Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (2 378)
Filtrovať recenzie
2 378 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 229
671
262
112
104
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 229
671
262
112
104
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
492 378 recenzií
Zrecenzované: pred 4 týždňami cez mobilné zariadenie

Vrátila som sa do Coral beach po 5 mesiacoch a teda zamňa ešte lepšie ako v apríli, ak to vôbec ešte bolo možné.
Tentoraz na 15 dní, lebo mojich prvých 8 bolo žalostne málo.
Strava ako vždy dobrá, nemala som problém ani raz a všetkým z partie chutilo. Kuchári šikovní, čašnici milí, zlatí a úslužní.
Izbu sme dostali ďalej ako naposledy, ale to preto, lebo sme vyžadovali izby pri sebe a v strede pri bazéne bolo všetko obsadené,takže sme sa trochu poprechádzali každý deň, čo ale nikomu nevadilo, pretože rezort je krásny, nádherne upravovaný, takže radosť prejsť. Izby vždy upratané, 2 fľaše vody každý deň, nie 1 ako tu niektorí vravia.
More klasika, proste dokonalosť sama. Teplučké a plné života. Keď som kúsok od seba zbadala "eagle ray", skoro som sa rozplakala od šťastia. Ryby Napoleoni sú tam samozrejmosťou (pre mňa), chobotnice, sépie, raje, ostenci, klauni očkatý....aaa kvantum iných tvorov
Na pláži sme si chytili miesto každý deň bez problémov a to bol rezort plný.
A vždy najlepšie čo najbližšie k animátorom.
Tak úžasní ľudia, akí sú tu sa podľa mňa nenájdu len tak. Zizo, Karim proste top skvelí ľudia, takisto dokonalosť Nathan, Kaťa, Nasťa, Sabrina, Mina, Muki, Marnie a ich top šef Mohamed ....... Dva týždne plné zábavy, srandy, smiechu, aktivit.....ešte teraz nemôžem dostať z hlavy ich tanečné kreácie a hudbu s nimi spojenú. Ešte sa mi nestalo, aby som z dovolenky odchádzala s plačom. Až títo ľudia to dokázali.
Veľké ďakujem všetkým, čo ste sa starali o našu bezchybnú dovolenku.
Mám Vás rada a určite sa onedlho zas vrátim ❤️❤️❤️

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi IvanaStuchlik.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ExecutiveHCBH, General Manager v zariadení Coral Beach Hurghada Resort.Zodpovedané: pred 1 týždňom
Prekladač Google

Dear Ivana

Thanks for taking the time to leave your feedback on our trip advisor website.

Thank you so much for your kind words about our hotel and our staff. It was a pleasure to welcome you back again and we hope to see you for a third time.

Kind Regards

Khaled Hendawy
Hotel Manager
Khaled.hendawy@coralbeacheg.com

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: pred 4 týždňami

Hotel nádherný, všade veľa zelene, čisto v areáli ako aj na plážach, taktiež bazén. služby na úrovni, maximálna ochota zo strany hotela. Boli sme milo prekvapený, zvažujeme návrat do toho istého rezortu.
Jediná nevýhoda,že sa bary pri bazéne alebo na pláži zatvárali už o 17.30 hod.

Dátum pobytu: september 2019
Poďakujte používateľovi Peter R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ExecutiveHCBH, General Manager v zariadení Coral Beach Hurghada Resort.Zodpovedané: pred 1 týždňom
Prekladač Google

Dear Peter

We would like to thank you for taking the time to leave your feedback on our trip advisor website.

We are delighted to hear you had an enjoyable vacation with us. We hope to see you again.

Kind Regards

Khaled Hendawy
Hotel Manager
Khaled.hendawy@coralbeacheg.com

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. apríla 2019 cez mobilné zariadenie

Boli sme začiatkom apríla a teda môžem povedať,za mňa neskutočná spokojnosť. Izbu som si pýtala v blízkosti mora, dostali sme presne v strede všetkého. Všade sme to mali kúsok. Či na pláž,či k bazénom,či k baru,reštaurácii a recepcii. Izba pekná,priestranná,čistá....starali sa o nás veľmi pekne.
Obsluha v reštaurácii jednoducho skvelá, promptná, milá. Všade bolo čisto.
Chválim barmanov, čašníkov, upratovačov, záhradníkov,animátorov,kuchárov...proste všetkých. Jediné, čo mi prekážalo bolo to,že keď sme prišli 1.deň,tak sa na nás na pláži domáci vrhli ako supy na zdochlinu a vkuse nám niečo ponúkali. Darmo sme im vraveli že nemáme záujem,alebo že nemáme peniaze, nestačil jeden odìsť,a už tam bol ďaľši. Tak sme ich nechali sa vykecať,išli k stánku s osuškami,vypýtali si červenú vlajočku a mali sme pokoj (je to pre nich znak že nemajú otravovať len máloktory hosť vie,že má aj takúto možnosť)
Och a aby som nezabudla na to premňa podstatné,more jednoducho dokonalé. Podmorský život pri rezorte Coral beach je dychberúci.
Určite sa sem čoskoro vrátim.

Dátum pobytu: apríl 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi IvanaStuchlik.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ExecutiveHCBH, General Manager v zariadení Coral Beach Hurghada Resort.Zodpovedané: 12. mája 2019
Prekladač Google

Dear Ivana

Thank you very much for choosing to stay at Coral Beach Resort Hurghada and for taking the time to post your feedback on our TripAdvisor website.

We are pleased to know that you liked our resort and had an enjoyable vacation with us. It’s a pleasure to hear great feedback about our staff. I will share the comments with our team as I’m sure this will serve as encouragement to all.
Needless to mention it was a true pleasure to welcome you at our resort and we hope that you will return once again soon.

Sincerely
Khaled Hendawy
Hotel Manager
khaled.hendawy@coralbeacheg.com

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. decembra 2018 cez mobilné zariadenie

Tyždeň ktory som stravil v Hoteli Coral Beach bol superPlaž bola čista piesočnata velmi dobry pristup do mora...Vyborne jedlo skvely personal.Vynimočne ďakujem animatorke Andrea za partičku šipiek a jogu.

Dátum pobytu: december 2018
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Jan M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ExecutiveHCBH, General Manager v zariadení Coral Beach Hurghada Resort.Zodpovedané: 22. januára 2019
Prekladač Google

Dear Jan

Thank you very much for choosing to stay at Coral Beach Resort Hurghada and for taking the time to post your feedback on TripAdvisor website.

We are pleased to know that you liked our resort and had an enjoyable vacation with us.
Needless to mention it was a true pleasure to welcome you at our resort and we hope that you will return once again soon.

Sincerely
Khaled Hendawy
Hotel Manager
khaled.hendawy@coralbeacheg.com

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. novembra 2018

Perfektná dovolenka - nádherné more, dokonalá pláž...ešte som v Egypte nezažila nič lepšie a to som tam bola už 10 krát. Úžasné...chcem vyzdvihnúť animačný team - super milí ľudia, veselí, starostliví a hlavne pochváliť českú animatórku Ivanku - milá, usmiata, veselá a ochotná...super super super :) určite sa vrátime :)

Dátum pobytu: november 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Petra240585.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ExecutiveHCBH, General Manager v zariadení Coral Beach Hurghada Resort.Zodpovedané: 13. decembra 2018
Prekladač Google

Dear Guest
Thank you very much for choosing to stay at Coral Beach Resort Hurghada and for taking the time to post your feedback on TripAdvisor website.

We are pleased to know that you liked our resort and had an enjoyable vacation with us.
Needless to mention it was a true pleasure to welcome you at our resort and we hope that you will return once again soon.

Sincerely
Khaled Hendawy
Hotel Manager
khaled.hendawy@coralbeacheg.com

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie