Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vyborna Adult only volba”

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 5 lokalít!
Commodore Elite Suites & Spa
Na pozícii č. 4 spomedzi 229 hotelov v Side
Certifikát výnimočnosti
Zrecenzované: 3. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Vyborna volba. Plaz sice bola uz aj lepsia, napriklad cyprus, ale aj turecko ma plaze na inych miestach krajsie. Zato vsak vyborna strava. Skutocne nemate ani po tyzdni pocit, ze jete dookola to iste, nechyba stale udeny losos, salat s muslami, grilovane ryby, cerstve exoticke ovocie, velmi prijemne sluzby. Niektore drinky su s originalnym alkoholom (napr. na mojito len havana club rum), ine s miestnym. Nezabudnut dlhe nohavice, na veceru v sortkach nikoho nepustia. V bazene sa dalo krasne plavat, ma asi 40m a je 140cm hlboky, dovolia ist do vody aj s drinkami a nafukovackami (spoliehaju sa na zdravy rozum hosti, co sa v beznom hoteli s detmi nestane). Ked to tak ako partia hodnotime, zaver je, ze: plaz mohla byt o level lepsia, hotely su tu hlava na hlave a vadi nam asi 1500 gombikov na 1500 lampiciek na izbe a ani po 6 dnoch nevieme, ktory vypinac je na svetlo nad telkou, nad postelou, vo wc, v kupelni, proste vsade len a len vypinace a svetielka:))))

Termín ubytovania: auguste 2016, cestoval(a) s priateľmi
Poďakujte používateľovi Tomas H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu
Recenzie (950)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

59951 recenzií

Zrecenzované: 23. júla 2016 cez mobilné zariadenie

Dovolenku v tomto rezorte odporúčam vrelo každému, kto si chce naozaj oddýchnuť. Hotel je veľmi čistý, pekne zariadený s príjemným personálom, s pestrou ponukou jedla, dokonalým plážovým servisom - pripadáte si kráľovsky, ked Vám núkajú vodu, ovocie, mrazené uteraciky na osvieženie, ktoré donesú priamo k Vám, teda nemusíte sa ani postaviť.. Program hotela je na vysokej úrovni, jednotlive športové aktivity vykonávajú proficky - power Joga a podobne každý den odporúčam.
V prípade ak sa Vám nechce športovať od rôznych kurzov varenia, knižnice, binga a pod.si nájdete určite to svoje..
Mne sa páčil kľud, ktorý bol na každom kroku ( nič proti deťom, avšak ak chcete zažiť romantiku kde v pozadí hra pri večeri huslistka, práve tento hotel to ponuka)
Výborný bol aj vnútorný bazén, tiez úroveň SPA centra.
Jediná chybička krásy je, ze v tejto časti
Turecka su rezorty natlačené vedľa seba, teda ak dojdeme na plaz je v mori veľmi veľa ľudí a teda ak si chcete zaplávať, musíte sa pretlačiť/ preplávať bližšie k bojkam.
Inak dovolenku celkovo hodnotím ako perfektnú a mimo to najviac sa oplatí nakupovať v obchodníkoch priamo v rezorte.

Termín ubytovania: auguste 2015, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi Annamária S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 8. januára 2015

Hotel je jednoducho tá najlepšia voľba pre oddych v lete aj v zime. Personál veľmi príjemný, obsluha bezchybná. V zime je ale čisto nemecká klientela a tým aj prispôsobený večerný program. Ináč nemám čo vytknúť. Čistota, kľud, pohoda. Hlavne pre ľudí, ktorí si chcú na dovolenke oddýchnuť bez hluku a príliš aktívnych animátorov.

  • Termín ubytovania: novembri 2014, cestoval(a) s priateľmi
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
4  Poďakujte používateľovi Zdenka K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. septembra 2014

Hotel moderný, čistý, je v ňom všetko , čo človek potrebuje na kľudnú dovolenku .
V hoteli je Wellnes-Spa, fitcentrum a vnutorny bazen.
Pláž zlatý piesok , more teplučké v auguste , pozvoľný dlhý prístup do mora.
Pláž hotela vybavená perfektne a čistá. Servis pri pláži excelentný.
Ponúkali denne zamrazené rolky biele froté utierky na telo ako osvieženie.
Ponúkali nám časníci denne chladené minerálky s citronom nápoje priamo k lehátku na pláži .
V chladiacom boxe na plaži boli mineralky, vody v plast.fľaškách voľne dostupné pre každého hosťa z hotela. Zábava pri mori člny, banán, parasurfing.
Personál úslužný či v plážovej reštaurácii , či v hoteli klimatizované reštaurácie , horia nemecky , anglicky . Program pri bazéne na pódiu umelci rôznych žánrov a krajín s programami pre zábavu hostí večer .Diskoteka každý večer v areáli pod pristavaným objektom vo vnútri . Hudba nehulákala . / skôr z dialky z iných hotelov/
Strava dobrá, hodne výberu z jedál, mäso jahňacie, hovädzie, kuracie , morčacie, ryby a prílohy.
Veľa šalátov, ovocia a zeleniny, včítane dezertov a sladkostí.
Jedným slovom 1* .
Veľkou výhodou hotela je , že je len pre dospelých 18+ , nezažijete vreskot detí, rušenie malých detí , plač či iné prejavy detí v malom veku . Pohodový , kľudný pobyt ! Odporúčam aj náročným klientom.
Obchody v hoteli ponúkajú kvalitný tovar a za lepšie ceny ako v meste či na ulici v butikoch neďaleko .
Oficiálna prezentácia hotela zodpovedá ponúknutým službám, ktoré sme zažili v hoteli osobne.

Tip na izbu: Izby sú klimatizované , s priamym alebo bočným výhľadom na more z balkona . Klimatizácia sa dá ovlád...
Pozrieť ďalšie tipy na izby
  • Termín ubytovania: auguste 2014, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
6  Poďakujte používateľovi evice2003.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: pred 1 týždňom
Prekladač Google

  • Termín ubytovania: novembri 2017, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi LythamStAnnesHazey.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia LeventCanyurt, Ön Büro Müdürü v zariadení Commodore Elite Suites & Spa.Zodpovedané: pred 2 dňami
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Cestovatelia si pozreli aj tieto hotely v Side
Vzdialenosť 0.3 km
Aydinbey King's Palace Spa & Resort
Vzdialenosť 5.2 km
Barut Acanthus & Cennet
Barut Acanthus & Cennet
Č. 2 z 229 v lokalite Side
327 recenzií
Vzdialenosť 4.0 km
Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 0.6 km
Royal Dragon Hotel
Royal Dragon Hotel
Č. 20 z 229 v lokalite Side
1 374 recenzií
Vzdialenosť 1.1 km
Q SPA Resort
Q SPA Resort
Č. 28 z 229 v lokalite Side
151 recenzií
Vzdialenosť 11.6 km
Otium Eco Club Side
Otium Eco Club Side
Č. 8 z 229 v lokalite Side
1 328 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Commodore Elite Suites & Spa? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Commodore Elite Suites & Spa

Adresa: Evrenseki Mevkii | Evrenseki / Side, Side, Manavgat 07600, Turecko
Lokalita: Turecko > Turecké pobřeží Středozemního moře > Provincia Antalya > Manavgat > Side
Vybavenie:
Reštaurácia Kúpele Plavecký bazén Doprava z letiska/na letisko
Štýl hotela:
Romantický hotel č. 2 v Side
Luxusný hotel č. 3 v Side
Kúpeľný hotel č. 4 v Side
Rodinný hotel č. 9 v Side
Cenový rozsah: 75 € – 219 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 5 — Commodore Elite Suites & Spa 5*
Počet izieb: 295
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Booking.com, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Commodore Elite Suites & Spa. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.
Známe aj ako:
Commodore Elite Hotel Side
Commodore Elite Suites And Spa

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu