Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (3 267)
Filtrovať recenzie
3 269 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 541
868
413
200
247
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 541
868
413
200
247
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
6113 269 recenzií
Zrecenzované: pred 4 týždňami cez mobilné zariadenie

Tento hotel sa mi velmi paci. Mily ludia, ochotny personal a uzasny animatori. Plaz je hned pri hoteli. Dovolenku nam sprijemnovali animacne programi ktore boli plne zabavy. Vecerne show boli najlepsie. Pocasie nam vyslo takze zamna naozaj dobre investovane peniaze. Dovolenku sme si velmi uzili a urcite sa este vratime.

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi stano12333.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: pred 4 týždňami cez mobilné zariadenie

Super program z animátormi super ludia človek sa nenudi zabava je tu doslova na každom kroku dobre jedlo alkohol drinky nenachadzam žiadne negativa proste všetko čo k dobrej dovolenke patri som našiel v tomto hoteli

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Tourist00623597818.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. septembra 2019

Boli sme s priateľom v tomto hoteli tohto roku v septembri (2019) a za tie peniaze nemám čo kritizovať. Vždy sme mali upratané, bolo čisto všade, personál upratoval ako celkovo hotel tak aj jedáleň, pláž pravidelne 3x denne upratovali od toho bordelu čo vyplavilo more. Nemuseli sme si vôbec skoro ráno chodiť obsadzať lehátka, hotel bol plný a stále boli lehátka voľné, čiže ich bol dostatok. Navarené bolo dobre, akurát keď niečo došlo trvalo im asi 5 minút kým to doplnili, ale veď máme čas. Boli sme veľmi spokojní. Na to, že hotel je len 1,5 km od letiska lietadla nás vôbec nerušili, práve naopak boli dobre sledovať ich tak z blízka. Lepšie je dať čašníkovi v jedálni ktorý vás obsluhuje na začiatku 2 eurá a máte počas celej dovolenky dostatok

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Kristína T.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. septembra 2019

Veľmi dobrý a ochotný prístup celého personálu. Veľmi dobre jedlo. Izba krásna s výhľadom na more. Každý deň animačné programy. Všetci sa snažili aby bolo všetko v najlepšom poriadku. More krásne čisté.

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Juliafleischerova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. septembra 2019

Vynikajúca zábava vďaka animatorkom zico, hazard, chacha, muscito. Vždy mali nachystaný super program pre hostí bola s nimi zábava. Sú veľmi priateľsky a vždy nápomocný. Vodné športy super. Pre tých ktorý majú radi adrenalín veľmi super vec. Cena sa dala dohodnúť a každýkrat to bolo lepšie a lepšie. Čašníci veľmi ochotní a priateľskí.

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Vorsita.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie