Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (733)
Filtrovať recenzie
733 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
247
209
127
73
77
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
247
209
127
73
77
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
510733 recenzií
Recenzované: 13. augusta 2017

Služby tohoto rezortu by som dal na úroveň 2 hviezdičky. Ćistá katastrófa.Neupratovanie izieb,nefungujúce vytahy a klíma.Dozor pri bazenoch žiadny.Uteráky vzdavané k bazenom a k pláži len na jednom mieste.

Dátum pobytu: august 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi Janka M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 5. septembra 2017
Prekladač Google

Dear Janka M,

Thank you for your review!

We are truly dismayed about the service challenges and issues you experienced during your stay and that you were very disappointed. This type of service meets neither our standards nor certainly your expectations, we are very sorry for that. We sincerely believe that the shortcomings you experienced were an exception to the norm and we hope the next time you will reconsider your staying with us again where you will have our commitment for a more enjoyable stay.

Thank you for your time and for your feedback.

Kind regards,


Your Sea Planet Resort & Spa Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

Boli sme veľmi spokojný jedine čo nám vadilo bola kamienkova plaz, ale obuv sme nepotrebovali..izby nádherné, jedlo skvelé, každý si vybral. Trochu nás sokoval transfer, cestou na letisko sme šli 2hod. Skvelé miešané drinky v cene, dobre pivko.

Dátum pobytu: september 2016
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
4  Poďakujte používateľovi Go664130.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia seaden h, Leiter Gästebetreuung v zariadení Sea Planet Resort & Spa.Zodpovedané: 5. októbra 2016
Prekladač Google

Dear Guest,

Firstly thanks for choosing our Hotel, and thanks for writing good comments for our Hotel. We would like to see you in our Hotel for the next season again.

Best regards
Sea Planet Resort & Spa

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. júla 2016

Turecko sme navštívili so skupinou priateľov už po ôsmy krát .Zo 48 priateľov nás tentokrát vycestovalo len 34 ostatní sa obávali napätej situácie / bombových útokov/.po prvý krát sme tiež boli cez Ramadan. Išli sme cez CK Hydrotour. Už na letisku v Antalyi sme boli milo a príjemne prekvapení.Privítali nás šampanským a každá žena dostala ružu.Do hotela sme prišli okolo pol noci a ihneď sme boli ubytovaní.Hotel bol nádherný, obrovský komplex, krásna záhrada, starostlivo udržiavaná,obrovský bazén more teplučké a čisté, doteraz sme také teplé more ešte nemali. pláž upravená , čistá, dostatočný počet lehátok pri bazéne aj pri mori.spočiatku piesok , potom drobné kamienky . Bezproblémovy prístup do mora či už z pláže alebo z móla.Izby čisté , moderne zariadené, každý deň upratované.Jedáleň veľká, priestranná, klimatizovaná. Strava od výmyslu sveta, dostatok rôzneho ovocia , rýb , zákuskov.Personám veľmi milý, ochotný, pripravený splniť každe prianie. Hotel bol obsadený zo začiatku asi na 50% / chýbala Ruská klientela / nám to veľmi vyhovovalo pretože nikde sa nečakalo,bol kľud a poriadok.Žiadne plytvanie jedlom , vy ktorí ste boli viackrát v Turecku iste viete o čom hovorím. Absolvovali sme aj slávnostný Gala Dinner, ktorý sa konal z príležitosti narodenín.Konal sa síce v druhom hoteli Sea World ale bez problému nás tam priviezli autobusom a keď sme potom požiadali tak znovu odviezli naspäť.Taký nádherný večer, by som každému dopriala.Tiež sme boli celá skupina na EXPO 2016, odtial máme nezabudnuteľné zážitky, niečo nádherné, škoda, že bolo len málo času. Táto dovolenka bola najkrajšia zo všetkých dovoleniek.A to sme už pochodili za tých 20 rokov veľa hotelov.Nemáme tomuto hotelu čo vytknúť,radi sa tam opäť vrátime.

Dátum pobytu: jún 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi anicka53.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia seaden h, Leiter Gästebetreuung v zariadení Sea Planet Resort & Spa.Zodpovedané: 20. augusta 2016
Prekladač Google

Dear Anicka,

Firstly thanks for choosing our Hotel, and thanks for writing good comments for our Hotel. We would like to see you in our Hotel for the next season again.

Best regards
Sea Planet Resort & Spa

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. októbra 2015 cez mobilné zariadenie

Hotel nadherny,obrovsky komplex s krasnym bazenom s dost teplou vodou co iste vyhovuje najma detom a mozu sa macat aj cele hodiny,no pre mna by som bral o 1-2 stupne menej...more nadherne a takisto teplucke.Skvele tobogany a priestory pre deti..bola by to dokonala dovolenka keby som tam bol s detmi no pre mladych by som asi zvolil iny resort pretoze tento hotel je uplne mimo vsetkeho,vecerne predstavenia takisto orientovane pre rodiny s detmi a to iba do 22.00 a nasledne akoze diskoteka kde sedi 1 asi 55 rocny pan a pusta hudbu z notebooku a to len do 24.00 kedy veskere dianie skonci a nastane hrobove ticho...da sa pokracovat v piti vo vonkajsom bare, ktory funguje 24 hodinn denne takze alkoholu je naozaj dost len tej zabavy pre mladych naozaj nie je...izby pekne..ale treba ratat s tym ze ak vas ide viac parov takmer urcite nebudete byvat pri sebe a mozno ani v rovnakom pavilone...izby rozdeluju hocako a nie kazda izba ma pekny a priestranny balkon...ale vseobecne hotel pekny aj izby,obsluha a upratovanie izieb v poriadku,strava vyborna,more a bazen skvele....AKURAT JE TO HOTEL PRE RODINY S DETMI takze ak chcete zabavu tak iste inam :-)

Dátum pobytu: júl 2015
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
4  Poďakujte používateľovi Peter L.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia seaden h, Halkla İlişkiler Müdürü v zariadení Sea Planet Resort & Spa.Zodpovedané: 31. októbra 2015
Prekladač Google

Dear Peter,

First of all thanks for choosing our Hotel and we are so glad to read your nice comments about our Hotel.We would like to see you in here for the next summer again.

Best Regards
Sea Planet Resort & Spa

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. septembra 2015 cez mobilné zariadenie

Hotel vyzerá nádherne a pôsobí elegantne. Záhrada je taktiež pekná a stále upravená. Bazén je priestranný a zaujímavo navrhnutý, voda v bazéne je čistá a kvalita vody spĺňa požiadavky na kvalitu vody určenej na kúpanie. Ukazovatele kvality vody sú automaticky sledované a dopĺňané. Dostatočný počet lehátok pri bazéne aj na pĺaži. Pláž je pekná a nie je to také tragické, ako niektorí píšete, že bez obuvy do vody sa človek nezaobíde. Nie je to síce čistý piesok, ale pláž je vhodná pre každú vekovú kategóriu a prístup do vody je bezproblémový. A za ten čas čo som tu bola 3-krát, som na balvany v mori nenatrafila (ako tu niektorí písali). More má peknú farbu a je čisté. Mólo je tiež Ok. Izby hotela sú pekné, zariadené v modernom štýle a vždy upratané. Čo sa týka kuchyne, jedla je na výber dosť, ovocia tiež, stravovacie priestory sú veľké a pekné. Manažment hotela je milý, personál je ochotný a príjemný na to, že tu obsluhujú v priemere 1800 ľudí denne. Obchodov v hoteli síce nie veľa, ale dá sa tu tiež čo to kúpiť, hlavne v hodinárstve má veľký výber kŕasnych a kvalitných hodiniek, náramkov atd. Bola som tu aj s 8 ročným dieťaťom a zdravotné probĺemy sme žiadne nemali. A to, že tu opäť niektorí píšete, že tu vaše deti boli choré, neznamená, že ochoreli tu z vody alebo z jedla. Ochorenia majú totiž inkubačnú dobu...a navyše oceňujem, že pred vstupom do každej reštaurácie, je pri vchode umiestnený alkoholový dezinfekčný prípravok. Do Turecka chodíme už 6 rok, tak viem zhodnotiť. Takže na záver cena zodpovedá kvalite a úrovni hotela.

Dátum pobytu: september 2015
4  Poďakujte používateľovi martinak2371.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia seaden h, Halkla İlişkiler Müdürü v zariadení Sea Planet Resort & Spa.Zodpovedané: 27. septembra 2015
Prekladač Google

Dear guests

We would like to thank you for your review. We are happy that you enjoy your holiday in Sea Planet Resort .
We hope we see you again.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie