Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Side Prenses Resort Hotel & Spa
Zobraziť ceny
Radi šetríte? Prehľadávame až 200 portálov s cieľom nájsť najnižšie ceny
Hotely v blízkosti
Zobraziť hotel
  • Bezplatné parkovanie
  • Vrátane raňajok
Zobraziť hotel
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Zobraziť hotel
  • Reštaurácia
  • Bar/hotelový bar
Zobraziť hotel
Zobraziť hotel
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
Zobraziť hotel
  • Bezplatné parkovanie
  • Bazén
Zobraziť hotel
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Zobraziť hotel
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Zobraziť hotel
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
Zobraziť hotel
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Recenzie (626)
Filtrovať recenzie
626 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
276
195
101
29
25
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
276
195
101
29
25
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16626 recenzií
Zrecenzované: 4. augusta 2016

Jednoznačná spokojnosť.Musel/po schodoch nemusel/sa využiť výťah,keď sa šlo na pláž,ktorá sa nachádzala cca 5 minút chôdze od hotela.Bar priamo na pláži.Jedlo vynikajúce/ako všade v Turecku/.Väčšinou využívame do Turecka júnové termíny,keď tam nieje ešte také teplo.Júl a august je tam príliš teplo.

  • Termín ubytovania: september 2015, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Juraj S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. augusta 2016

V tomto hoteli sme boli v júli 2016 krásne dva týždne, čistota, ochotný a milý personál, výborná roznorodá strava a veľká izba s dvomi balkonmi s výhladom na more, jediné mínus tohto hotela je, že sa nenachádza priamo na pláži ale cca 150 m v miernom kopci, čo nám, ale vôbec nevadilo a radi sme sa prešli. V areáli hotela sa nachádza aj akože tenisový kurt, pribalili sme si do kufra aj rakety,no boli sme sklamaní, lebo z polovice kurtu spravili lehátkovu časť a z tej druhej minifutbal. takže sme si nezahrali. Wifi je na recepcii free, na izbe sa doplácalo asi 2 eura na deň. Hotel je blízko mestečka Side, 20 min. pešo popri pláži, kde máte čo obzerať.

  • Termín ubytovania: júl 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi nykara28.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. augusta 2016

Bola to moja štvrtá dovolenka po sebe v Turecku. Predtým som bola v hoteloch Alba a My home resort . Hotel Side Prenses ma milo prekvapli hneď pri vstupe elegantným zariadením a ničím neprečačkaným. Krásna vstupná hala , všade čistučko, milí ľudia , slušní a pozorní. Podľa pozorovania niektorých hostí si myslím , že mnohí z nich chodia nie za dovolenkou , ale za tým , aby mohli kritizovať a buzerovať ....nechápem. Myslím, že mnohí nemajú takéto podmienky na bývanie ani doma. Mám rada všetko tip top , ale myslím že dovolenka je od slova dovoliť a hotely v Turecku mi to vždy ponúkli na jednotku. Nehľadám chyby , oceňujem snahu a tá je od personálu s ktorým som sa stretla veľká a preto im ďakujem za skvelé chvíle a super dovolenku. Mimochodom vzdialenosť k moru je 300 krokov - počítala som to - to na margo pani, ktorá uviedla 500 metrov. Chápem, že pri behaní za jedlom a plným bruchom, ktorí mnohí považujú za povinnosť pri all inclusive sa vzdialenosti zdajú väčšie aké sú. Mne vôbec nevadila príjemná prechádzka na pláž a keď sa mi nepáčila strava v beach bare, tak som sa prešla cez obed do hotela. Nepribrala som napriek tomu, že som ochutnala mnohé špecialitky , ktoré nemali chybu , dusená a varená zelenina , ryby, teľacie mäsko a hydina nemali chybu a ich cukrovinky boli neskutooooočné. Ak niekto tvrdí opak tak neviem. Mne sa za desať dní nestalo ani raz , že by mi chýbalo nejaké jedlo alebo čosi. Ešte raz ďakujem celému personálu hotela za skvelých 10 dní.

  • Termín ubytovania: júl 2016, cestoval(a) s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi fanylenka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. júla 2016

Hotelovy komplex je velmi pekny. Nevyhoda je, ze nie je situovany na plazi. Plaz je cca 500 m. Vyhodou je, ze hotel ma vlastnu plaz, so slnecnikmi, lehatkami, plazovy bar + WC.
Mali sme rodinnu izbu, ktora bola dostatocne velka. Detska postielka bola v zlom stave - prepadnuta a maly spal s nami. Postele v tomto hoteli su na moj vkus uzsie ako mame doma a tak sme sa dost tlacili.
Jedlo fajn. Chybalo mi seafood a viac ryb. Kedze je to velky hotel, vela turistov, boli rady pri jedle a obcas sa aj neuslo. Pecivo bolo obschnute alebo z druheho dna?
Plazovy bar tiez ponukal jedlo pocas obeda, aby clovek nemusel slapat hore do hotela, ale jedlo sa velmi rychlo minulo a uz viac nebolo.
Pre upresnenie sme tam boli sept 2014.

  • Termín ubytovania: september 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Denisa_B_79.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: pred 4 týždňami
Prekladač Google

  • Termín ubytovania: september 2017, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie