Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (235)
Filtrovať recenzie
235 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
119
68
25
14
9
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
119
68
25
14
9
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
49235 recenzií
Recenzované: 28. augusta 2017

Hotel Seashell Resort je veľmi pekný hotelový komplex,jedlo bolo výborné,izby boli veľmi pekné,vždy pekne upratané..Pre deti boli tobogány, animátorky boli slovenské,takisto nechýbalo mini disco.Na pláži si bolo možné zakúpiť výborne FIT DRINKY, ostatné bolo v rámci all inclusive .Všetkého dostatok.
Pláž tá nebola podľa našich predstáv,bola veľmi preľudnená a more tým pádom nebolo dosť čisté,malo síce pozvoľný vstup do mora,čo bolo vhodné pre deti.Ale boli aj ďaleko lehátka od mora,čo nám nevyhovovalo kvôli deťom.Výlet k delfínom neodporúčam zakupovať cez cestovku,je to dosť predražené.Odporúčam zakúpiť vo vodných športoch speed boat, super výlet ,trvá cca 1hod,ale pekný zážitok.

Dátum pobytu: august 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi DankaH31.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Sme absolutne nadšení
Ako sa hovorí ... kto zažije Turecko a ich rozmaznávanie hostí málokedy to bude mat s čím porovnať. Mame pochodene Španielsko ci Taliansko - cestovkou all inclusive
Ale toto je úplne o niečom inom... tu je to fakt luxus ktorý ani nečakáte
Take detaily, že napr strava akože nechapacka vyyyyborna, všetkého veľa a stále aj iné aj podobne. Kto si tu nevyberie tak asi doma stoluje už kaviar...
casnici mili, ponuka výborných služieb za poplatok (fotky ci turecké kúpele priamo na hoteli)
Vždy sa vopred pýtajte na cenu, lebo tie kúpele spojené s masážou (fakt orientálny zážitok na 90minut) stojí 40€ na osobu
Potom vás budú (veľmi milo nevtieravo) presviedčať že chrbát nemáte v poriadku ešte Vám odporúčajú masaz to beriem s rezervou jasne že sme už nešli aj inde sme chceli pominat
Čo sa týka fotiek, akože vyzerá to ako klise ale fakt robia pekne fotky keď ich na konci uvidíte
Akurát že na ziaciatku Vám povie že chce 7€ za 1ks vytlacenej fotky a po fotení keď Vám ukáže 100 už vyretusovanych Vám povie jasne cena 7ks platí ale !!! Ak ich chcete všetky na USB tak 250€ a album ako darcek Haha veď akože taká pasca. My slušne že nie nie netreba stačí nám vytlačiť 5ks foto a na USB nechceme nic ☝takze sme zaplatili 5x7€ to je všetko
Ale aby ste vedeli lebo rečová bariéra vás môže prekvapit
Hneď ako sme inak prišli tak ako to už býva ubytujú vás po 14;00 hodine
Takze my sme prišli o 11;00 všetci hneď odovzdáte pasy a my sme dali do pasu poskladanu nenápadnu 20€ bankovku ☝
Hneď nás volali a 11;25 sme boli na izbe
Nik iný nedal 20€ takze ostatní až po 14;00
Takisto odchod ak máte odlet večer tak izbu odovzdáte po 12:00 ale nejake Eura by to poriesili
My sme take typy že radšej dáme ale kopa ľudí tu na to frflala (nuž každý už nech robi ako vie)
Mimo izby však máte až do odchodu na všetko nárok a dokonca aj osprchovať sa v SPA centre zadarmo
Baksis (prepitne, tringelt) sa tu vždy dáva
Veď akože nemusíte ale čo ja viem mimo tých rezortov tu zase žijú ti ľudia skromne a upratovačke, šoférovi busu ci čašníkovi sme 1€ hocikedy dali
K výletom asi toľko že ísť do Outlet veľkoskladov bolo sklamanie lebo vôbec nie take dobre ceny ako tvrdia
Tak za fejkove tričko 25€ hm...
Lepšie je nakúpiť si priamo v hoteli alebo kúsok od hotela a aj zjednate 5€ na veci
Ale ak chcete zažiť orient choďte na trh Manavgat každý štvrtok a pondelok je to pekný zážitok ale veci vsade tie iste
Same pekne ale predsa len fejky
Taška kožená určite kvalitná aj keď fejkova takze čím menšie logo tým lepšie nech nie ste za trapnu že Luis Vuiton potom na Slovensku
Pláž nádherná, plážový servis, servis pri bazéne super, alko nápoje v cene tiež výborne, animácie super, zmrzlina ci nanuky / máte tu všetko fakt
Aj hotelový lekár ktorého som využila keďže som dostala úpal no
Pre deti super detske stoličky aj stoly v jedálni na terase, detsky bazén s veľkým tienidlom proti slnku, skvele animatorky
Nemame výhrady určite odporúčame, stretli sm viacero Slovákov čo sa vracali konkrétne do tohto hotela

Dátum pobytu: júl 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
18  Poďakujte používateľovi luckanatasja.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. júla 2017

Hotel Seashell Resort som so svojou rodinkou (2 dospelí a 2 deti) navštívila už druhý krát a nemožeme si sťažovať. Koncept All inclusive sa za 3 roky zmenil na All inclusive ultra, čiže napríklad A la Carte reštaurácie možete navstíviť viac krát za pobyt, odporúčam Carpaciou, taliansku. Zmenil sa obsah minibaru, doplnaní denne, vodou, sodou a džúsikmi. Každý deň upratujú izby aj menia posteľné prádlo, uteráky. Boli sme tam v prvej polovici júla, more teplé, pre deti ideálne, pozvoľný vstup do mora, iba čistý piesok, žiadny štrk, aj mušle sa nájdu. Dostatočné množstvo lehátok na pláži aj pri bazénoch. Obsluha podľa mňa vynikajúca, kto sa sťažuje, tak fakt neviem kam normálne chodí, asi do Buckinghamského paláca... Strava pestrá, vždy sa dalo z čoho vyberať. Hotel organizuje tematické večere, Gala večer dokonca pri bazéne. Každý Repeat Guest (opakovaný hosť) dostane pozvanie na prestížnu večeru za účasti riaditeľa hotela na pláži, odporúčam prihlasiť sa pri recepcii. Ak máte záujem o návštevu A la Carte reštaurácii, zarezervujte si ich hned po príchode, može sa Vám stať, že už bude neskor všetko obsadené. Obedy odporúčame pre rodiny s deťmi v plážovej reštaurácii, perfektní časníci, vyskúšajte si objednať nudle na čínsky sposob, trvá to 10 minut a sú geniálne (v cene AI samozrejme), deti si možu objednať aj pizzu, či hamburger. Pri bazéne od 16:00 do 17:00 výborný snack (hotdogy, melony, koláciky, jablká v cestícku , šišky atď). Dospelým odporúčam vyskúšať Turkisch coffee v loby bare a turkisch tea v hociakom bare. Koncept AI ultra zahrna aj drinky typu Havana rum, Johny Walker red label a podobné v loby bare, inde Vám dajú ich JW ale tiež v pohode. Všade čapujú osviežujuce Efez pivo, pila som hom aj ja aj ked doma alkohol nikdy nepijem. Lad vyrábajú z balenej vody. Chcem pochváliť animátorky CK Hydrotour Bianku (Aqua Gym) a Klárku (miniklub). Nakupom chtivím dávam do pozornosti nový Evren bazár kusok od hotela ( za Evrenom). Z výletov odporučím si zajednať na pláži plavbu rýchloloďou (Speedboat), trvá cca hodinku, 20 Eur dospelý, 10 deti, plavba pozdlž pobrežia až k Side, Apolonov chrám uvidite ako na dlani plus spojené s kupaním v mori a skákaním z lode, my sme videli aj metrovú korytnačku vedľa lode. Perfektný zážitok pre deti aj dospelých. Hotel odporúčam najmä rodinám s deťmi, v reštaurácii detský bufet (špagety, ryža, hranolky,kuracie mäsko), detské stolovanie, plastové misky aj taniere.

Dátum pobytu: júl 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
9  Poďakujte používateľovi barborakmetova80.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. júla 2016 cez mobilné zariadenie

Ja milujem Turecko a co sa týka náročnosti nie som náročná.strava super pláž tiež obsluha úplne všetko OK. Aj animátori Vanda a Róbertspríjemnili nám celu dovolenku.dobre spomienky na celú dovcu.urcite sa tam vratime

Dátum pobytu: august 2015
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
5  Poďakujte používateľovi ddida29.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. septembra 2015 cez mobilné zariadenie

Hotel krasny , pláž tiež , strava dobra dalo sa vybrať čokoľvek , obsluha trosku pomalá vela krát neochotna no zavisí na ktorého čašníka natrafíte , inak dobre odporučila by som rodinám s deťmi a párom , dobra poloha pešo kamkoľvek na nákupy :-)

Dátum pobytu: september 2015
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
3  Poďakujte používateľovi 221luciag.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie