Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prenses”

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 8 lokalít!
Side Prenses Resort Hotel & Spa
Na pozícii č. 40 spomedzi 229 hotelov v Side
Certifikát výnimočnosti
Zrecenzované: 14. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Dovolenka last minute-doslova a do pismena. Sli sme s malym strachom, ale služby vynikajuce, personal perfektny-uctivy, usluzny, skromny, vdacny. Perfektne animacie pre deti aj pre dospelych. LEN odporucame za tie peniaze co boli

Termín ubytovania: auguste 2016, cestoval(a) v páre
1  Poďakujte používateľovi Iveta B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu
Recenzie (604)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

15604 recenzií

Zrecenzované: 4. augusta 2016

Jednoznačná spokojnosť.Musel/po schodoch nemusel/sa využiť výťah,keď sa šlo na pláž,ktorá sa nachádzala cca 5 minút chôdze od hotela.Bar priamo na pláži.Jedlo vynikajúce/ako všade v Turecku/.Väčšinou využívame do Turecka júnové termíny,keď tam nieje ešte také teplo.Júl a august je tam príliš teplo.

  • Termín ubytovania: septembri 2015, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Juraj S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. augusta 2016

V tomto hoteli sme boli v júli 2016 krásne dva týždne, čistota, ochotný a milý personál, výborná roznorodá strava a veľká izba s dvomi balkonmi s výhladom na more, jediné mínus tohto hotela je, že sa nenachádza priamo na pláži ale cca 150 m v miernom kopci, čo nám, ale vôbec nevadilo a radi sme sa prešli. V areáli hotela sa nachádza aj akože tenisový kurt, pribalili sme si do kufra aj rakety,no boli sme sklamaní, lebo z polovice kurtu spravili lehátkovu časť a z tej druhej minifutbal. takže sme si nezahrali. Wifi je na recepcii free, na izbe sa doplácalo asi 2 eura na deň. Hotel je blízko mestečka Side, 20 min. pešo popri pláži, kde máte čo obzerať.

  • Termín ubytovania: júli 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi nykara28.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. augusta 2016

Bola to moja štvrtá dovolenka po sebe v Turecku. Predtým som bola v hoteloch Alba a My home resort . Hotel Side Prenses ma milo prekvapli hneď pri vstupe elegantným zariadením a ničím neprečačkaným. Krásna vstupná hala , všade čistučko, milí ľudia , slušní a pozorní. Podľa pozorovania niektorých hostí si myslím , že mnohí z nich chodia nie za dovolenkou , ale za tým , aby mohli kritizovať a buzerovať ....nechápem. Myslím, že mnohí nemajú takéto podmienky na bývanie ani doma. Mám rada všetko tip top , ale myslím že dovolenka je od slova dovoliť a hotely v Turecku mi to vždy ponúkli na jednotku. Nehľadám chyby , oceňujem snahu a tá je od personálu s ktorým som sa stretla veľká a preto im ďakujem za skvelé chvíle a super dovolenku. Mimochodom vzdialenosť k moru je 300 krokov - počítala som to - to na margo pani, ktorá uviedla 500 metrov. Chápem, že pri behaní za jedlom a plným bruchom, ktorí mnohí považujú za povinnosť pri all inclusive sa vzdialenosti zdajú väčšie aké sú. Mne vôbec nevadila príjemná prechádzka na pláž a keď sa mi nepáčila strava v beach bare, tak som sa prešla cez obed do hotela. Nepribrala som napriek tomu, že som ochutnala mnohé špecialitky , ktoré nemali chybu , dusená a varená zelenina , ryby, teľacie mäsko a hydina nemali chybu a ich cukrovinky boli neskutooooočné. Ak niekto tvrdí opak tak neviem. Mne sa za desať dní nestalo ani raz , že by mi chýbalo nejaké jedlo alebo čosi. Ešte raz ďakujem celému personálu hotela za skvelých 10 dní.

  • Termín ubytovania: júli 2016, cestoval(a) s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi fanylenka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. júla 2016

Hotelovy komplex je velmi pekny. Nevyhoda je, ze nie je situovany na plazi. Plaz je cca 500 m. Vyhodou je, ze hotel ma vlastnu plaz, so slnecnikmi, lehatkami, plazovy bar + WC.
Mali sme rodinnu izbu, ktora bola dostatocne velka. Detska postielka bola v zlom stave - prepadnuta a maly spal s nami. Postele v tomto hoteli su na moj vkus uzsie ako mame doma a tak sme sa dost tlacili.
Jedlo fajn. Chybalo mi seafood a viac ryb. Kedze je to velky hotel, vela turistov, boli rady pri jedle a obcas sa aj neuslo. Pecivo bolo obschnute alebo z druheho dna?
Plazovy bar tiez ponukal jedlo pocas obeda, aby clovek nemusel slapat hore do hotela, ale jedlo sa velmi rychlo minulo a uz viac nebolo.
Pre upresnenie sme tam boli sept 2014.

  • Termín ubytovania: septembri 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Denisa_B_79.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Cestovatelia si pozreli aj tieto hotely v Side
Vzdialenosť 1,2 km
Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA
Vzdialenosť 0,3 km
Side Star Elegance
Side Star Elegance
Č. 37 z 229 v lokalite Side
718 recenzií
Vzdialenosť 5,8 km
Q SPA Resort
Q SPA Resort
Č. 27 z 229 v lokalite Side
152 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 4,8 km
Aydinbey King's Palace Spa & Resort
Vzdialenosť 0,8 km
Hotel Side Star Beach
Hotel Side Star Beach
Č. 39 z 229 v lokalite Side
246 recenzií
Vzdialenosť 0,1 km
Horus Paradise Luxury Resort
Horus Paradise Luxury Resort
Č. 61 z 229 v lokalite Side
541 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Side Prenses Resort Hotel & Spa? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Side Prenses Resort Hotel & Spa

Adresa: Inonu Bulvari No:29, Side, Manavgat 07650, Turecko (bývalý názov Hotel Side Prenses)
Lokalita: Turecko > Turecké pobřeží Středozemního moře > Provincia Antalya > Manavgat > Side
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Pláž Fitnescentrum s telocvičňou/posilňovňa Raňajky zdarma Bezplatné parkovanie Aktivity pre deti (vhodné pre deti/rodiny) Reštaurácia Donáška jedla na izbu Kúpele Apartmány Plavecký bazén Bezbariérový prístup
Štýl hotela:
Cenovo najvýhodnejší hotel č. 7 v Side
Kúpeľný hotel č. 29 v Side
Hotel na pláži č. 31 v Side
Luxusný hotel č. 36 v Side
Rodinný hotel č. 38 v Side
Romantický hotel č. 38 v Side
Cenový rozsah: 36 € – 139 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 5 — Side Prenses Resort Hotel & Spa 5*
Počet izieb: 323
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Booking.com a Hotels.com, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Side Prenses Resort Hotel & Spa. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.
Známe aj ako:
Prenses Hotel Side

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu