Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Commodore Elite Suites & Spa
Zobraziť ceny
Radi šetríte? Prehľadávame až 200 portálov s cieľom nájsť najnižšie ceny
Hotely v blízkosti
Zobraziť hotel
Skvelé 4,5/5
  • Bezplatné parkovanie
  • Bazén
Zobraziť hotel
Dobré 3,5/5
  • Bezplatné parkovanie
  • Vrátane raňajok
Zobraziť hotel
Veľmi dobré 4/5
  • Bezplatné parkovanie
  • Bazén
Zobraziť hotel
Veľmi dobré 4/5
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné parkovanie
  • Na pláži
Zobraziť hotel
Skvelé 4,5/5
  • Bezplatné parkovanie
  • Vrátane raňajok
Zobraziť hotel
Skvelé 4,5/5
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Zobraziť hotel
Priemerné 3/5
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
Grand Seker(Manavgat)
Zobraziť hotel
Veľmi dobré 4/5
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné parkovanie
  • Vrátane raňajok
Zobraziť hotel
Veľmi dobré 4/5
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Zobraziť hotel
Vynikajúce 5/5
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Recenzie (1 000)
Filtrovať recenzie
1 000 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
808
144
34
8
6
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
808
144
34
8
6
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
FilterVšetky jazyky
Aktualizuje sa zoznam…
491 000 recenzií
Zrecenzované: 3. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Vyborna volba. Plaz sice bola uz aj lepsia, napriklad cyprus, ale aj turecko ma plaze na inych miestach krajsie. Zato vsak vyborna strava. Skutocne nemate ani po tyzdni pocit, ze jete dookola to iste, nechyba stale udeny losos, salat s muslami, grilovane ryby, cerstve exoticke ovocie, velmi prijemne sluzby. Niektore drinky su s originalnym alkoholom (napr. na mojito len havana club rum), ine s miestnym. Nezabudnut dlhe nohavice, na veceru v sortkach nikoho nepustia. V bazene sa dalo krasne plavat, ma asi 40m a je 140cm hlboky, dovolia ist do vody aj s drinkami a nafukovackami (spoliehaju sa na zdravy rozum hosti, co sa v beznom hoteli s detmi nestane). Ked to tak ako partia hodnotime, zaver je, ze: plaz mohla byt o level lepsia, hotely su tu hlava na hlave a vadi nam asi 1500 gombikov na 1500 lampiciek na izbe a ani po 6 dnoch nevieme, ktory vypinac je na svetlo nad telkou, nad postelou, vo wc, v kupelni, proste vsade len a len vypinace a svetielka:))))

Termín ubytovania: auguste 2016, cestoval(a) s priateľmi
Poďakujte používateľovi Tomas H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. júla 2016 cez mobilné zariadenie

Dovolenku v tomto rezorte odporúčam vrelo každému, kto si chce naozaj oddýchnuť. Hotel je veľmi čistý, pekne zariadený s príjemným personálom, s pestrou ponukou jedla, dokonalým plážovým servisom - pripadáte si kráľovsky, ked Vám núkajú vodu, ovocie, mrazené uteraciky na osvieženie, ktoré donesú priamo k Vám, teda nemusíte sa ani postaviť.. Program hotela je na vysokej úrovni, jednotlive športové aktivity vykonávajú proficky - power Joga a podobne každý den odporúčam.
V prípade ak sa Vám nechce športovať od rôznych kurzov varenia, knižnice, binga a pod.si nájdete určite to svoje..
Mne sa páčil kľud, ktorý bol na každom kroku ( nič proti deťom, avšak ak chcete zažiť romantiku kde v pozadí hra pri večeri huslistka, práve tento hotel to ponuka)
Výborný bol aj vnútorný bazén, tiez úroveň SPA centra.
Jediná chybička krásy je, ze v tejto časti
Turecka su rezorty natlačené vedľa seba, teda ak dojdeme na plaz je v mori veľmi veľa ľudí a teda ak si chcete zaplávať, musíte sa pretlačiť/ preplávať bližšie k bojkam.
Inak dovolenku celkovo hodnotím ako perfektnú a mimo to najviac sa oplatí nakupovať v obchodníkoch priamo v rezorte.

Termín ubytovania: auguste 2015, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi Annamária S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 8. januára 2015

Hotel je jednoducho tá najlepšia voľba pre oddych v lete aj v zime. Personál veľmi príjemný, obsluha bezchybná. V zime je ale čisto nemecká klientela a tým aj prispôsobený večerný program. Ináč nemám čo vytknúť. Čistota, kľud, pohoda. Hlavne pre ľudí, ktorí si chcú na dovolenke oddýchnuť bez hluku a príliš aktívnych animátorov.

  • Termín ubytovania: novembri 2014, cestoval(a) s priateľmi
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
4  Poďakujte používateľovi Zdenka K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. septembra 2014

Hotel moderný, čistý, je v ňom všetko , čo človek potrebuje na kľudnú dovolenku .
V hoteli je Wellnes-Spa, fitcentrum a vnutorny bazen.
Pláž zlatý piesok , more teplučké v auguste , pozvoľný dlhý prístup do mora.
Pláž hotela vybavená perfektne a čistá. Servis pri pláži excelentný.
Ponúkali denne zamrazené rolky biele froté utierky na telo ako osvieženie.
Ponúkali nám časníci denne chladené minerálky s citronom nápoje priamo k lehátku na pláži .
V chladiacom boxe na plaži boli mineralky, vody v plast.fľaškách voľne dostupné pre každého hosťa z hotela. Zábava pri mori člny, banán, parasurfing.
Personál úslužný či v plážovej reštaurácii , či v hoteli klimatizované reštaurácie , horia nemecky , anglicky . Program pri bazéne na pódiu umelci rôznych žánrov a krajín s programami pre zábavu hostí večer .Diskoteka každý večer v areáli pod pristavaným objektom vo vnútri . Hudba nehulákala . / skôr z dialky z iných hotelov/
Strava dobrá, hodne výberu z jedál, mäso jahňacie, hovädzie, kuracie , morčacie, ryby a prílohy.
Veľa šalátov, ovocia a zeleniny, včítane dezertov a sladkostí.
Jedným slovom 1* .
Veľkou výhodou hotela je , že je len pre dospelých 18+ , nezažijete vreskot detí, rušenie malých detí , plač či iné prejavy detí v malom veku . Pohodový , kľudný pobyt ! Odporúčam aj náročným klientom.
Obchody v hoteli ponúkajú kvalitný tovar a za lepšie ceny ako v meste či na ulici v butikoch neďaleko .
Oficiálna prezentácia hotela zodpovedá ponúknutým službám, ktoré sme zažili v hoteli osobne.

Tip na izbu: Izby sú klimatizované , s priamym alebo bočným výhľadom na more z balkona . Klimatizácia sa dá ovládať vždy a priamo v izbe.!! Super. Začiatok septembra hotel rieši klimatizáciu v izbách už len centrálne .
  • Termín ubytovania: auguste 2014, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
6  Poďakujte používateľovi evice2003.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: včera
Prekladač Google

Tip na izbu: Sea view rooms are worth extra pay
Termín ubytovania: marci 2018, cestoval(a) v páre
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie