Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vkusne zariadený podnik.”
Recenzia Eat Me! Cafe

Eat Me! Cafe
Na pozícii č. 5 spomedzi 131 Reštaurácie v Užhorode
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 1 USD - 6 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 19. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Zariadenie, vybavenie a dizajn reštaurácie veľmi pekný a pohladí oko návštevníka. Chceli sme sa tam však najesť ale nemali ani cestoviny a ani burgre. Jediné čo mali boli sendviče na tie sme nemali chuť.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi GabrielF4565.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (94)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

2694 recenzií

Zrecenzované: 30. novembra 2017

Cestou zo zámku do centra, vhodné na krátky oddych, dobrú kávičku a troška pomaškrtiť. Zákusky čerstvé, chutné, obsluha ich hneď ponúka pri vchode. Domácke príjemné prostredie a čisto.

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi Travel712581.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 24. februára 2020

Dátum návštevy: február 2020
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 9. októbra 2019

Dátum návštevy: október 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 8. augusta 2019

Dátum návštevy: september 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Eat Me! Cafe, si pozreli aj

Užhorod, Zakarpatská oblasť
Užhorod, Zakarpatská oblasť
 
Užhorod, Zakarpatská oblasť
Užhorod, Zakarpatská oblasť
 

Navštívili ste Eat Me! Cafe? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu