pre páry určite sekcia Nirvana
Dátum pobytu: apríl 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi PeterT5220.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Cynthia A, Manager v zariadení Le Meridien Ile Maurice.Zodpovedané: 29. augusta 2017
Prekladač Google

Dear Peter T,

Thank you for taking time to share with us your experience.

We hope you will consider staying with us again in a near future.

Sincerely,
Le Meridien Ile Maurice

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Recenzované: 1. júla 2014

V hoteli Le Meridian, v izbe s výhľadom na more, som strávila 6 júnových nocí. Hotel bol skvelý a moja izba s neobmedzeným výhľadom na modrozelené more bola obrovská. Každý deň sme sedeli na nedotknutej pláži a pozorovali západ slnka.
Majetok hotela je veľmi rozľahlý. Môžete sa prejsť, požičať si kanoe, vodný bicykel a pod. Na pláži sú zariadenia na vodné športy.
Spoplatnené jedlo bolo vynikajúce. Majú osobitný bufet s indickým jedlom, v ktorom bol veľmi dobrý výber.
Personál bol slušný a veľmi pomocný.
Le Meridian sa mi veľmi páčil a vďaka nemu si budem môj pobyt na Mauríciuse dlho pamätať.

2  Poďakujte používateľovi Sanjay26.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.in. Zobraziť originál
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Cynthia A, The Management v zariadení Le Meridien Ile Maurice.Zodpovedané: 2. júla 2014
Prekladač Google

Dear Sanjay26,

Thank you for taking the time to record your personal experience from your recent stay at Le Meridien Ile Maurice.

Judging from your comments, it gave us great pleasure to conclude that your stay was an enjoyable experience. We were delighted to read that our staff members met and exceeded your expectations. We thank you for your kind words and we will be very happy to convey your gratitude to them.

We hope we will have the opportunity to welcome you back soon at the Le Meridien Ile Maurice.

Sincerely,
Le Meridien Ile Maurice

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 25. februára 2020

Dátum pobytu: február 2020
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia DoomeshReesaul, Manager v zariadení Le Meridien Ile Maurice.Zodpovedané: 28. februára 2020
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. februára 2020

Dátum pobytu: február 2020
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia DoomeshReesaul, Manager v zariadení Le Meridien Ile Maurice.Zodpovedané: 26. februára 2020
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. februára 2020

Dátum pobytu: február 2020
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia DoomeshReesaul, Manager v zariadení Le Meridien Ile Maurice.Zodpovedané: 19. februára 2020
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie