Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hurgada
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (1 327)
Filtrovať recenzie
1 327 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
782
358
118
37
32
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
782
358
118
37
32
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
161 327 recenzií
Recenzované: 7. septembra 2019

Ani po 3 krát nesklamali a znova milo prekvapení a očarení. Kúzelné miesto, nechajte sa rozmaznávať krásnym prostredím, architektúrou, gurmánskym zážitkom, divokým morom plnom rýb a priateľskou atmosférou. Určite sa sem opäť radi vrátime...

Dátum pobytu: august 2019
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi viera77.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Albatros p, Management v zariadení Albatros Palace Resort.Zodpovedané: 11. septembra 2019
Prekladač Google

Dear viera77,
Sunny greetings from Albatros Palace Resort & SPA!

Thank you for taking time out to share this delightful review. We are glad you have wonderful memories from your experience with us. Delivering excellent service is our utmost priority and we are thankful that you have experienced it.

We value your kind patronage and are confident that you would provide us another opportunity to be of service to you and experience the gracious hospitality provided by Albatros Palace Resort & SPA.

We look forward to welcoming you once again.
Best Regards,
Management Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. januára 2019 cez mobilné zariadenie

Hotel zaujme svojom veľkou rozlohou a krásnym okolím okolo bazénov.
Izby sú priestranné a čisté.
Výhodou hotela je pestrá ponuka 6 reštaurácií s medzinárodnou kuchynou, takže sa nemusí nič rezervovať. Jedlo výborné, chutné a veľmi rozmanité. Počas dňa ponúkajú v jednom z barov čerstvé šťavy a všade chutnú kávu.
Pláž čistá s dostatkom lehátok a stánkom s nápojmi.Sprchy boli blízko pláže. Do mora, kde sa dá šnorchlovať vedie dlhé mólo. More krásne.
Neďaleko pláže je bar s rozmanitou ponukou jedál a nápojov .
Personál : milí a úslužní všetci.
Jedinou chybou pobytu boli práce na streche centrálnej časti, za ktoré sa síce ospravedlnili ale vopred neupozornili.
Veľa hotelov sa rekonštruuje preto si to treba
overiť ešte pred pobytom.

Dátum pobytu: november 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi 180jarmilav.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Albatros p, Management v zariadení Albatros Palace Resort.Zodpovedané: 30. januára 2019
Prekladač Google

Dear Jarmilav ,
Sunny greetings from Albatros Palace Resort & SPA!

Thank you for taking time out to share this delightful review. We are glad you have wonderful memories from your experience with us. Delivering excellent service is our utmost priority and we are thankful that you have experienced it.

We value your kind patronage and are confident that you would provide us another opportunity to be of service to you and experience the gracious hospitality provided by Albatros Palace Resort & SPA.

We look forward to welcoming you once again.
Best Regards,
Management Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Transfer do hotela 15 minút cca. Prišli sme v noci po vypísaní papierov nás hned ubytovali.Hotel a areál je veľký,pekný,čistý. Bazény tiež veľke,bližšie k hotelu oddychový bazén od 16 rokov,ďalej bazén pre deti aj ihrisko na hranie.Pri bazénoch veľa lehatiek. Medzi bazénmi chodia so stánkami a pýtajú sa či si dáte niečo na pitie- v papierových kelimkoch. V hoteli máte pár obchodov aj dole pod hotelom.Nedaleko je bazár alebo s taxíkom nákupné centrum Senzo mall,tam sú už ceny pevne.Hotel má 6 reštaurácií môžte sa najesť v ktorej kolvek, v každej je niečo iné na vyber.Aj keď pre mna raňajky slabé, obedy,večere o niečo lepšie.V reštauráciách máte stroje takze si pitie môžte vziať sami a nečakáte na čašníkov.Na večeru včas inak už bolo ťažko nájsť voľný stôl asi preto že hotel bol plny turistov.Izbu sme mali standartnu,upratovali každý deň.Aj keď sme nechali každý deň tringeld s uterákov nerobili nič tak ako sme zvyknutí niekde v iných hoteloch.V minibare je voda,fanta,sprite,cola.Plaz je tiež veľká,sprcha a prezliekacie kabínky.Voda je na začiatku plytká vhodná skôr pre deti, kto chce plávať a schnorchlovat musí po móle do mora. Pre nás to nebol problém, more fajnovo teple. Voda v bazéne bola pre mna už studenejsia ale dalo sa.Na pláži je tiež reštaurácia komu sa nechce do hotela.Vecer na terase je živá muzika a na amfiteátri je detské disko a potom o 21.30 vystúpenie.Pre mna veľmi slabé vystúpenia.Amfiteater je maly na taký veľký hotel a toľko veľa ľudí.Animacie cez deň bližšie k pláži alebo na pláži.Vecer už pofukuje vietor odporúčam vziať mikinu.V podstate sme s dovolenkou v tomto hoteli spokojní.Pri lobby je kaviareň kde je výborná káva.

Dátum pobytu: október 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi 86misa.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Albatros p, Managment v zariadení Albatros Palace Resort.Zodpovedané: 10. novembra 2018
Prekladač Google

Dear Guest ,
Sunny greetings from Albatros Palace Resort & SPA!

Thank you for taking time out to share this delightful review. We are glad you have wonderful memories from your experience with us. Delivering excellent service is our utmost priority and we are thankful that you have experienced it.

We value your kind patronage and are confident that you would provide us another opportunity to be of service to you and experience the gracious hospitality provided by Albatros Palace Resort & SPA.

We look forward to welcoming you once again.
Best Regards,
Management Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. augusta 2018

Vybrala som si tento hotel, pretože o sieti PICKALBATROS som počula už dlho.
Ako cestovná agentúra som sa rozhodla že ho vyskúšam osobne.
O hoteli sa dá písať naozaj nekonečne veľa, pretože všetko je na vysokej úrovni.
Krátko však napíšem:
Vstup recepcia: voňavá, priestranná, dostatok miesta pre všetkých, pohodlné sedenie.
Ubytovanie: krásne priestranné izby, vždy veľmi čisté.
Stravovanie: fantastických 5 reštaurácii, strava naozaj počas celého dňa. Kvalita jedla veľmi dobrá, nie je čo vytýkať.
Personál: maximálne ochotný každý čašník, recepčný, obchodníci v obchodoch, chyžný. Takých ľudí na Slovensko potrebujeme. Tí ľudia robia celé dni a vždy sa na Vás usmievajú, vždy sú ochotní a ak ste aj Slováci a neviete jazyk, vždy sa nájde človek, ktorý vie česko-slovensky.
CELKOVO HOTEL: krásne veľké bazény, vždy dostatok lehátok aj na pláži aj pri bazéne.
Animačný tím veľmi milí ľudia, plní energie, ktorý každý deň niečo vymýšľajú, aby sa ľudia na dovolenke nenudili.
Pláž: je krásna, vhodná aj pre neplavcov. Nádherné rybky keď sa ponoríte do vody z móla.
COFFE COLUMBUS: fantastickí ľudia výborná káva a drinky.
Výlety: boli sme cez hotelový DIVING centrum - predávajúci MARTIN / HANY = veľmi milý predal nám výlet na ORANGE BAY - určite si to kúpte. Oplatí sa!!!!

Cítili sme sa v tomto hoteli naozaj veľmi príjemne. Využívať sa dá takzvaná quit zona, teda tichá zóna pre oddych a pokoj.
Keďže pracujem aktívne denne s ľuďmi, hľadala som dovolenku kde si oddýchnem a nebudem riešiť akékoľvek drobnosti. TU SOM SA CÍTILA MAXIMÁLNE SPOKOJNE.
Ak nájdete akékoľvek zlé recenzie na tento hotel, tak sú nepravdivé.
TENTO HOTEL JE SUPER!!!!!!

Dátum pobytu: august 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi SomsaTravel.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Albatros p, Management v zariadení Albatros Palace Resort.Zodpovedané: 25. augusta 2018
Prekladač Google

Dear guest ,
First of all let us take this opportunity to thank you for choosing our hotel for your last holiday.
On the behalf of the entire team of Albatros Palace Resort & SPA we would like to thank you for posting your feedback .
We are really pleased to know that we’ve succeeded to meet your expectation and really proud that you’ve evaluated so high hotel’s services and facilities.
It will be a great honor for us to greet you again in our resort.
Best Regards,
Management Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. augusta 2018

V hoteli ma prijemne prekvapil personál, každý je milý a ochotný, nikto nečaká všimné.
Po príchode do hotela kufre prevezme poslíček, ktorý Vám ich priamo prinesie k izbe. Je jednoducho vidieť, že hotel si zakladá na tom, aby jeho klienti mali absolútny komfort a mohli relaxovať. Areál hotela je jedná báseň. Nádherný dojem vytvárajú práve bazény, šmykľavky, palmy a okrasné kríky starostlivo strihané. Všade je krásna zeleň, kvety a celý areál je veľmi dobre riešený, je to doslova jedna oáza.
Všade je čisto. Upratovači tu tvrdo drú od skorého rána. Bazény sú všetky úplne čistučké a nehrozí tú ani žiaden zápach. Poctivo sa starajú o ich čistotu od rána do večera.
Izby sú krásne, veľké a priestranné.
Pláž je krásna veľká a čistá.
Strava je tu rozmanitá a skvelá. Hotel má 4 reštaurácie: nemeckú, taliansku, ázijskú a stredomorskú. Najlepšie varia v stredomorskej a talianskej. Počas dňa si môžete dať rôzne druhy kávy, tá ktorú robia čašníci priamo za barom, je dokonalá. Musím pochváliť, že robia skvelé osviežujúce miešané drinky a dobré pivo.
Personál: Každý si tu robí svoju prácu s radosťou a úsmevom. Vážia si Vás, usmejú sa na Vás a správajú sa k Vám ako k svojím priateľom. Pochvala čašníkom najmä v kaviarni, na pána upratovača a vedeniu za skvelú organizáciu.
Skvelá dovolenka.

Dátum pobytu: júl 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi Quest656646.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Albatros p, Management v zariadení Albatros Palace Resort.Zodpovedané: 5. augusta 2018
Prekladač Google

Dear Eleonora,
First of all let us take this opportunity to thank you for choosing our hotel for your last holiday.
On the behalf of the entire team of Albatros Palace Resort & SPA we would like to thank you for posting your feedback .
We are really pleased to know that we’ve succeeded to meet your expectation and really proud that you’ve evaluated so high hotel’s services and facilities.
It will be a great honor for us to greet you again in our resort.
Best Regards,
Management Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie