Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (5 536)
Filtrovať recenzie
5 536 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
2 904
1 343
691
320
278
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
2 904
1 343
691
320
278
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
495 536 recenzií
Recenzované: 6. septembra 2019

Skvela dovolenka. Co sa tyka vybavenia izby cista, spokojnost. Jedlo super bolo si z coho vybrat. Plaz a bazeny ciste. Denna starostlivost. Taktiez pochvala aninatorom , ktori boli uzasni a robili skvelu zabavu. Bolo tu krasne a urcite sa sem opat vratime.

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Marek321123.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. septembra 2019

Úžasná dovolenka. Všetko krásne , v poriadku. Najlepší animátori aj vďaka nim bola dovolenka o niečo lepšia. Jedlo bolo fajn, bolo si z čoho vybrať. Pláž, bazény všetko pekne a čisté. Pravidelná starostlivosť. Takisto izby čisté. Určite sa sem opäť vrátime.

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi LubkaBe.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia longbeach2020, General Manager v zariadení Hurghada Long Beach Resort.Zodpovedané: pred 2 týždňami
Prekladač Google

Dear Guest.

We would like to thank you for your nice compliment for Long Beach Resort
We are glad that you had a nice vacation with us.
We wish you all the best and hope to welcome you back soon again.

Best regards,
Hany Mounir
General Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Tento hotel splnil všetky moje očakávania ohľadom jedla, obsluhy, ubytovania a animacnych programov. Odporúčam všetkým ktorý Aa chu zabaviť a oddýchnuť si. Oceňujem obsluhu na pláži bola veľmi ústretová.

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi zuzanazuffovavangel.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia longbeach2020, General Manager v zariadení Hurghada Long Beach Resort.Zodpovedané: 1. septembra 2019
Prekladač Google

Dear Guest.

We would like to thank you for your nice compliment for Long Beach Resort
We are glad that you had a nice vacation with us.
We wish you all the best and hope to welcome you back soon again.

Best regards,
Hany Mounir
General Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. augusta 2019

Pobyt trval 12 dní na prelome júl-august 2019. Hotelový komplex je naozaj obrovský a okrem hlavnej budovy v tvare "V" a hlavných bazénov, ktoré obopína, sme zo zvyšku rezortu ani nemali čas všetko pozrieť. Rozprestiera sa pozdĺž naozaj rozľahlej pláže, okolo 1 km dlhej. Izbu sme mali v hlavnej budove - do jedálne 2 min., na pláž tiež. Sú tam samozrejme ďalšie vilky umiestnené aj niekoľko 100m od hlavnej budovy, takže cesta na pláž alebo stravu trvá dlhšie, ale v tom problém teda nevidím. Nechápem dovolenkárov, ktorí sa neustále sťažujú a boli by asi najradšej, keby mali more aj bazén s jedálňou priamo v izbe. Sú to zhýčkaní lenivci. Takí by si mali vyberať iné hotely, za iné peniaze. Izba bola priestranná, čistá, denne menené osušky, dopĺňané mydlo, šampón a ostatná kozmetika, ak sa minuli. Fén v šuflíku pod veľkým LCD TV s asi 150 programami, aj detské kanály, takže dá sa využiť chvíľa oddychu pre deti na rozprávky. Kanvica, čaj, káva denne k dispozícii a dopĺňané, rovnako ako 1 liter vody denne na izbu. Spočiatku sa mi to zdalo málo, ale vlastne všade v areáli hotela, v Aqua bare, v baroch pri bazénoch, na pláži sú v rámci all inclusive nápoje dostupné, takže nie je problém s dopĺňaním tekutín. Ale aj napriek tomu by mohlo vedenie hotela zvážiť aspoň 2 fľaše vody na izbu denne. V pomerne veľkej kúpeľni je vaňa, WC. Klimatizácia, veľká pohodlná posteľ a veľká terasa so sedením, proste nechýbalo nič a chlapík upratujúci izbu sa naozaj snažil a vždy upratal, keď sme neboli na izbe, takže ani nerušil.

JEDLO - chutné, nemám výhrady. Samozrejme, opakovalo sa, ale vždy sa dalo vybrať. Raňajky - sladké, slané pečivo, dobré bagety, salámy, syry, zelenina a rôzne aj teplé jedlá, hovädzie párky (celkom dobré) atď. Cez obed a na večeru, najčastejšie bolo kura na rôzne spôsoby a ryby, kačica, jahňacie, barbeque a rôzne cestoviny, zelenina dusená, surová, ovocie (malé sladké zelené banány, hrozno, dyňa, citrusy, slivky, ďatle....) a čo ja viem, čo všetko ešte. Samozrejme sladkosti - zákusky, koláčiky atď. Super. V baroch vonku vo vyhradený čas cez obed pizza a inak obložené žemle, koláče. A samozrejme nápoje...káva, čaj, 3-4 druhy džúsov (ananás, mango, pomaranč, ibištek), pivo, voda, sóda, sprite, fanta, cola atď. V rezorte je viac jedální, my sme sa stravovali v hlavnej reštaurácii Lotus. Síce sa tam zišli rôzne národnosti, samozrejme aj domáci, ale vôbec nebol problém, žiadny veľký neporiadok, ako to niektorí opisujú. Upratovači priebežne upratovali prípadné zvyšky jedla zo zeme, ale to bola skôr výnimka. Ale aj tak dávam za zabezpečovanie poriadku veľké plus. A že sa domáci správajú trocha inak, ako Európania? No a, však sú tam doma a majú iné spôsoby. Ale nebolo nič extra, čo by mi vadilo. V jedálni vždy ochotne pomohla nájsť vhodné miesto pani Hadaya (Hello, Hadaya!), ktorá priebežne púšťala ľudí do jedálne, keď sa uvoľňovalo miesto. Dobrý systém, aspoň sa v jedálni ľudia zbytočne nemotali.

BAZÉNY - zvláštna kapitola hotela. Veľmi rozsiahle, tiahnuce sa v priestore medzi hlavnou budovou a obkolesené množstvom slnečníkov a ležadiel. Ďalšie bazény sú v iných prestoroch hotela. Voda čistá a hoci si samozrejme dovolenkári hneď ráno obsadili ležadlá, na ktoré si dali osušky, zamestnanci okolo bazénov radi pomohli nájsť voľné ležadlá a preniesli ich aj na opačný koniec. V bazénoch je voda aj pre deti, aj pre plavcov, Cez bazény vedie niekoľko mostíkov.

PLÁŽ - veľmi rozsiahla, dlhá a široká, niekoľko zátok, prirodzených, aj vyhĺbených s množstvom slnečníkov a ležadiel, naozaj nebol problém nájsť voľné kedykoľvek, Osušky boli dostupné na kartičky pri bazénoch aj na pláži na viacerých miestach. Pláž je piesková v blízkosti mora a slnečníkov. Smerom k hotelu je udupaný a ujazdený piesok, ktorý denne zavlažovali. Čítal som recenzie, že pláž je tvrdá zem a podobne. Nezmysel, priamo pri mori okolo slnečníkov je piesok, v mori jemný piesok. To, že je zyšok udupaný, je len plus. Chcel by som vidieť tých kritikov, ako by šľapali 500 m po jemnom piesku. Aj by ich prešla chuť ísť k moru. Takto to bolo ideálne. More čisté, teplé, plytké. Ideálne pre deti, keď sa nemusíte báť nechať deti sa v mori hrať hodinu - dve. Keď si chcel človek zaplávať, tak išiel trocha ďalej a je predsa jedno, keď plávam, či mám pod sebou kilometer alebo meter. To na margo tých, ktorí kritizujú pláž kvôli plytkej vode. Ak je odliv, more ujde kúsok, ale fakt nevidím problém prejsť po jemnom piesku hoci 50m a potom si lebediť v čistej, príjemnej vode. Vpravo na konci pláže je široké, pevné, drevené mólo, kde sú na konci lavičky a vstup do mora, kde je koralový útes. Nie je to samozrejme napr. Sharm El- Sheikh, útes je už vážne zničený, koraly väčšinou mŕtve, ale pre bežného dovolenkára úplne stačí. Bežný človek aj tak príliš nepozná podmorský svet. Je tam dostatok pestrých rýb, rají, sépií, koralov na šnorchlovanie a na spestrenie dovolenky to úplne stačí. More inak kľudné, žiadne vlny, takže na oddych ako stvorené. V recenziách sa objavuje kritika čistoty mora, že v ňom pláva odpad, nečistoty. No je to more a že sa tam nachádzajú zvyšky rastlín, rias, koré sa dostanú na pobrežie, je úplne normálne. No a že sa na breh dostanú aj odpadky v podobe plastových kelímkov a podobne, za to more predsa nemôže. To je výsledok ľudskej hlúposti. Okrem toho, kelímky nepochádzajú z tohto hotela, lebo tam sa používajú poháre z pevného plastu (namiesto sklených alebo jednorazových plastových), ktoré obsluha z baru po vypití nápoja na ležadle priebežne zbiera. Okrem toho, večer o 18,30 plavčíci pískaním oznanmujú, že treba opustiť vodu, zapadá slnko a takto to tam funguje. Vtedy chodia po páži zamestnanci a hrabličkami zbierajú vyplavený odpad do vriec, takže hotel sa o pláž naozaj stará.

Celkovo hodnotím hotel veľmi pozitívne, ako aj snahu zamestnancov pomôcť dovolenkárom. Určite sa sem ešte vrátime :-)

Tip na izbu: V hlavnej budove izba bez problémov.
Dátum pobytu: júl 2019
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Robert T.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia longbeach2020, General Manager v zariadení Hurghada Long Beach Resort.Zodpovedané: 21. augusta 2019
Prekladač Google

Dear Guest

Thank you for choosing Hurghada Long Beach Resort to spend your holiday. My Team and I would also like to thank you for your critical and valued feedback.
We are extremely committed to delivering the perfect holiday experience for each and every guest and we are very pleased that you enjoyed your stay here with us. We would also like to thank you for your positive comments about pools, food, cleanliness and staff as well. We hope to have the pleasure to welcome you back again in the future.

Best regards,
Hany Mounir
General Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. augusta 2019

Super hotel , super služby odporučam.... čistota,ubytovanie,more,personal,animatori boli super prekvapenie na to že je to 4* hotel rodinna dovolenka bola super určite sa tam vratime na dalši rok cez Kartago....

Dátum pobytu: júl 2019
Poďakujte používateľovi didi1902.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia longbeach2020, General Manager v zariadení Hurghada Long Beach Resort.Zodpovedané: 3. augusta 2019
Prekladač Google

Dear Guest.

We would like to thank you for your nice compliment for Long Beach Resort
We are glad that you had a nice vacation with us.
We wish you all the best and hope to welcome you back soon again.

Best regards,
Hany Mounir
General Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie