Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Akaba
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (2 698)
Filtrovať recenzie
2 699 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 456
564
281
185
213
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 456
564
281
185
213
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
382 699 recenzií
Recenzované: 14. septembra 2019

Ak si chcete užiť slnko a more a inde prší a nechcete do Egypta, tak si určite vyberte tento hotel. Do vody sú nevyhnutné topánky, v niektorých častiach sú ježkovia. Zoberte si okuliare a snorchel k sledovaniu rybiciek. Strava zhodná s 3hviedickovym hotelom v Tunise pred 12 rokmi. Harmonogram podávania pitia v jednotlivých baroch si uložte do mobilu, aby ste mali prehľad kde zrovna podávajú alko nealko. Pivo nalieva ju z konzerv do pohárikov do ktorých na akciách nalievame alkohol. Ak vám záleží na strave radšej zvoľte Turecko alebo Cyprus. Hladní nebudete, ale spokojni asi nie. Ovocie len melón. Izbu odporúčam de luxe, aj keď setom na kávu a čaj je konvica. Dlhšie hľadáte kde ju môžte zapojiť. Za presso sme platili 8 eur. Bazény ok, vyrivka tiež. Delegátov neviem zhodnotiť, na výlety sme nechodili a tak sme ich videli na úvodnej schodzke. Hotel vhodný pre tých co chcú na výlety, alebo si užiť slnko a inde prší. Tiež pre tých co nechcú do Egypta a chcú si užiť snorchlovanie. V pohode zase keď si budem chcieť zaplávať a všade je škaredo.

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Anka12345678.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. septembra 2019

Kto este vaha ci ist alebo neist do tejto krajiny a tohto hotela, tak rozhodne odporucame. Dlzka letu iba 3:40, transfer na hotel 25 minut (a netreba sa bat neustalych lietadiel nad hlavami), ubytovani sme boli do 9-tej hodiny rano, co je velke plus, kedze standardom byva spravidla ubytovanie az po 12stej a v tomto hoteli (krajine) dokonca az do 15-stej. Ako par sme dostali od izby dve karty, takze sa stale jedna mohla nechat na izbe aby fungovala klima a elektrika. My sme si priplatili za deluxe izbu, ktora bola sice na prizemi ale iba jednopodlaznej budovy a s priamym vyhladom na more, hned pri infinity bazene. Izba velka, priestranna, v kupelni tiez dostatok odkladacieho miesta. S upratovanim bol trosku problem - za cely tyzden nam postel ustlali a uteraky kompletne vymenili iba 2x (potom vymienali iba 1 ks maleho uteraka), ale postel si vieme upratat aj sami a uteraky ani doma nemenime kazdy den. Ak by sme sa stazovali, nepochybne pride k naprave, pretoze to, co tam dokazali urobit delegati Kika a Michal, bolo naozaj obdivuhodne. Za cca 40 pobytovych ci poznavacich zajazdov, ktore sme doteraz absolvovali, sme sa s tak skvelymi delegatmi a nemenej uzasnymi animatorkami este nestretli. Vdaka nim bola toto jedna nezabudnutelna dovolenka, velke dakujeme a hadam este budeme mat na nich niekedy stastie.
Ale spat este k hotelu - kedze pristup do mora je naozaj kamenisty a bez obuvy Vas tam hadam ani nepustia, hotel neodporucame rodinam s malymi detmi (pokial nechcete letiet par hodin k moru a byt iba pri niektorom zo 4 bazenov), naopat to odporucame aj pre vacsie skupiny. Slnecniky na plazi su dostatocne siroke (pohodlne pre 3 az 6 osob), bezplatne je aj vymena plazovych osusiek a v ramci all inclusive pocas dna nealko napoje, miestne pivo a medzi 16:00 a 17:00 aj lahky snack a miesane alko drinky. V celom Jordansku iba v tomto jedinom hoteli je AI, takze nemozete ocakavat sluzby ako v Egypte ci v Turecku, je to pre nich nove a iba sa to rozbieha a je to tam iba vdaka delegatom CK Hydrotour. Kedze sme do Jordanska isli aj kvoli vyletom, absolvovali sme celodenny vylet do Petry, vylet k Mrtvemu moru spojeny s canyoning vo Wadi Mujib a tiez vylet do Jeruzalema. Odporucame vsetky, treba vsak pocitat, ze je to drahsie ako ine vylety inde a na canyoning treba aspon minimalnu kondicku :) Hotel naviac ponuka aj bezplatnu prepravu busom do nedalekej Aqaby a to 4x za den tam aj spat, takze urcite vyuzite. Z celej dovolenky mame iba jedno negativum a to bola strava - ranajky super (kvoli vyletom sme ich vsak mali najmenejkrat), obedy a vecere poslabsie, opakujuce sa, koreniste jedla, ryba stale iba jeden druh a vysmazana, ovocie takmer ziadne. Celkovo to bola ale naozaj jedna z tych naj dovoleniek.

Dátum pobytu: august 2019
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Dija123.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Anas H, Operations Manager v zariadení Grand Tala Bay Resort.Zodpovedané: 8. septembra 2019
Prekladač Google

Dear Dija 123
First of all let me thank you for taking the time to share your detailed feedback about your recent stay at Grand Tala Bay Resort, We are glad to hear you had enjoyable stay with full of trips around in Jordan, We are striving to maintain the highest level of service that our guests expect and love, your detailed feedback are valued ti us and gauge our performance to maintain our services level provided. Once gain thank you and we are looking to welcome you soon at your second home in Aqaba.
Sincerely
Anas Habashneh

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Krásny hotel, nie veľmi plný, čo oceňujem, pretože sa nemusia obsadzovať lehátka skoro ráno. Jedlo je príjemné, miestne aj medzinárodné, je z čoho vyberať. Pláž príjemne piesková, vstup do mora ale kamienkový, na čo v pohode postačia topánky do vody. More príjemné, čisté, bez vĺn. O zábavu sa tu stará skvelý animačný tím, ktorý ide nonstop. Vždy usmievavý a plný energie. Oceňujem ich prácu a zanietenosť.

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Ninianko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Anas H, Operations Manager v zariadení Grand Tala Bay Resort.Zodpovedané: 8. septembra 2019
Prekladač Google

Dear Ninianko

First of all let me thank you for taking the time to share your feedback about your recent stay at Grand Tala Bay Resort, We are delighted to hear you had a enjoyable and super stay with us and you have liked our animation continuous programs, food taste, and Beach. We appreciate your recommendations and we are looking to welcome you soon at your second home in Aqaba.
Sincerely
Anas Habashneh

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. septembra 2019

Veľmi sme boli prekvapený.Báli sme sa troška podľa tých recenzii,ale teraz neviem preco ich niekto písal.Hotel sice trošku starší možno nevyzerá na 5*ale všetko pekné čisté urcite odporúčam.sluzby velmi dobre,ochotný personál zo všetkým nám vyhoveli.bazen super plaz čistá

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi bednardavid887.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Anas H, Operations Manager v zariadení Grand Tala Bay Resort.Zodpovedané: 8. septembra 2019
Prekladač Google

Dear bednardavid887
First of all let me thank you for taking the time to share your feedback about your recent stay at Grand Tala Bay Resort, We are glad to hear you had a enjoyable stay with us and you have liked our rooms ,hotel cleanness and staff genuine and attitude. We appreciate your recommendations and we are looking to welcome you soon at your second home in Aqaba.
Sincerely
Anas Habashneh

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Bola to úžasná skúsenosť ísť aj niekde inde ako do Európy. Jordánsko je jedna z najlepších krajín, čo som navštívila. Boli sme pozrieť Petru, Mŕtve more, Wadi Mujib. Hotel bol fajn, jedlo tiež, ľudia boli milý a animačný tým bol zatiaľ najlepší :)

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi nbereznaninova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Anas H, Operations Manager v zariadení Grand Tala Bay Resort.Zodpovedané: 8. septembra 2019
Prekladač Google

Dear nbereznaninova
First of all let me thank you for taking the time to share your feedback about your recent stay at Grand Tala Bay Resort , We are glad to hear you had great trip at Jordan and you had amazing experience with us, your kind words are appreciated and inspire all of our team members. Once again thank you and we are looking to welcome you soon at your second home in Aqaba.
Sincerely
Anas Habashneh

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie