Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 934)
Filtrovať recenzie
1 934 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 110
420
218
100
86
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 110
420
218
100
86
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
491 934 recenzií
Recenzované: 4. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Hotel super izby luxusné, veľké, čisté. Rezort čistý veľký s bazénmi tobogánmi pre väčších pre detičky tam bol bazénik s preliezkami šmyklavkami.
Hotel vhodný aj pre dospelých a partiu ale aj pre rodiny s deťmi strava taká egyptská ale najesť sa dalo super sú tam aj reštaurácie do ktorých sa musíte objednať a tam sa dá tiež super najesť. Hlavne nepit vodu ani oči si snou neumývať a odídete bez problémov ☺️ Bola som spokojná až na to že personál je drzý na sprepitné furt to čakajú

Dátum pobytu: máj 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Siimonka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Mohamed S, Front Office Manager v zariadení Sunwing Waterworld Makadi Hotel.Zodpovedané: 6. septembra 2019
Prekladač Google

Dear Siimonka,
thank you for your nice words and your recommendation. With pleasure we provided to you an enjoyable service. We will be glad to welcome you again.

With sunny Greetings from Makadi Bay
Front Office Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. júla 2019

Dobry den. Chceme sa podakovat za super dovolenku v prvom julovom tyzdni. Mali sme rodinnu izbu, dvaja dospeli, dve deti 14 a 9, vsetko ciste, postele dobre aj velke, sprcha, vana, vsetko ok. More teplucke, ciste, pozvolny vstup, krasne koraly aj rybicky, blizko. Nie ako v Turecku, minuly rok 2018 v Side, more mutne, hned hlboke, ryby hryzli do noh, ani potapat sa nedalo. Neda sa porovnat, Egypt vyhral na plnej ciare. Obsluha na plazi aj v restauraciach perfektna, vazia si klientov. Strava na vyber, co sme len chceli. Pre nas top dovolenka. Lubica s rodinou.

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Lubka-Lubica.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Mohamed S, Front Office Manager v zariadení Sunwing Waterworld Makadi Hotel.Zodpovedané: 30. júla 2019
Prekladač Google

Dear Lubka-Lubica,
thank you for your review and recommendation. We are glad to read that you had spent a great holiday with us, any time again. With pleasure we will welcome you in Sunwing back.

With sunny greetings from Makadi Bay
Front Office Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. júla 2019

Najlepšia pláž a personál top je tu krásne odporúčam!!!! Pláž je čistá obsluha milá jedlo super na výber plno človek si ťažko vyberie pitie hocičo a najlepši beach boy je Ahmed Mahmood vyhľadajte ho je to milý ochotný človek užite si to!

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Juraj R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Mohamed S, Front Office Manager v zariadení Sunwing Waterworld Makadi Hotel.Zodpovedané: 26. júla 2019
Prekladač Google

Dear Juraj,
thank you for your nice words and recommendation. With pleasure we provide to you the service which you was expected. And any time again.

With sunny greetings from Makadi Bay
Front Office Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. júla 2019

Na prelome júna, júla sme strávili v tomto rezorte 2 úžasné týždne. Po prečitaní niektorých recenzií sme mali obavy ako to tam naozaj bude. Kedže sme rodina s 5 členmi, boli sme ubytovaní vo Family star, čo sme samozrejme vopred vedeli. Táto časť je mimo hlavnej budovy sunwingu takže treba toršku viacej chodiť, čo nám však nevadilo, aspoň sme mali viacej pohybu. Nabýtok možno trošku starší, ale všetko plne funkčné a čisté. Posteľ veľka a veľmi pohodlna. Na izbe klimatizácia, chladnička, trezor. Denne pekne uprataná, aj bez toho aby sme niečo nechali. Samozreme že sme pár krát nechali bakšiš ako poďakovanie. Mali sme samostatnú spálňu, obývačku kde na boku boli 2 postele a kupeľnu. Stravovanie aj bazény sme vzužívali vo Sunwingu. Strava pre nás bezproblémová, vždy sa dalo z čoho vybrať. K tomu množstvo ala carte reštaurácií. Výborne varia v čínskej, indickej aj mexickej, vyskúšali sme aj nemeckú, taliansku a Fino. K tomu denne možnosť ísť na kebab či šišky, wafle a palacinky čo využivali hlavne deti. Bazénov viacej na výber, výborny detský bazén a tiež tobogány a surfing. Čítala som sťažnosti na chýbajúce kachličky v bazénoch. Ano, bola to pravda ale nehrozilo žiadne poranenie, malo to skôr estetický charakter. Počas našho druhého týzdna však začali tieto bazény postupne po jednom vypúšťať a opravovať. More nádherné, pár metrov od pláže nadherné farebné rybky, stačili len okuliare. Kedže areál je zloženy z viacerých hotelov, večer sa dalo na krásnu prechádzku, všetko bolo nádherne vysvietené. Je tam pár obchodov kde sa dajú kúpiť suveníry a nejake drobnosti, samozrejme je to podstatne drahšie ako by bolo mimo hotela, ale dá sa cena zjednávat. Boli sme na výlete na ostrov Orange bay spojeny so dvoma zástavkami na šnorchlovanie. Bol to neskutočný zážitok pre nás, kedže sme boli v Egypte prvý krát. Zastavka na ostrove nádherná, krásny biely piesok, tyrkysové more. Určite tento výlet stál za to. Za nás to bola super rodinná dovolenka, určite sa sem ešte niekedy vrátime

Dátum pobytu: jún 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi zuzant612.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Mohamed S, Front Office Manager v zariadení Sunwing Waterworld Makadi Hotel.Zodpovedané: 11. júla 2019
Prekladač Google

Dear zuzat612,
thank you for your so detailed review about our Sunwing and for your recommendation. We are glad to read that you enjoyed the time with us. With pleasure again we will provide you a super holiday. We are waiting you back.

With sunny greetings from Makadi Bay
Front Office Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. júna 2019

Veľmi pekný hotel s bazénmi pre deti animácie cez deň aj večer nádherná plaz priamo s obsluhou, čistením okuliarov a podávaním studených uterákov na schladenie. Plaz čistá vstup do mora bezproblémový. Izba je dobre klimatizovaná. Pracovníci hotela na plazi aj pri bazéne sa starajú o pohodlie dovolenkujúcich. Strava a reštaurácie ala carte sú super. Tešíme sa na ďalšiu návštevu.

Dátum pobytu: jún 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Michaela00771.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Mohamed S, Front Office Manager v zariadení Sunwing Waterworld Makadi Hotel.Zodpovedané: 28. júna 2019
Prekladač Google

Dear Michaela,
thank you for your nice review and recommendation. With pleasure we provided to you the service which you was expected. Any time again. We will be glad if we can welcome you again in future.

With sunny greetings from Makadi Bay
Front Office Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie