Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (3 268)
Filtrovať recenzie
3 268 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 541
868
413
200
246
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 541
868
413
200
246
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
8133 268 recenzií
Recenzované: 12. septembra 2019

Boli sme s priateľom v tomto hoteli tohto roku v septembri (2019) a za tie peniaze nemám čo kritizovať. Vždy sme mali upratané, bolo čisto všade, personál upratoval ako celkovo hotel tak aj jedáleň, pláž pravidelne 3x denne upratovali od toho bordelu čo vyplavilo more. Nemuseli sme si vôbec skoro ráno chodiť obsadzať lehátka, hotel bol plný a stále boli lehátka voľné, čiže ich bol dostatok. Navarené bolo dobre, akurát keď niečo došlo trvalo im asi 5 minút kým to doplnili, ale veď máme čas. Boli sme veľmi spokojní. Na to, že hotel je len 1,5 km od letiska lietadla nás vôbec nerušili, práve naopak boli dobre sledovať ich tak z blízka. Lepšie je dať čašníkovi v jedálni ktorý vás obsluhuje na začiatku 2 eurá a máte počas celej dovolenky dostatok

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Kristína T.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. septembra 2019

Veľmi dobrý a ochotný prístup celého personálu. Veľmi dobre jedlo. Izba krásna s výhľadom na more. Každý deň animačné programy. Všetci sa snažili aby bolo všetko v najlepšom poriadku. More krásne čisté.

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Juliafleischerova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. septembra 2019

Vynikajúca zábava vďaka animatorkom zico, hazard, chacha, muscito. Vždy mali nachystaný super program pre hostí bola s nimi zábava. Sú veľmi priateľsky a vždy nápomocný. Vodné športy super. Pre tých ktorý majú radi adrenalín veľmi super vec. Cena sa dala dohodnúť a každýkrat to bolo lepšie a lepšie. Čašníci veľmi ochotní a priateľskí.

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Vorsita.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Krásny hotel, strava výborná až na to že ľudia čakali v radoch či už na obede alebo večeri na hranolky a vyprážané napríklad nugetky alebo kuracie prsia keď boli a jeden cez druhého sa strkali predbiehali a už to nebrali ani naberačkami ale rukami. Ďalej na plazi je ťava s ktorou keď ide ten pán a ťava za sebou necháva slušne napísané pozostatky tak to bolo nepríjemne ale na druhý deň sme si všimli že tie pozostatky už zbieral.
Obzvlášť nám pobyt spríjemnil čašník meno - Yassine Stiti pretože bol všímavý nosil dosť rýchlo pitie na stoly príbory, bol veselý a tak ďalej. Tento čašník obsluhoval vonku a jeden deň pri obede sa nám stalo že sme si museli sadnúť dovnútra a pitie sme ani nedostali pri tých iných čašníkoch ktorí to mali na starosti vnútri.

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi alzbetapavlechova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. augusta 2019

Boli sme v Tunisku prvý krát, čiže nevieme porovnať s inými hotelmi ale tento bol výborný. Najprv sme síce mali problém s izbou, pretože sme mali izbu kde nebola kľučka na balkón a dvere sa nedali zatvoriť a tiež kúpeľňa bola v katastrofálnom stave ( neodtekala voda a sprcha striekala na všetky strany len nie ja človeka). Ale samozrejme, že nám zmenili izby a dostali sme krásnu a čistú izbu. Hotel je pekne zrekonštruovaný, recepcia pekná, stále čistá. Personál stále zbieral poháre po hosťoch. Horšie to je s hlavnou reštauráciou, pretože ak neprídete hneď na začiatku raňajok, obeda alebo večere tak to tam vyzerá ako v chlieve - ale to nie je ani tak problém personálu ako tých hostí, ktorí sa správajú ako keby jedli prvý krát v živote a všade okolo stolov je špina a zvyšky jedla pohádzané po zemi. Strava bola fajn, určite odporúčame rezervovať večeru v a la carte reštaurácií, pretože bola vynikajúca a všetko nám chutilo. Animátori na jedničku s hviezdičkou, stále boli nejaké aktivity či už v bazéne alebo mimo neho. Odporúčame štvorkolky, ktoré ponúkajú v hoteli a tiež aj výlet do mesta Monastir s českou sprievodkyňou. Pláž síce malá, ale nevadí, pretože lehátok je tam dosť aj mimo pláže; o pláž sa staral personál; asi dva dni naplavilo špinu na breh, ale personál to usilovne upratoval celý čas.

Dátum pobytu: júl 2019
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi BackPacker825741.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia sentidoRosaBeach, Менеджер по обслуживанию клиентов v zariadení SENTIDO Rosa Beach.Zodpovedané: 2. septembra 2019
Prekladač Google

Dear guest!
Sentido Rosa Beach hotel and staff thanks you for such a high appreciation of the work. We are very glad that your holiday was amazing!
to new meetings!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie