Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (3 903)
Filtrovať recenzie
3 903 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
2 011
1 152
429
157
154
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
2 011
1 152
429
157
154
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
5103 903 recenzií
Recenzované: 7. novembra 2017

V hoteli sme strávili týždenný pobyt, služby ma milo prekvapili vysokou úrovňou a to mám precestované viaceré krajiny, čiže viem porovnať. Ubytovní sme boli v priestrannej, peknej izbe na prízemí s výhľadom do záhrady, ktorú každý deň udržiavali hoteloví zamestnanci. Areál s bazénmi pre dospelých aj deti je veľký a udržiavaný v čistote. Strava výborná, rôzne druhy mäsa, šaláty, večer sa grilovalo pred reštauráciou, viaceré druhy ovocia, koláče. Personál veľmi ochotný, ale nie vtieravý. Každý večer program pre deti aj dospelých. Do mora je potrebná obuv, more je dlho plytké, do hlbšej vody sa vchádza po rebríku, Na konci 300m dlhého móla sa dá šnorchlovať, potápačské okuliare požičiavajú. Hneď pred hotelom je pasáž s obchodíkmi a lekáreň.Celkovo to bola pre mňa super dovolenka a hotel doporučujem.

Dátum pobytu: október 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi 403tamara.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Stella di mare beach, General Manager v zariadení Stella Di Mare Beach Resort & Spa.Zodpovedané: 11. mája 2020
Prekladač Google

Dear valuable guest,

Warm greetings from sunny Makadi Bay!

We are being genuinely grateful that you chose the time and shared a review about your vacation with us, we would like to seize this chance and express our gratitude for your positive comments.

We are at your service to provide you with an exclusive treatment and utmost courtesy to guarantee you a most pleasant stay.

We look forward to welcoming you back!

Best Regards

Ahmed Youssry
Hotel Manager
Stella Di Mare Beach Resort & Spa Makadi Bay

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. júna 2016

Oddychovali sme v rezorte od 5.-19.6.2016.Hotel je krásny a priestranný.
Služby na veľmi dobrej úrovni.Izba čistá,každý deň výmena prádla.Jedlo bol veľmi dobré a chutné.Zákusky vynikajúce a nádherne urobené.Krásny areál,veľká záhrada a bazény.Vstup do mora po dlhšom móle,ale vôbec to nevadí.Šnorchľovanie krásne a more úžasne teplé.
Ďakujem vedeniu hotela za krásny a príjemný pobyt.Veľké poďakovanie patrí aj celému personálu,kuchárom a čašníkom.Čašník Ezak sa o nás veľmi dobre staral.Všetci boli veľmi milí a ochotní.
Chcem poďakovať aj animačnému teamu ,ktorý vedie Mambo a celému jeho kolektívu:Rico,Ira,Oľa,Max,Natasha,Andrej,Diana,NasťaSavyo a Masha,s ktorou sme si zahrali každý deň bocciu a večer sme spolu prežili príjemné chvíle pri večerných animačných programoch.
Všetkým veľká vďaka za krásnu dovolenku.

Dátum pobytu: jún 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Zuzana Š.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 28. júna 2017
Prekladač Google

Dear _zuzka_sevcik,
Greetings from Stella Di Mare Beach Hotel & Spa in Hurghada.

Fantastic that you have had a relaxed holiday at our hotel.

Every one of us is doing the best to provide our guests an unforgettable holiday and we are very happy to convince you in all areas of our service.

It will be our pleasure to welcome you once more here in Stella Di Mare Beach Hotel & Spa and to offer you a memorable stay with us.

Best regards,
Your Stella di Mare Beach Resort Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Recenzované: 1. júla 2014 cez mobilné zariadenie

S priateľkou sme prišli do hotela The Gardens v tomto obrovskom stredisku a musím priznať, že sme boli šokovaní z toho, aké veľké a nádherné miesto to bolo. Prišli sme asi tak o jednej v noci, no našťastie tu pre nás nechali nejakú večeru v all inclusive bufete do nášho príchodu—milé gesto.
Bol to náš prvý pobyt v Egypte a len od momentu, keď sme vystúpili z lietadla, ma obťažoval hneď trikrát personál kvôli sprepitnému a ľudia, pýtajúci si peniaze. Nedali mi pokoj, až kým som sa nedostal na izbu do postele. Takže buďte opatrní.

Ukázali nám našu izbu, kde boli dve samostatné postele miesto jednej dvojmiestnej, ako sme si pôvodne pýtali. Napriek tomu bola izba pôvabná a priestranná, s obrovským balkónom a kúpeľňou so sprchou a kúpeľom. Mini chladnička a televízor boli dobré, no tá klimatizácia tam za daných podmienok ani nemusela byť. V kúpeľni sa nám dvakrát pokazilo svetlo. Aby som bol ale férový, musím podotknúť, že nám ho opravili vždy hneď, ako sme to oznámili na recepcii. Na izbách vôbec nebolo wifi pripojenie. Pripojiť sa dalo iba v hale, avšak bolo to veľmi drahé a vyšlo nás to nezmyselných £2.50 na hodinu a pol. Čo sa týka peňazí, nemusíte si ich zamieňať a rovnako dobre vám tu poslúžia aj anglické libry!

Vstali sme o desiatej, aby sme sa stretli s človekom z agentúry Thomas Cook, no po 20 minútach čakania sme prišli na to, že miestny čas je oproti britskému posunutý o dve hodiny dopredu, hoci nám bolo povedané, že je to iba jedna hodina. Všetky hodiny v hoteli sa počas nášho pobytu prestavili spolu dvakrát, čo celú vec nijako neobjasnilo.

Najhoršiou vecou z celého hotela bolo prevádzkovanie reštaurácii v štýle a la carte. Boli to príšerné podniky. V uvítacej hotelovej príručke sa pomerne jasne uvádzalo, ako majú stravovacie podniky v hoteli fungovať. Kto prvý príde, toho prv obslúžia. V skutočnosti to nebola tak celkom pravda. Ak chcete večerať o pol šiestej, musíte prísť o pol piatej, aby ste sa zapísali do poradia a zarezervovali si miesta na šiestu. Naozaj úbohý systém. Navštívili sme čínsku reštauráciu, kde som v podstate nenašiel jedinej chyby. Mali tam chutné jedlo s milou obsluhou. Avšak z libanonskej reštaurácie sme odišli bez jedla po tom, ako sme tam čakali 45 minút. Takže s reštauráciami sa radšej netrápte.

Pripravte sa na Rusov, ako vás už možno varovali aj iní návštevníci. Sú neskutočne drzí a ignorantskí. Sú to takí sebci. Jednoducho najnevychovanejší ľudia s akými som sa kedy stretol.

Na personál sa naozaj nemôžem sťažovať. Vždy sa snažili pomôcť. Posielam pozdravy Adelovi Alexandreovi, prima chlapíkovi s vodnou fajkou, a tiež recepčnému Michaelovi, ktorý bol veľmi ochotný.

Jedlo bolo fajn, no výber sa často opakoval, i keď bol naozaj široký. Avšak ja aj moja priateľka sme dostali otravu jedlom. Zvlášť partnerku to zmohlo a potrebovala injekciu s pilulkami, čo nás stálo £70. Po čase nás tu jedlo celkom omrzelo, no stále nebolo zlé!

Čo musíte rozhodne vyskúšať, ak navštívite tento hotel, je šnorchlovanie na konci móla. Je to fantastické. Definitívny vrchol mojej dovolenky.

Večerná zábava je jednoducho otrasná. Nie je toho veľa, čo by som vám o nej povedal. Bola jednoducho neuveriteľne úbohá a keďže ja aj moja priateľka máme 20 rokov, vôbec to nebola naša šálka kávy!

Keď to celkovo zhrniem, zdá sa, že som vrámci tejto recenzie nariekal až príliš, hoci som mal pritom naozaj dobrú dovolenku. Na konci dňa je to o tom, čo s tým VY spravíte. Avšak asi sa sem už nevrátime, pretože máme radšej trochu viac rozruchu s promenádou nablízku a miestami, kam môžete ísť večer von a zabaviť sa.

3  Poďakujte používateľovi Harry M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.co.uk. Zobraziť originál
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Stella di mare beach, General Manager v zariadení Stella Di Mare Beach Resort & Spa.Zodpovedané: 10. apríla 2020
Prekladač Google

Dear Ms. Leiloula,

Thank you for taking the time to write about your stay here with us

We are extremely disappointed to read that you were not satisfied with the service provided during your stay.

We do encourage all of our guests to highlight concerns during the stay in order for us to rectify this before you leave the resort.

Once again we sincerely apologize for any inconvenience caused during your stay and we hope you will reconsider returning to us again in the future in order for us to change your impression about our resort.

Best Regards

Ahmed Youssry
Hotel Manager
Stella Di Mare Beach Resort & Spa Makadi Bay

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 18. novembra 2019

Dátum pobytu: november 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Stella_D_Mare_Makadi, Manager v zariadení Stella Di Mare Beach Resort & Spa.Zodpovedané: 24. novembra 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. novembra 2019

Dátum pobytu: november 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Stella_D_Mare_Makadi, Manager v zariadení Stella Di Mare Beach Resort & Spa.Zodpovedané: 24. novembra 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie