Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 0:00 - 23:59
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Perfektné miesto

Burj Khalifa je 828 metrov vysoká budova (súčasťou nákupného centra Dubaj Mall), kde je možné ísť... viac informácií

Recenzované: 20. augusta 2020
pavolc434
,
Zwickau, Nemecko
Zaujímavo riešená stavba v tvare kvetu

Zo 125.a 124.poschodia je za dobrého počasia výborný výhľad. Fotenie z vnútra je cez sklá trochu... viac informácií

Recenzované: 15. marca 2020
Explorer655277
,
Košice, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (74 789)
  
Recenzie (74 789)
Filtrovať recenzie
74 789 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
49 258
17 107
6 320
1 315
789
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
49 258
17 107
6 320
1 315
789
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
303574 789 recenzií
Recenzované: 7. novembra 2017

Trosku komplikovanejsi pristup cez Dubai Mall ( prvy krat sme hladali vstup skoro hodinu ), ale ked to clovek zvladne, najskor ho zaskoci rychlost, akou sa vytah dostane na 124 pochodie a ked potom vystupi a pozrie sa dolu, zostane v nemom uzase - ten vyhlad sa neda opisat, treba sa ist pozriet :-) vstupenky doporucujem zakupit vopred online na presny datum a cas a ak ma niekto v Dubaji pozicane auto, parkovat doporucujem v Dubai Mall na parkovisku Cinema ( su tam 4 parkoviska a toto je najblizsie ku vchodu na Khalifu )

Dátum zážitku: október 2017
2  Poďakujte používateľovi SilviaC6635.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Všetko vynikajuco zorganizovane, vstupenky si treba zarezervovat ce net. treba is pozrieť,stoji to za to vidieť.

Dátum zážitku: október 2017
Poďakujte používateľovi PeterSKK607.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. októbra 2017

Najvyššia budova sveta, lístky sa dajú kúpiť online na presný dátum a čas. Výhľady zo 124 a 125 pochodia sú nezabudnuteľné.

Dátum zážitku: október 2017
Poďakujte používateľovi Cenculka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. septembra 2017

Za cca 1 minútu Vás výťah vyvezie na 124 poschodie a odtiaľ sa môžete kochať nádherným výhľadom na celý Dubaj. Lístky odporúčam rezervovať 2 až 3 dní vopred. Táto atrakcia stojí za to.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi Miroslav S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Na vežu máte 2 druhy vstupov jeden klasik na 124 a 125 poschodie a druhý takpovediac VIP na 148 poschodie. Ja som bol na 148 a rozdiel je podľa mojho názoru asi iba v cene lístka.Kým na 124 zaplatíte cca. 40 euro tak na 148 cca. 120 euro. Je potrebné si listky objednať dopredu pretože vstupy na 124 sa zvyknú vypredať na daný deň a býva veľká rada. Takže ja som musel ísť na Vip vstup ak som chcel vidieť ten krásny výhľad. Listky na 148 kúpite v pohode, posadia vás do salonika, daju vám koláčik kávu a asi keď vás je 10 vás po bezpečnostnej prehliadke vyvezú na 148 dvoma výtahmi. Výhľad hore je krásny k tomu niet čo dodať a je vás tam iba zopár návštevníkov, takže máte kľud. Je tam veľký salónik kde vám ponúknu koláčiky datle džús máte tam samostatne kreslá na výhľad. Tu je doba pobytu obmedzená na 45minút . Potom sa zveziete dolu na 124 alebo 125 a pekne s ostatnými turistami až dolu. Ja osobne som nejaký markantný rozdiel z pohľadu zo 124 alebo 148 nevidel, stále to bolo veľmi vysoko. Oplatilo sa vidieť .

Dátum zážitku: júl 2017
4  Poďakujte používateľovi sadko222.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie