Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Výborný oddych a relax bez kriku a plaču detí”

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 9 lokalít!
Commodore Elite Suites & Spa
Na pozícii č. 4 spomedzi 227 hotelov v Side
Certifikát výnimočnosti
Bratislava, Slovensko
Prispievateľ úrovne
3 recenzie
3 recenzie hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 bodov za pomoc
“Výborný oddych a relax bez kriku a plaču detí”
Recenzované: 23. augusta 2016

Celkové hodnotenie
Hotelu sa nedá nič vytknúť. Vysoká úroveň všetkých služieb, milá a úslužná obsluha. Pretože hotel je určený len pre osoby nad 18 rokov nájdete v hoteli kľud a pohodu bez kriku a plaču detí pri stravovaní a na pláži. Veľký výber stravy. Ja som náročný a navyše i problematický stravník, ale nemal som vôbec žiadny problém s výberom. Možnosť samostatných výletov do okolia alebo na organizované výlety so sprievodcom.
Izby
Niet čo vytknúť. Výhoda, že v izbe je možnosť prípravy teplých nápojov (rýchlo varná kanvica a denne dopĺňaná káva a čaj). Keď služba videla, že si varíme čaj, tak na tretí deň doplnili väčšie šálky.
Pláž a more
Ležadlá na pláži sú prispôsobené zámeru hotela, že ide väčšinou o páry a k slnečníku sú vždy len 2 ležadlá. Samozrejme dá sa presúvať a dávať dohromady podľa potreby, ale nie ste natlačení, tak ako v niektorých iných prípadoch, že ležadlá sú v radoch a často i tesne vedľa seba. Medzi ležadlami roznáša personál objednané nápoje, ale samozrejme, môžete ísť k baru i sami, prípadne si nealko vyberať z chladničiek, ktoré sú umiestnené pri hlavnom chodníku medzi slnečníkmi. Samotná pláž sa ničím nevymyká zo štandardu. Piesková pláž ničím neohúri, ale ani nesklame. Priezračnú vodu pri brehu, ako je na kamienkových plážach v Grécku, tu nečakajte. Kalná voda mňa nepotešila. Je to zapríčinené tým, že na pláž pred hotelom ústi riečka (alebo je to nejaký kanál) a sedimenty z tejto riečky sa dostávajú do mora. Preto je v tejto oblasti i viac vodných rastlín, ktorým sedimenty vytvárajú živnú pôdu, a preto je po búrlivejšom počasí na pláži i viac rias ako niekde inde. Na pláži „husto“ – stovky ľudí ide v smere s vami a stovky oproti. Je to dané tým, že tu je hotel vedľa hotela, niekde len s malou uličkou medzi budovami.
Strava
Veľké množstvá a veľký výber. Nie je dôvod utekať čo najskôr a najrýchlejšie na stravu, aby ste akože stihli, lebo nebude. Zatiaľ najväčší výber obedov priamo na pláži, čo sme zažili v tejto lokalite (boli sme v takmer susedných hoteloch Aydinbey Kings Palace a Evren Beach.
Personál
Personál milý, úslužný. Zažili sme inde už i zamračených, ktorí ani neodzdravili na pozdrav, nieto, že by pozdravili prví.
Šport
Pokiaľ chcete a máte chuť, tak sa športovať dá. Pre pokojnejších je v areáli minigolf.
Tipy na výlety
Kto má rád antiku, tomu odporúčam absolvovať výlet Perge-Aspendos, ktorý organizujú všetky cestovky a samostatne odporúčam ísť do 6 km vzdialeného Side.

  • Ubytoval(a) sa v septembri 2015, cestoval(a) ako pár
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Užitočné?
1 Poďakujte používateľovi Radimako.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu

800 recenzií od našej komunity

Hodnotenie od cestovateľov
    634
    122
    31
    7
    6
Zobraziť recenzie pre
64
552
20
19
Zhrnutie hodnotenia
  • Lokalita
  • Kvalita spánku
  • Izby
  • Služby
  • Cena/kvalita
  • Čistota
Tipy od cestovateľov vám pomôžu vybrať si tú správnu izbu.   Tipy na izbu
Dátum | Hodnotenie
  • Najskôr čeština
  • Najskôr dánčina
  • Najskôr holandčina
  • Najskôr angličtina
  • Najskôr francúzština
  • Najskôr nemčina
  • Najskôr maďarčina
  • Najskôr ruština
  • Najskôr slovenčina
  • Najskôr španielčina
  • Najskôr švédčina
  • Najskôr turečtina
  • Akékoľvek
Najskôr slovenčina
Košice, Slovensko
Prispievateľ úrovne
70 recenzií
8 recenzií hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 23 bodov za pomoc
Recenzované: 3. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Vyborna volba. Plaz sice bola uz aj lepsia, napriklad cyprus, ale aj turecko ma plaze na inych miestach krajsie. Zato vsak vyborna strava. Skutocne nemate ani po tyzdni pocit, ze jete dookola to iste, nechyba stale udeny losos, salat s muslami, grilovane ryby, cerstve exoticke ovocie, velmi prijemne sluzby. Niektore drinky su s originalnym alkoholom (napr. na mojito len havana club rum), ine s miestnym. Nezabudnut dlhe nohavice, na veceru v sortkach nikoho nepustia. V bazene sa dalo krasne plavat, ma asi 40m a je 140cm hlboky, dovolia ist do vody aj s drinkami a nafukovackami (spoliehaju sa na zdravy rozum hosti, co sa v beznom hoteli s detmi nestane). Ked to tak ako partia hodnotime, zaver je, ze: plaz mohla byt o level lepsia, hotely su tu hlava na hlave a vadi nam asi 1500 gombikov na 1500 lampiciek na izbe a ani po 6 dnoch nevieme, ktory vypinac je na svetlo nad telkou, nad postelou, vo wc, v kupelni, proste vsade len a len vypinace a svetielka:))))

Ubytoval(a) sa v auguste 2016, cestoval(a) s priateľmi
Užitočné?
Poďakujte používateľovi Tomas H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
1 recenzia
Recenzované: 23. júla 2016 cez mobilné zariadenie

Dovolenku v tomto rezorte odporúčam vrelo každému, kto si chce naozaj oddýchnuť. Hotel je veľmi čistý, pekne zariadený s príjemným personálom, s pestrou ponukou jedla, dokonalým plážovým servisom - pripadáte si kráľovsky, ked Vám núkajú vodu, ovocie, mrazené uteraciky na osvieženie, ktoré donesú priamo k Vám, teda nemusíte sa ani postaviť.. Program hotela je na vysokej úrovni, jednotlive športové aktivity vykonávajú proficky - power Joga a podobne každý den odporúčam.
V prípade ak sa Vám nechce športovať od rôznych kurzov varenia, knižnice, binga a pod.si nájdete určite to svoje..
Mne sa páčil kľud, ktorý bol na každom kroku ( nič proti deťom, avšak ak chcete zažiť romantiku kde v pozadí hra pri večeri huslistka, práve tento hotel to ponuka)
Výborný bol aj vnútorný bazén, tiez úroveň SPA centra.
Jediná chybička krásy je, ze v tejto časti
Turecka su rezorty natlačené vedľa seba, teda ak dojdeme na plaz je v mori veľmi veľa ľudí a teda ak si chcete zaplávať, musíte sa pretlačiť/ preplávať bližšie k bojkam.
Inak dovolenku celkovo hodnotím ako perfektnú a mimo to najviac sa oplatí nakupovať v obchodníkoch priamo v rezorte.

Ubytoval(a) sa v auguste 2015, cestoval(a) ako pár
Užitočné?
Poďakujte používateľovi Annamária S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Banská Bystrica, Slovensko
Prispievateľ úrovne
4 recenzie
4 recenzie hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 bodov za pomoc
Recenzované: 8. januára 2015

Hotel je jednoducho tá najlepšia voľba pre oddych v lete aj v zime. Personál veľmi príjemný, obsluha bezchybná. V zime je ale čisto nemecká klientela a tým aj prispôsobený večerný program. Ináč nemám čo vytknúť. Čistota, kľud, pohoda. Hlavne pre ľudí, ktorí si chcú na dovolenke oddýchnuť bez hluku a príliš aktívnych animátorov.

  • Ubytoval(a) sa v novembri 2014, cestoval(a) s priateľmi
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Užitočné?
4 Poďakujte používateľovi Zdenka K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Nové Zámky, Slovensko
1 recenzia
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 bodov za pomoc
Recenzované: 4. septembra 2014

Hotel moderný, čistý, je v ňom všetko , čo človek potrebuje na kľudnú dovolenku .
V hoteli je Wellnes-Spa, fitcentrum a vnutorny bazen.
Pláž zlatý piesok , more teplučké v auguste , pozvoľný dlhý prístup do mora.
Pláž hotela vybavená perfektne a čistá. Servis pri pláži excelentný.
Ponúkali denne zamrazené rolky biele froté utierky na telo ako osvieženie.
Ponúkali nám časníci denne chladené minerálky s citronom nápoje priamo k lehátku na pláži .
V chladiacom boxe na plaži boli mineralky, vody v plast.fľaškách voľne dostupné pre každého hosťa z hotela. Zábava pri mori člny, banán, parasurfing.
Personál úslužný či v plážovej reštaurácii , či v hoteli klimatizované reštaurácie , horia nemecky , anglicky . Program pri bazéne na pódiu umelci rôznych žánrov a krajín s programami pre zábavu hostí večer .Diskoteka každý večer v areáli pod pristavaným objektom vo vnútri . Hudba nehulákala . / skôr z dialky z iných hotelov/
Strava dobrá, hodne výberu z jedál, mäso jahňacie, hovädzie, kuracie , morčacie, ryby a prílohy.
Veľa šalátov, ovocia a zeleniny, včítane dezertov a sladkostí.
Jedným slovom 1* .
Veľkou výhodou hotela je , že je len pre dospelých 18+ , nezažijete vreskot detí, rušenie malých detí , plač či iné prejavy detí v malom veku . Pohodový , kľudný pobyt ! Odporúčam aj náročným klientom.
Obchody v hoteli ponúkajú kvalitný tovar a za lepšie ceny ako v meste či na ulici v butikoch neďaleko .
Oficiálna prezentácia hotela zodpovedá ponúknutým službám, ktoré sme zažili v hoteli osobne.

Tip na izbu: Izby sú klimatizované , s priamym alebo bočným výhľadom na more z balkona . Klimatizácia sa dá ovlád...
Pozrieť ďalšie tipy na izby
  • Ubytoval(a) sa v auguste 2014, cestoval(a) ako pár
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Užitočné?
6 Poďakujte používateľovi evice2003.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Cestovatelia si pozreli aj tieto hotely v Side
Vzdialenosť 0.3 km
Aydinbey King's Palace Spa & Resort
Vzdialenosť 4.1 km
Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA
Vzdialenosť 3.9 km
Barut Arum
Barut Arum
Č. 5 z 227 v lokalite Side
1 202 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 5.2 km
Barut Acanthus & Cennet
Barut Acanthus & Cennet
Č. 3 z 227 v lokalite Side
183 recenzií
Vzdialenosť 0.6 km
Royal Dragon Hotel
Royal Dragon Hotel
Č. 20 z 227 v lokalite Side
1 292 recenzií
Vzdialenosť 1.9 km
Paloma Oceana Resort
Paloma Oceana Resort
Č. 10 z 227 v lokalite Side
1 162 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Commodore Elite Suites & Spa? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Commodore Elite Suites & Spa

Zariadenie: Commodore Elite Suites & Spa
Adresa: Evrenseki Mevkii | Evrenseki / Side, Side, Manavgat 07600, Turecko
Lokalita: Turecko > Pobrežie Stredozemného mora v Turecku > Provincia Antalya > Manavgat > Side
Vybavenie:
Reštaurácia Kúpele Plavecký bazén Doprava z letiska/na letisko
Štýl hotela:
Romantický hotel č. 2 v Side
Luxusný hotel č. 2 v Side
Kúpeľný hotel č. 4 v Side
Rodinný hotel č. 9 v Side
Cenový rozsah (za noc): 144 € – 224 €
Trieda hotela:Hviezdičky: 5 — Commodore Elite Suites & Spa 5*
Počet izieb: 295
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Hotels.com, Booking.com a Expedia, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Commodore Elite Suites & Spa. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.
Známe aj ako:
Commodore Elite Hotel Side
Commodore Elite Suites And Spa

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu