Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (5 152)
Filtrovať recenzie
5 152 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
3 017
1 239
522
231
143
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
3 017
1 239
522
231
143
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
275 152 recenzií
Recenzované: 5. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Na tento hotel som už písala recenziu pred pár rokmi. Opakovane sa sem vraciame, toto bola už naša šiesta návšteva takže napíšem ešte jednu.
Hotel je naša srdcovka, nádherný koralový útes a krásne ubytovanie v junior suite.
Veľké množstvo bazénov, reštaurácií a barov.
Jedlo je veľmi slušné vždy sa dá vybrať, môžete navštíviť množstvo reštaurácií a každý deň sa stravovať na inom mieste.
Miesta na slnenie dostatok, keď nie na pláži tak pri bazénoch vždy miesto.
Veľkou devízou hotela je personál. Vždy milí a ochotný. Prácu si vážia. Skúste sa im prihovoriť a uvidíte. Od upratovača, cez plavčíka až po manažment.
Pri akýchkoľvek problémoch Vám radi pomôžu. Stačí sa obrátiť na Guest Relation specialist (neviem slovenský ekvivalent). Pred časom fantastická Slovenka Petra, teraz nová posila Mina Radiczki.
Nejaké základné info. Upratované denne. Hotel starší ale dobre udržiavaný. Vstup do mora z móla. Podmienky na šnorchlovanie výborné. Hotel je rozľahlý, ubytovanie vo vilkách na niekoľkých úrovniach. Schodom sa nevyhnete, určite hotel nevhodný pre ľudí so zníženou mobilitou. Pri bazénoch a pláži bary, v čase obeda obedové menu.

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi alzbetaJJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia fo_grandsharm, Guest Relations Manager v zariadení The Grand Hotel Sharm El Sheikh.Zodpovedané: 10. augusta 2019
Prekladač Google

Dear Guest,

Thank you for choosing our hotel for your holiday and for the positive rating. We are very pleased to have received such great feedback and will pass on your compliments to the entire team. We hope to welcome you back to beautiful Sharm el Sheikh and The Grand Hotel, please do not hesitate to contact us with any enquiries before traveling to us next time.
Kind regards
Guest Relation Team
The Grand Hotel

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. júna 2019 cez mobilné zariadenie

Všetko super až na snorchlovanie , vstup do vody z móla a hneď hĺbka cca 40m skoro žiadny koral , na snorchlovanie veľmi slabé, tak sme to kompenzovali výletmi na loďi z potapanim, strava super aj ubytovanie v pohode, žiadne plesne v kupelniach

Dátum pobytu: jún 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi 254gamen.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia fo_grandsharm, Guest Relations Manager v zariadení The Grand Hotel Sharm El Sheikh.Zodpovedané: 17. júna 2019
Prekladač Google

Dear guest,
Thank you for taking the time to give us a rating for your stay with us.
We are glad that you enjoyed your stay.
We would be happy to welcome you back as our guests.
Greetings,
The Grand Hotel
Guest Relation Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. mája 2019

Strávili sme v tomto hotely jeden týždeň a škoda,že sme nešli na dlhšie.Všetko bolo super. už pri príchode neskoro v noci nás prekvapilo jedlo na izbe bolo to milé nečakali sme to. Hotel stojí na krásnom mieste na koralovom útese. Rezort je naozaj veľký okolie krásne plné kvetov. Izby boli fajn každý deň upratané, každý deň čisté uteráky a posteľné prádlo.Jedlo také ako všade v Egypte dá sa vybrať, všetkého dostatok hladovať nebudete. Skvelý personál staral sa o nás ako o kráľov, každý deň sme mali lehátka a celý deň sa o nás starali a nosili nápoje, nielen pri bazénoch a na pláži ale aj v reštauráciach a baroch. Personál je naozaj na vysokej úrovni a veľmi milý a ochotný.Strávili sme tu naozaj pekné chvíle. Je tam veľa komárov, asi majú svoje obdobie, preto si doneste repelentný sprej a elektrický odpudzovaču hmyzu ,dá sa kúpiť aj v hotely. Vstup do mora z móla, more krásne plné krásnych koralov a rýb. Odporúčam Spa centrum- masáže, ktoré robia naozaj profesionály. Ďakujeme za super dovolenku

Tip na izbu: 201 pekná izba blízko k bazénom a k pláži.
Dátum pobytu: apríl 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Miska M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia fo_grandsharm, Guest Relations Manager v zariadení The Grand Hotel Sharm El Sheikh.Zodpovedané: 8. mája 2019
Prekladač Google

Dear guest,
Thank you for taking the time to share your valuable feedback with us.
We are pleased to hear that you had a pleasant stay in our hotel.
We definitely want you to visit us again soon.
Thank you for choosing The Grand Hotel as your vacation destination.
Yours sincerely,
The Grand Hotel
Guest Relation Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. marca 2019 cez mobilné zariadenie

Bolí sem tu 2 tyzdne a spokojnost maximálně. Kuba každý den úpravami, super obsluha a Guest Relation Petra. Jedlo výborně, v Libanonskej restauraci super obsluha, Beach Club výborný, Fusion nádherné prostredie.

Dátum pobytu: marec 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Petr2201.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia fo_grandsharm, Guest Relations Manager v zariadení The Grand Hotel Sharm El Sheikh.Zodpovedané: 29. marca 2019
Prekladač Google

Dear guest,
Thank you for taking the time to share your valuable feedback with us.
We are pleased to hear that you had a pleasant stay in our hotel.
We definitely want you to visit us again soon.
Thank you for choosing the Grand Hotel as your vacation destination.
Yours sincerely,
Grand Hotel Guest Relation Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. marca 2019 cez mobilné zariadenie

Servis hotela výborný, jedlo vynikajúce. Izby denne upratané. Na večeru bolo treba čakať v rade pokiaľ ste išli jesť do hlavnej jedálne ale vôbec to nevadilo. Výber bol bohatý. Obrovské ďakujem patrí delegátke Petre, ktorá bola neskutočne milá a ochotná. Starala sa o klientov aj nad rámec. Naozaj veľké ďakujem.

Dátum pobytu: marec 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Irenbok.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia fo_grandsharm, Guest Relation Team v zariadení The Grand Hotel Sharm El Sheikh.Zodpovedané: 9. marca 2019
Prekladač Google

Dear Guest,
Thank you for choosing our hotel for your vacation and for the positive rating. We are very happy to have received such great feedback and will pass on your compliments to the entire team. We hope to welcome you back to the beautiful Sharm el Sheikh and Grand Hotel, please do not hesitate to contact us with any inquiries before traveling to us next time.
Kind regards Guest Relation Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie