Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Povinnosť vidieť!

Na výlet sme sa vydali tuktukmi zo Siem Reap cca o 7:30. Jednodňový vstup do areálu Angoru stojí... viac informácií

Recenzované: 16. januára 2019
252vierab
,
Košice, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Travelhack!

Ak patrite medzi ludi co radi setria tak oporucam zakupit si 1dnovy listok o 16:45, ziskate tym... viac informácií

Recenzované: 7. januára 2018
AlexB10418
,
Nové Zámky, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (48 131)
  
Recenzie (48 131)
Filtrovať recenzie
48 130 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
39 670
6 886
1 288
182
103
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
39 670
6 886
1 288
182
103
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2748 130 recenzií
Recenzované: 7. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Ak patrite medzi ludi co radi setria tak oporucam zakupit si 1dnovy listok o 16:45, ziskate tym vstup na ten den, stihnete pozriet zapad slnka v jednom najvyznamnejsom chrame. Druhy den si prenajmite bicykle za 1$, hladajte najdete! Vyrazte skoro rano a vyberte sa cestou v protismere hodinovych ruciciek, vyhnete sa tak vacsine turistov. To najvyznamnejsie stihnete pozriet a zazitok na cely zivot ;)
1dnovy listok - 37$, bicykle na 2dni - 2$.

Dátum zážitku: január 2018
1  Poďakujte používateľovi AlexB10418.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. apríla 2017

Ak sa nachádzate v Kambodži tak Angor Wat je určite miesto, ktoré sa nedá nenavštíviť. Chrámový komplex v Angore je obrovský a preto odporúčam dohodnúť si tuk tuk a prejsť si to, čo chcete vidieť. Dá sa to zvládnuť aj na bicykloch, no v takých horúčavách je to celkom výzva a tuk tuk je určite komfortnejšie riešenie. My sme si vybrali asi 10 chrámov, pretože po čase už pôsobí všetko "na jedno kopyto" a myslím si, že výber úplne stačí. Stojí to však za to!

Dátum zážitku: november 2016
1  Poďakujte používateľovi Anicka_SR.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. februára 2017 cez mobilné zariadenie

Krasne miesto, no uz trosku drahe.. od 1.2.2017 stoji denny listok 37$.. Je super kupit si listky po 16:45 na nasledujuci den a mozes si ist este pozriet zapad slnka hned po kupe lisku - zadarmo. Parada.. idealne je dohodnut sa v meste so seferom tuk-tuku, okruh urobite v rozumnom case. A co sa darcekov tyka, vsetko sa da zrazit na polovicnu cenu, ako predajca na uvod navrhne.. ;)

Dátum zážitku: február 2017
2  Poďakujte používateľovi Luci_ina_k.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. mája 2016

Je to tam nádherné a určite každému odporúčam. Treba si zobrať Tuk Tuk lebo areál je obrovsky a pešo sa to prejsť nedá a na bicykel je tam strašne horúco (cca 40 C)

Dátum zážitku: máj 2016
1  Poďakujte používateľovi Vladimir R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. júla 2015 cez mobilné zariadenie

Treba si to ísť pozrieť,skoro ráno,aby ste videli ako vychádza slniečko.My sme mali trochu smolu, bolo zamračené a slniečko nad Angkor Wat bolo už vysoko.O nejakých pár hodín neskôr sme išli na prehliadku,bolo čo pozerať,kochať sa.Mali sme výborného sprievodcu,ktorý sa nám snažil ukázať všetko pekné a zaujímavé.Naše nohy a fotoaparáty dostali poriadne zabrať.Jednoducho stálo to zato.

Dátum zážitku: august 2014
4  Poďakujte používateľovi Alenka2404.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie