Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 954)
Filtrovať recenzie
1 954 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 109
411
191
117
126
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 109
411
191
117
126
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
161 954 recenzií
Recenzované: 22. júla 2019 cez mobilné zariadenie

Dekujeme celemu personalu hotelu a take ceske animatorce, ktera se nam v kids clubu starala o deti za uzasnych 12 dni. Ubytovani v krasne zahrade, uzasne jidlo, vecerni zabava a vsudepritomna cistota. Urcite se do tohoto komplexu znovu vratime...

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi lukasg13.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MARTIMYRA M, Konuk İlişkileri Müdürü v zariadení Marti Myra.Zodpovedané: 22. júla 2019
Prekladač Google

Dear our guest ,

First of all, we thank you for your kind compliments. We carefully read and consider all your feedback and wishes, and try to make holidays of our guests unforgettable. We are constantly working to improve our service, quality and variety of services provided.

WeI will always be sincerely glad to meet you again at Marti Myra.

Marti Hotels and Marinas

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. júla 2019

Veľmi príjemný hotel pozostávajúci z domčekov (blokov) umiestnených v prevažne borovicovom lesíku, s množstvom zelene, čo vytváralo príjemnú mikroklímu a s množstvom tieňa. Ubytovaní sme boli v bloku 19, kde počas nášho pobytu boli ubytovaní takmer všetci Slováci a Česi, v strede komplexu, takže všade bolo blízko. Izba pomerne čistá, vybavená trošku straším nábytkom, ale nič hrozné, čo by nás rozladilo, veď sme tam chodili len prespať. V kúpeľni sme mali aj vaňu aj sprchový kút, čo sme pri dvoch deťoch ocenili. Upratované bolo každý deň, dva krát za pobyt nám menili aj posteľné prádlo. Minibar bol tiež asi dvakrát doplnený, ale viac sme nepotrebovali, nakoľko po celom areáli a aj na pláži bol vždy dostatok fliaš s vodou alebo iného pitia v baroch. Strava bola úžasná, veľmi chutná, rodičia s malými deťmi ocenia detskú reštauráciu, ktorá sa nachádza hneď vedľa hlavnej reštaurácie. Jedla vždy dostatok, či sme prišli medzi prvými alebo medzi poslednými. Deti radi chodili na praclíky pri vital bare a poobede na gofry, ktoré sa robili v bare pri bazénoch. Personál vždy milý, nikdy sme sa nestretli s niekým arogantným. Je pravda, že nie každý hovorí po anglicky, ale vždy sme sa nejako dohovorili. Na recepcii nebol problém, tam po anglicky vedeli pekne. Bazény boli krásne, voda v nich čistá. Na večerných programoch sme boli dvoch, viac nás nezaujalo. Ale stále sa tam niečo dialo. Čo oceňujem je to, že hotel sa snaží správať trochu ekologicky a všade sa nachádzajú koše na triedenie odpadu (plasty, papier, kov, organický odpad). More krásne, čisté, niekoľko dní kľudné, potom sme mali tri dni vlny. Ak sa náhodou v mori objavil nejaký odpad z lodí, plavčík sa snažil ho hneď vytiahnuť. Pláž tiež čistá, stále ju upratovali. Lehátok dostatok, aj keď človek prišiel na pláž okolo jedenástej, niečo si našiel. Pláž je pieskovo kamienková, brali sme si preto aj topánky do vody, ale použili sme ich len prvý deň, lebo do mora sa dá dostať krásne z móla alebo potom aj z takých chodníčkov - v mori sú na niektorých miestach akoby vrecia s pieskom, takže sa do neho pohodlne dostanete aj priamo z pláže. V mori sú už potom okruhliaky. Nás ale najviac dostalo potápanie, pretože priamo v hoteli funguje spoločnosť Blue World Diving Center, ktoré umožňuje potápanie aj úplným začiatočníkom v sprievode inštruktora. Doobedu môžete zadarmo absolvovať skúšobný ponor v bazéne a potom poobede za veľmi priateľné peniaze na mori pri prírodnej rezervácii 3 ostrovy. Potápanie sme absolvovali celá rodina, vrátane detí (10 a 13 rokov). Nikto z nás to predtým nerobil a bolo to naozaj skvelé. Ja som mala asi najväčšie obavy, ale inštruktor ma držal celý čas za ruku a usmerňoval ma, takže som získala veľký pocit bezpečia a pokoja. Manžel s dcérou si ponor zopakovali, dokonca si manžel urobil aj potápačský kurz. Inštruktori Hasan a Bayram hovoria niekoľkými jazykmi, dokonca ovládajú aj základy češtiny, takže nie je problém sa s nimi dohovoriť. Sú to veľmi milí ľudia, aj Ruska Kristína, ktorá im pomáha. Odporúčam ešte vyskúšať Hamam a masáže v Spa, sú platené, ale stojí to za to, na cene sa dá dohodnúť a niečo zjednať. Zdarma je len sauna a vnútorný bazén. Nikdy nechodíme na to isté miesto dvakrát, ale tu sa iste ešte vrátime.
Vážnym nedostatkom v tomto hoteli je, že ani zamestnanci recepcie neovládajú anglický jazyk. Dohovoriť sa dá len v ruštine.
Boli to krásne 2 týždne strávené v tomto hoteli a rada sa sem opäť vrátim možno aj tento rok

Dátum pobytu: júl 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi EviP974.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MARTIMYRA M, Konuk İlişkileri Müdürü v zariadení Marti Myra.Zodpovedané: 16. júla 2019
Prekladač Google

Dear our guest ,

First of all, we thank you for your kind compliments. We carefully read and consider all your feedback and wishes, and try to make holidays of our guests unforgettable. We are constantly working to improve our service, quality and variety of services provided.

WeI will always be sincerely glad to meet you again at Marti Myra.

Marti Hotels and Marinas

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. júla 2019

Tento hotel je jeden z najlepších v akom sme kedy z rodinou boli . Bohatý výber jedla a pekne izby a veľmi príjemný a ochotný personál. Špeciálne animatorsky tim, bol dobrý. Špeciálne Can . Ďakujeme za príjemné prežitie dovolenky.

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Kika2002.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MARTIMYRA M, Konuk İlişkileri Müdürü v zariadení Marti Myra.Zodpovedané: 3. júla 2019
Prekladač Google

Dear our guest ,

First of all, we thank you for your kind compliments. We carefully read and consider all your feedback and wishes, and try to make holidays of our guests unforgettable. We are constantly working to improve our service, quality and variety of services provided.

WeI will always be sincerely glad to meet you again at Marti Myra.

Marti Hotels and Marinas

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. novembra 2018

Krásny hotelovy komplex pri mori. Plaz kamienkova. Ubytovanie sme mali zabezpecene cez booking. Izba velikanska aj kupelna, balkon. Upratovanie bolo poslabsie, najma kupelna, hrz´dzavy kos na smeti v kupelni v rezorte tohto typu nema co hladat a biela vanicka sprchove kuta sa tiez da lepsie vycistit.
Strava uzasna, rozne restauracie, detska restauracia,bary s kolacikmi, jedlom po cely den. Obsula pri ranajkach/obede a veceri kmitala neskutocnych sposobom. Animacie, viac menej v rustine, je tam vela ruskych klientov. More ciste. V celom arealy je krasna zelen, mate pocit akoby ste ani neboli v Turecku. Jedine negativum bola velmi chaldna voda v uzasnych bazenoch, do krorych sme ani nevkrocili. To je hadam len pre riadnych otuzilcov :(

Dátum pobytu: september 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi LenkaO67.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Tento hotel som s rodinou a priateľmi navštívila už po tretíkrát a opäť raz hodnotím dovolenku na výbornú. Oproti minulému roku sa hotel zlepšil o 50% minimálne a to hlavne množstvom noviniek, ktoré sme tam na rozdiel od minulého roku objavili a to vital bar, kde ste si mohli zobrať čerstvo odstavené stavy a napríkad beer bar s rôznymi druhmi piva. V hotely neexistuje jedina sekunda kedy by ste boli hladní a nemali si kde zobrať jedlo. Izbu sme mali starsiu ako po minule roky ale aj napriek tomu peknú a boli sme spokojní. Tak isto oproti minulému roku bolo v hotely oveľa viac ľudí, čiže s miestami pri bazéne bol niekedy problem avšak pri mori sa miesto vždy dalo nájsť. Večerné animačné programy boli úžasne, po nich začína vždy diskotéka takze na svoje si prídu aj mladí. Velkym zážitkom je zúčastniť sa gala večera, ktorý sa kona každé dva týždne. Jedinú vec, ktorú by som vytkla je upratovanie na izbách, ktoré nebolo vždy podľa našich predstav. Na každom hotely nájdeme nejaké negatíva, dovolenka je však o mori príjemných ľuďoch službách a atmosfére a to tento hotel rozhodne ponuka a preto sme určite neboli v tomto hotely poslednýkrát. Odporúčam tento hotel rodinám, ale aj mladým ľuďom pretože je tu množstvo programu aj pre nich.

Dátum pobytu: august 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
2  Poďakujte používateľovi BarbaraS8239.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia MARTIMYRA M, Konuk İlişkileri Müdürü v zariadení Marti Myra.Zodpovedané: 24. augusta 2018
Prekladač Google

Dear Barbara ,

Thank you for selecting Marti Myra Tekirova to spend your precious holiday . First of all, thank you for your feedback. We appreciate your comments and would like to inform you that all comments have been taken into account. We are glad to inform you that at the moment the hotel management is actively carrying out activities to improve all service in the hotel. We are glad to hear that you liked our hotel The hotel management always takes into account the wishes and suggestions of our guests.

With love and best wishes,

We appreciate taking your valuable time to comment on our lovely Marti Myra Team .

We hope to wellcome you in our hotel again .

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie