Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Hezka prochazka u reky

Nejlepsim mistem ve meste je lipova alej z roku 1928 a nabrezi podle reky. Cestou najdete vse... viac informácií

Recenzované: 15. mája 2018
tomas_setina
,
Česká republika
cez mobilné zariadenie
Krasne mesto Uzhorod.

Pred 37 rokmi som sa v tomto krasnom meste ozenil,teraz zijem s rodinou v Amsterdame 15 rokov ale... viac informácií

Recenzované: 26. novembra 2016
Janamersfoort
,
Soest, Holandsko
Prečítať všetky recenzie (85)
  
Recenzie (85)
Filtrovať recenzie
85 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
51
25
6
3
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
51
25
6
3
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2785 recenzií
Recenzované: 26. novembra 2016

Pred 37 rokmi som sa v tomto krasnom meste ozenil,teraz zijem s rodinou v Amsterdame 15 rokov ale vzdy sa tesim z navstev Uzhoroda.Je to vykladna skryna Ukrajiny,radost sa prechadzat po tomto starobilom meste spojenou s nasou kulturou.Kazdy to musi zazit sam a aj ked mame casto cesty do okolitych statov ako je nemecko,Belgicko,Dansko,Cesko ,Polsko a pod.do Uzhorodu sa s rodinou radi vraciame na dovolenku az na tu hranicu a hlavne na Slovenskej strane by sa mali nasi pracovnici co ucit kultury a vystupovania z pasaziermi,lebo tak sa asi nespravaju ani v Bankoku ako na hraniciach s Ukrajinou.Asi by mali pred nastupom sluzby,dostavat hodiny etiky lebo clovek prejde Europu a len za vlastnych Slovakov sa musime hambit.Trochu zamyslenia aj kontrolnym organom a p.ministrovi.
Prajem z Amsterdamu krasny a prijemny den.
Jan Masarik s rodinou.

Dátum zážitku: júl 2016
1  Poďakujte používateľovi Janamersfoort.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 27. septembra 2019

Dátum zážitku: september 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. júla 2019

Dátum zážitku: jún 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: september 2017
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Dátum zážitku: august 2017
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie