Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Side
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (2 707)
Filtrovať recenzie
2 708 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
2 134
363
128
39
44
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
2 134
363
128
39
44
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
18232 708 recenzií
Zrecenzované: pred 5 týždňami

Zažili sme tu pekné prázdniny. Servis, služby, čistota hotela, areál aj pláž všetko ok. Super bol Mümin na recepcii. Je z Turecka, ale vedel niečo aj po slovensky a ku všetkým bol milý. Slovenskí animátori pracovali v plnom nasadení a nikdy im nezmizol úsmev z tváre.Všetci sme ich milovali. Chceli by sme prísť opäť

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi veronaklu.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ArcanusHotels, Konuk İlişkileri Müdürü v zariadení Arcanus Side Resort.Zodpovedané: pred 4 týždňami
Prekladač Google

Dear Guests

Thank you very much for sharing this constructive and beautiful comment with us. All comments are very valuable to us. It is a mirror for our development. I can see you have had a good time in our hotel in general. I hope we get a chance to welcome you again.

We thank you for your visit and remain with best regards,

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: pred 5 týždňami

Na dovolenke sme tu boli od 17.8 do 31.8 spolu s rodinou. Celkovo sme spokojní s rezortom aj so službami cestovnej kancelárie Satur. Veľké ďakujem patrí slovenským animátorom Janke, Samkovi a Alexovi. Kvôli nim by sme išli na dovolenku kamkoľvek. Celý den mali pripravený zaujímavý program a naše teenagerky z Teenageclubu nechceli ani odísť. Sú to skvelí mladí ľudia. Veľké uznanie patrí aj recepcii a práve recepčnému Müminovi. Takého sympatického recepčného sme este nevideli! Arcanus moze byt naňho hrdý.
Hotelu treba vytknúť to, že už je starší a poriadne sa tam nerecykluje odpad. Inak všetko ok občas nám chýbal ale iný ako tanečný večerný program, chcelo by to mozno nejakú Comedy show. aj ked sa nam ale páčila večerná slovenská show. Tá bola na 100 percent.

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Mariaklucarova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ArcanusHotels, Konuk İlişkileri Müdürü v zariadení Arcanus Side Resort.Zodpovedané: pred 4 týždňami
Prekladač Google

Dear Guests

Thank you very much for sharing this constructive and beautiful comment with us. All comments are very valuable to us. It is a mirror for our development. I can see you have had a good time in our hotel in general. I hope we get a chance to welcome you again.

We thank you for your visit and remain with best regards,

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: pred 5 týždňami

Dovolenku v tomto hoteli si musím len pochvaľovať. Pekný hotel v dobrej oblasti a upravený areál. V okolím je veľa možností na fakultatívne výlety. Páčilo sa nám aj keď nám sme čakali, že pláž bude trochu krajšia s jemnejším pieskom. Vstup do mora nie je ideálny pre deti. Ďakujeme však personálu a najmä Müminovi na recepcii, boli veľmi priateľskí a trpezliví. Celkovo super, ale boli sme už aj na krajších miestach. Jednotka s hviezdičkou pre cestovku Satur.

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Katarinaaa1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ArcanusHotels, Konuk İlişkileri Müdürü v zariadení Arcanus Side Resort.Zodpovedané: pred 4 týždňami
Prekladač Google

Dear Guests

Thank you very much for sharing this constructive and beautiful comment with us. All comments are very valuable to us. It is a mirror for our development. I can see you have had a good time in our hotel in general. I hope we get a chance to welcome you again.

We thank you for your visit and remain with best regards,

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Boli sme tu na dovolenke a dobre sme si oddýchli. Animátori Janka, Alex a Samko deťom zabezpečili skvelý program. Decká hľadali poklad, boli indiáni, chodili spolu na tobogány, mali Satur market. Teenageri zase mali nonstop zábavu v teenage klube. Super bola slovenská večerná show Milujem Slovensko. Kvôli PLANET FUN by sme išli do hotela znova. More aj pláž nám vyhovovali aj keď sme už videli krajšie pláže. Služby na 100%. Zamestnanci hotela dokonca vedeli aj trochu po slovenský. Mümin na recepcii bol super profesionál. Slovenčina mu ide ;)

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi monhul.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ArcanusHotels, Konuk İlişkileri Müdürü v zariadení Arcanus Side Resort.Zodpovedané: 16. septembra 2019
Prekladač Google

Dear Guests

Thank you very much for sharing this constructive and beautiful comment with us. All comments are very valuable to us. It is a mirror for our development. I can see you have had a good time in our hotel in general. I hope we get a chance to welcome you again.

We thank you for your visit and remain with best regards,

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. septembra 2019

V dňoch 21.8. - 28.8.2019 sme boli na dovolenke vo Vašom krásnom hoteli Arcanus. Bola to u nás prvá dovolenka letecky v zahraničí, hoci máme 66 rokov, nakoľko pre zdravotné problémy sa nám skôr nedalo cestovať. A keďže sa konečne náš zdravotný stav upravil celkom dobre, tak sme skúsili dovolenku cez SATUR do Vášho hotela ARCANUS. A mali sme šťastnú ruku. Ubytovanie bolo veľmi pekné, more fantastické s peknými plážami, a čo je najdôležitejšie, že tam bol skvelý personál, milí ľudia, ktorí sa veľmi snažili splniť nám každé želanie. Úžasní profesionálny prístup na guest relations aj od recepčných - sympatický p. Mehmet, skvelý p. Mumin, ktorý nám pomáhal vyriešiť všetky naše požiadavky, úžasný animátorský team Janky, Alexa a Samka, ktorí skvelým spôsobom bavili nielen detičky ale aj nás dospelých. Nezabudnuteľný slovenský večer "Milujem Slovensko" bol skvelou ukážkou ich talentu, šikovnosti a pracovitosti na plný plyn. Chválime aj upratovačky či kuchárov a čašníkov. Strava vynikajúca, obrovský sortiment jedál, zákuskov, ovocia, zmrzlín a pod. Nezabudnuteľná večera v tureckej A LA CARTE reštaurácii, kde p. Ibrahim nám predviedol špeciality tureckej kuchyne, ďakujeme za jeho úžasnú snahu, splniť každé naše želanie. V tomto Vašom hoteli bolo cítiť, že personál dáva do svojej práce srdce. Pre nás starých dôchodcov to bola najkrajšia dovolenka v našom živote a ak Boh dá, veľmi radi by sme si ju zopakovali vo Vašom skvelom hoteli. Len tak ďalej, držíme palce, ste skvelí <3

Dátum pobytu: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi EmiliaChudoba.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ArcanusHotels, Konuk İlişkileri Müdürü v zariadení Arcanus Side Resort.Zodpovedané: 16. septembra 2019
Prekladač Google

Dear Guests

Thank you very much for sharing this constructive and beautiful comment with us. All comments are very valuable to us. It is a mirror for our development. I can see you have had a good time in our hotel in general. I hope we get a chance to welcome you again.

We thank you for your visit and remain with best regards,

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie