Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 550)
Filtrovať recenzie
1 550 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 070
295
95
52
38
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 070
295
95
52
38
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
381 550 recenzií
Recenzované: 7. septembra 2019

Príjemný pobyt s príjemnými šikovnými animátormi(Sasha s kolegami a so šéfom Zizom). Veľké priestranstvo a čistota v hoteli i na pláži, kultúrne vyžitie po večeroch show napr. s Alina. Keď chcete stráviť príjemnú dovolenku v Egypte doporučujem.

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Ssasha23.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Prima-manager, Guest Relations Manager v zariadení Prima Life Makadi.Zodpovedané: pred 3 týždňami
Prekladač Google

Dear Ssasha,

Thank you that you have chosen Prima Life Makadi for your holidays and took the time to share your impressions with other future guests.

We are delighted to hear that the Prima Life Makadi Hotel with all the provided facilities and services was able to fulfill your expectations and that you spent a relaxing and enjoyable time with us.

We do hope that we will have the chance to welcome you again at the Prima Life Makadi Hotel for another most memorable stay.

Sincerely,

the Hotel Management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. septembra 2019

Hotel pekny v ešte väčšej krásnej záhrade. Vždy sa našlo miesto na pláži. Strava výborná, ľudia milí a priateľskí. Animátori sa snažili. V porovnaní s Tureckom ešte by bolo treba trochu pridať. Ale inak fajn. Animatorka Sasha aktívna a priateľská. Gesterleishen Alina veľmi dobrý spev na bazene. Šhef animator Zizo pozitivny, vždy usmiaty, dobrý tanečník

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Qsasha.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Prima-manager, Guest Relations Manager v zariadení Prima Life Makadi.Zodpovedané: pred 3 týždňami
Prekladač Google

Dear Qsasha,

Many thanks for your feedback here at Tripadvisor.com

We are delighted to hear that you enjoyed your stay at Prima Life Makadi are glad that rooms, food and especially our service were able to meet your expectations. With pleasure we will forward your compliments to our animation team.

It was a pleasure to host you as our guest and we are looking forward to welcome you again at Prima Life Makadi.

Sincerely,

the Hotel Management

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. augusta 2019

Pekné, prostredie úžasna možnosť šnorchlovania rovnako úžasna práca animátorov či už na pláži alebo pri bazéne.Pred tým teamom klobúk dole neunávny každý deň. Strava pestrá a aj náročnejši hosť si dokáže vybrať.

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Severan77.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Prima-manager, Guest Relations Manager v zariadení Prima Life Makadi.Zodpovedané: 6. septembra 2019
Prekladač Google

Vážený hoste,

zdravíme z Prima Life Makadi Resort a děkujeme Vám za Váš komentář na síti Tripadvisor.

Rádi slyšíme pochvalu naší kuchyně a týmu animátorů. Jsme rádi, že jste si užili unikátní atmosféru Prima Life Makadi Resort a těšíme se na Vaší příští návštěvu v našem resortu.

S pozdravem,

Váš Prima Life Makadi Management Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. augusta 2019

Super rodinný hotel.
Izby čisté, more krásne - korali úžasné... strava skutočne výborná - široký výber ovocia a zeleniny, mäsa, príloh, veľmi chutný arabský chlieb... Super animátori a program... Obsluha v celom hoteli úslužná, usmievavá a ochotná... Detský kútik v jedálni super..
Odporúčam :) ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Akorena.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Prima-manager, Guest Relations Manager v zariadení Prima Life Makadi.Zodpovedané: 6. septembra 2019
Prekladač Google

Vážený hoste,

zdravíme z Prima Life Makadi Resort a děkujeme Vám za Váš komentář na síti Tripadvisor.

Vaše pochvala naší kuchyně bude předána dál, jsme velice rádi, že jsme naplnili Vaše očekávání a těšíme se na Vaší příští návštěvu v našem resortu.

S pozdravem,

Váš Prima Life Makadi Management Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. augusta 2019

Veľmi skvelé miesto ludia su tu prijemni mili, vtipni... Uzastna skusenost... Animatori sa venuju ludom a je to tu fantasticke.. Jedlo taktiez skvele stale si je z coho vybrat... Milujem to tu❤️❤️❤️❤️❤️❤️✈️✈️✈️✨✨✨✨

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Akocanova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Prima-manager, Guest Relations Manager v zariadení Prima Life Makadi.Zodpovedané: 6. septembra 2019
Prekladač Google

Dear valuable guest,

Let us take this opportunity to thank you for your recommendation and that you spent your vacation with us.

We are glad, that we could fulfill your expectations and are looking forward to welcome you soon back at Prima life Makadi Resort.

Sincerely,

Your Prima Life Management Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie