Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Makadský záliv
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (2 427)
Filtrovať recenzie
2 427 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 440
577
249
93
68
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 440
577
249
93
68
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
162 427 recenzií
Recenzované: 11. septembra 2019

Už pri prílete do Hurghady,nastali problémy,lebo v hoteli ktorý sme si rezervovali je všetko obsadené(keby bolo,neboli na stránke voľné miesta)Museli nás presunúť a mali sme na výber z dvoch 5 hviezdičkových hotelov SunWing waterwall alebo Grand Makadi s tým,že v SunWing je piesočnatá pláž,tobogány a viacmenej rodiny s deťmi a v Grand Makadi sú korále a samí mladí ľudia.Rozhodli sme sa pre Grand Makadi.Mladí ľudia - 55+ ako sme zistili.Neviem, na základe čoho tieto hotely dostávajú hviezdičky, ale neverím že Grand Makadi je lepší ako Siva Grand Beach,ktorá má oproti nemu 4 hviezdy.Cestovka ETI to robí aby obsadila miesta v lietadle.Izba bola priestranná s veľkou posteľou. Kúpelňa- vaňa dezinfekciu nevidela dlho a pri wc nebola kefa. Veľká terasa.Chyžný bol super.Milý a nevtieravý.Strava-To bolo asi najhoršie z celej dovolenky..To čo majú na videu, o hoteli vôbec nieje pravda. Nič z tej stravy tam ani nebolo.Vody-samá umelina. Víno riedené vodou. Káva,zmrzlina,čerstvé šťavy za poplatok.Služby hotela-Všetko je to o peniazoch. Všade na vás civia čakajú peniaze.V obchode,pozerajú ako vás ošklbať.Pozor pri platení.Dohodnete sa na danej sume,pri platbe kartou si tam naťuká egyptské libry a na výpise zistíte že vám zobral o 10 eur viac.Bazény a vstup do mora po 18:00 bez kúpania.Dokonca nás odtiaľ vyhodili, že máme veľký problém.
Pláž-Jeden korálový útes.Takých 40 metrov od pláže je voda po kolená.Tak si zaplávajte.Čistota OK.Na pláži veľmi milý a ochotný personál.

Dátum pobytu: júl 2019
Poďakujte používateľovi simonka_hanusovska.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Mohamed R, Front Office Manager v zariadení The Grand Makadi Hotel.Zodpovedané: 14. septembra 2019
Prekladač Google

Dear Guests,

Thank you for taking the time to review the Grand Makadi

We appreciate and thank you for your feedback. We take all guests comments seriously, and your feedback is important to us, as we are continually working to improve and enhance our services and facilities to meet all of our guest’s expectations. Recently we faced some days when the arrivals of our international guests from different countries was earlier than the departure times of the in house guests. Unfortunately this effected our daily operations and the comfort of our arriving guests.
We apologies for any inconvenience and we will do our utmost to avoid such situations in the future.
Furthermore the points you noted were discussed with the relevant departments and measures for improvement were initiated
We look forward to have the opportunity to welcome you again in the future. Please contact us prior to your arrival to make your next stay special

Kind regards,

Mohamed Ramadan

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Úžasný animátori, DJ. Personál ústretový, jedlo skvelé, ryby a koraly nádherné. O zábavu postarané celý deň. Personál ovláda nemčinu, angličtinu a aj slovenčinu (trochu :)). Maximálna spokojnosť v nádhernom prostredí.

Dátum pobytu: september 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Departure819434.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Maksoud, Rooms Division Manager v zariadení The Grand Makadi Hotel.Zodpovedané: 30. septembra 2018
Prekladač Google

Dear guest,

Thank you for sharing your experience of The Grand Makadi on TripAdvisor.

I am thrilled that you had such a lovely stay and are looking forward to a future visit. It is really our pleasure to take care of you and I thank you for your compliments to the hotel team and our facilities.
Thank you for staying with us and for your wonderful review. Your support is very much appreciated.

Warm regards,
Ahmed Abdel Maksoud

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Spokojnosť, snorchlovanie parádne, videl som napr stvorzubce, chobotnicu,perutina... Izby ok, personál usluzny, jedlo sa dá vždy vybrať ku spokojnosti každého. Určite odporúčam vrátime sa aj na budúci rok

Dátum pobytu: september 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi viktorvolentier.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Maksoud, Rooms Division Manager v zariadení The Grand Makadi Hotel.Zodpovedané: 30. septembra 2018
Prekladač Google

Dear Guest,

Thank you for your lovely review. I am thrilled that you had such an enjoyable experience of The Grand Makadi.
It is our pleasure to take care of our wonderful guests that make our duties worthwhile.

Many thanks again for your review and for choosing The Grand Makadi.

Warm regards
Ahmed Abdel Maksoud

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

V hoteli bolo prijemne, jedlo aj ľudia tu boli super a zábavný izbu sme mali stále čistú a upratanú pekne a vyzdobená. Pláž bola pekná. Pri potápaní sme vydelí veľa krásnych rýb aj koral bolo to úžasne.

Dátum pobytu: september 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi nikolabenkova1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Maksoud, Rooms Division Manager v zariadení The Grand Makadi Hotel.Zodpovedané: 16. septembra 2018
Prekladač Google

Dear Guest,

Thank you for your lovely review. I am thrilled that you had such an enjoyable experience of The Grand Makadi.
It is our pleasure to take care of our wonderful guests that make our duties worthwhile.

Many thanks again for your review and for choosing The Grand Makadi.

Warm regards
Ahmed Abdel Maksoud

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. augusta 2018

V Egypte sme boli 4. krát tento rok a tento hotel nesplnil celkom naše očakávania. Čo sa týka čistoty nemôžem povedať nič zlé. Upratovač prišiel každý deň, upratal, vymenil plážové osušky akurát uteráky nemenili ani raz. Vždy ich len poskladal naspäť do kúpelne dokonca aj keď boli úplne mokré... Personál v celom hoteli bol veľmi milý a ochotný. Horšie to bolo s výberom jedál. Reštaurácia Leonardo bola veľmi slabá, Lagoon bola podstatne lepšia, ale po dvoch týždňoch Vám lezie to jedlo už na nervy. V ponuke každý deň to isté, a všetko chutí podobne. Chýbalo nám veľmi mäso. Slabý výber a ak nejaké bolo, tak tiež všetko chutilo rovanko. No dá sa to vykryť reštauráciami a la carte. Tarboush (libanonská) bola vynikajúca. Skúsili sme aj Island (Karibská) ale tá až tak neprekvapila. Na druhej strane pod zákuskami a ovocím sa prehýbali stoly. Čiže záleží čo preferujete. Veľké mínus bolo, že hotel pôsobil až priveľmi kľudne. Hudba síce hrala do pol noci, ale klavírna klasická hudba. Hotel pôsobil dojmom, že je vhodnejší skôr pre staršie páry, ktoré si idú vyslovene oddýchnuť od rušného života. Pre toto je skôr Hurgada vhodnejšie miesto ak hľadáte život a ruch. Vstup na pláž je viac-menej možný len cez mólo kde sa dá šnorchlovať. Rybičky a korály sú prenádherné. Podmorský život je určite rušnejší ako ten "mestský" :) Ak chcete ale pozvolný vstup do mora, dá sa peši prejsť popri pláži k hotelu Sunwing a tam je krásna piesková pláž aj s korálovými útesmi. Vhodné aj pre neplavcov, pretože rybky budú plávať popri Vás vo vode po pás :) Po tejto skúsenosti by som radšej odporúčila Makadi Palace hotel. Je lepšie vybavený a modernejší.

Dátum pobytu: august 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi DominikaP193.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Maksoud, Rooms Division Manager v zariadení The Grand Makadi Hotel.Zodpovedané: 9. septembra 2018
Prekladač Google

Dear Dominika P,
Thank you for taking the time to post your review of The Grand Makadi on Tripadvisor. I am grateful for your feedback, which is such a valuable source of information for the hotel management regardless of whether it is good or not, and helps us to monitor the service we provide. Thank you for your detailed review and your compliments toward our team.
I addressed every single point you raised with our relevant departments
I am very sorry that your experience was not as positive as that of others on this site and I do hope to have the opportunity to welcome you back to The Grand Makadi in the future and to restore your faith in the hotel and us.
Best regards
Ahmed Abdel Maksoud

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie