Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Port El Kantaoui
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (779)
Filtrovať recenzie
779 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
601
95
39
25
19
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
601
95
39
25
19
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
712779 recenzií
Recenzované: 16. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Čistý hotel, krasne prostedi, pohodovy personal, bazen i obsluha v okoli plaze bezkonkurencni, milí lidé, fajn animátoři, program ze strasny aminatoru aktivni pres tanecni lekce, lekce jogy, urcite dobra volba

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Camper179602.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

boli sme zo vsetkym spokojny, kuchyna velmi dobra vela exoticke ovocie nechybalo, animacie velmi dobre, deti zamestnane na cely den, cez den animacie okolo bazena, vodny aerobik ,aerobik, zumba, gymnastika .

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi simonaandricikova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Prístup dobrý, animátori super, prijemne prostredie dobre jedlo a o všetko dobre postarané Krásna izba upratovanie na výbornú, more krásne až na medúzi

Ak sa podarí určite to tu ešte navštívime za mna výborne

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi simonaA649o.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Hotel je veľmi pekný, čistota a služby sú na vysokej úrovni, izby sú veľké a krásne zariadené, bohatý výber jedál, hotel zodpovedá 5*, jediným mínus sú riasy a medúzy v mori. V concorde green park palace sme zažili úžasnú dovolenku, ktorú nám spríjemnili aj skvelí animátori - Bibo, Zico a Sisco. Odporúčame všetkým :-)

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi IvicaS101.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Velmi pekny a luxusny hotel, boli sme maximalne spokojni so vsetkym. Bohuzial sme prekvapivo mali vacsinu pobytu zle
pocasie, ale aj napriek tomu to bola vyborna dovolenka. Personal maximalne ochotny a ustretovy. Animatori prijemni takze si uziju aj ti, ktori chcu svoju dovolenku travit aktivne. Uplne super - odporucame.

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi senor26.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie