Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (2 524)
Filtrovať recenzie
2 524 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 500
473
255
149
147
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 500
473
255
149
147
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
382 524 recenzií
Recenzované: 13. septembra 2019

Všetko je v poriadku personál je skvelý starajú sa o nás. Okolie čisté a krásne, izba stále uprataná chladnička doplnená. Jedlá na výber všetkého druhu každý si príde na svoje a ak nie je to možnosť reštaurácii ako napr čínska mexická talianská atď. Je tu proste úžasné a o rok sme tu znova.

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Lukáš H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia amrf496, Guest Relations v zariadení Titanic Palace.Zodpovedané: pred 5 týždňami
Prekladač Google

Dear Lukáš H!
Thank you for your review which is very valuable for us! Titanic Palace team appreciated your time given to share your experience about our hotel. We hope that Titanic Palace will become your second home. We are pleased to know that you got a positive impression from your stay and we will do our best to make your next holidays more memorable!
Best regards, Guest Relations Margarita.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. septembra 2019

S hotelom Titanic palace sme boli maximálne spokojný. Milý personál. Bazény úžasné. Určite sa sem ešte vrátime. Animačné programy na úrovni. Skvele zabavili aj deti. Strava vynikajúca.Izby boli čisté,každý deň upratané. Doporučujem

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Copy5737.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia amrf496, Guest Relations v zariadení Titanic Palace.Zodpovedané: 5. septembra 2019
Prekladač Google

Dear Copy5737!
Thank you for your review about Titanic Palace! We are pleased to know that your stay met your expectations and you were satisfied with the hotel and its facilities. We hope that next holidays you will spend in Titanic Palace as well and it will be the same nice as the previous one. We are looking forward to seeing you! Best regards, Guest Relations Margarita.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Veľmi dobrý hotel, služby na vysokej úrovni. Aqua park nádherný. Animácie, bary, služby, maximálna spokojnosť. Doporučujem hlavne dospelým. Strava vinikajúca. Nápoje na každom kroku. Vnučka si bazény užíva plnými dúškami. Vrátim sa

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Dana R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia amrf496, Guest Relations v zariadení Titanic Palace.Zodpovedané: 18. augusta 2019
Prekladač Google

Dear Dana R!
Thank you for your review which is very valuable for us! Titanic Palace team appreciated your time given to share your experience about our hotel. We hope that Titanic Palace will become your second home. We are pleased to know that you got a positive impression from your stay and we will do our best to make your next holidays more memorable!
Best regards, Guest Relations Margarita.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. augusta 2019

Naprosta spokojenost s hotelem, denne ciste pokoje,vhodne i pro deti, spousta animacnich programu,perfektne udrzovany, jidlo skvele,za nejaky ten baksis udelaji co vam na ocich uvidi, my treba nemusime resit misto u bazenu, mame ho hned od rana zamluveny, more dobre od rana do nejake druhe hodiny,pak je odliv a je dobre se premistit k bazenu, obrovsky vyberskluzavek a vyuzito vsech toboganu. Urcite se vratime

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Izabela T.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia amrf496, Guest Relations v zariadení Titanic Palace.Zodpovedané: 8. augusta 2019
Prekladač Google

Dear Izabela T!
Thank you for posting your review and sharing your opinion about Titanic Palace! All our team is glad that you had a nice time in the hotel and you have got good impressions. We hope that Titanic Palace will be your second home and you will visit us again very soon. Looking forward to seeing you! Best regards, Guest Relations Margarita.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. júna 2019

Dovolenku sme kupovali deň pre odletom za cenu, že som si myslel že budeme bývať v stane na púšti bez jedla :D Opak ale bol pravdou. Pokial jazdíte do EG šnorchlovat a máte hodne radní more a trávite u neho celú dovolenku, rovno vypnite a hladajte iný hotel, je tu totiž obrovský odliv a dlhé molo. A pre vás ostatných, je to super hotel, pokoj sme mali hned za recepciou na lavej strane s terasou do bazénu. Na celom krídle boli obsadené len dva pokoje takže to bolo niečo neskutočné. Absolútny klud. Bazény boli velmi pekne udržiavané a čisté, trávili sme u nich vačsinu času. Jedlo a restaurace super, nonstop bar a slušné pití. Hotel je ideálny na večerné popíjanie s kámošema a válanie u bazenú + zábavu v aquaparku. Keby chci nekam s kámošema do EG vybavil by sa mi práve tento hotel :) Dokonca nám za nejake všivné v noci urobili i docela slušné burgre :) Bola to zatial naša najlacnejšia dovolená ani v CZ na týžden by to nebolo levnejší a za nás spokojnost, 4 hviezdy za to že hotel prakticky nemá moře...

Dátum pobytu: január 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Hlavný O.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia amrf496, Guest Relations v zariadení Titanic Palace.Zodpovedané: 9. júna 2019
Prekladač Google

Dear Hlavný O!
Thank you for posting your review and sharing your opinion about Titanic Palace! Our team is glad that you had a great time and you got nice impressions from your stay! We are pleased that your stay met your expectations and we hope that you will become our regular guests! Looking forward to seeing you soon. Best regards, Guest Relations Margarita.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie