Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Atlantis Aquaventure Waterpark
Dnes otvorené: 10:00 - 18:30
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Atlantis Aquaventure Waterpark

Skvelý zábavný park - hlavne pre deti. Na svoje si však prídu aj dospelí. Plavčíci pri každej... viac informácií

Recenzované: 15. júla 2019
blanusa
Aquaventure

Ako host v Atlantise stale volny vstup do vodneho parku ktory je zes vynoveny a krajsi pribudlo... viac informácií

Recenzované: 7. mája 2019
Darina N
,
Slovensko
Prečítať všetky recenzie (16 676)
  
Recenzie (16 676)
Filtrovať recenzie
16 676 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
9 904
4 331
1 599
485
357
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
9 904
4 331
1 599
485
357
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
4916 676 recenzií
Recenzované: 15. mája 2017

veľmi drahé na to čo ponúka, chýba relaxačný bazén v mori veľmi veľa medúz výhľad na stavenisko, platíš si ešte aj za skrinku nie je v cene drahej vstupenky, jedlo a nápoje veľmi drahé 0,5l čistá voda 4 eura, nikdy viac

Dátum zážitku: máj 2017
3  Poďakujte používateľovi AndreaP9168.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. apríla 2017 cez mobilné zariadenie

Úplne o ničom.. Nič sa tam nezmenilo za 4roky co sme tam boli naposledy... Húfy ľudí a nenormálne ceny...všetko je tam už staré počnúc lehátkami (keď si vôbec nejaké obsadite) končiac atrakciami, ktoré boli tak in pre 10rokmi.. Najlepší sú starí chlpatí indoši člapkajuci sa v detských atrakciach

Dátum zážitku: apríl 2017
2  Poďakujte používateľovi miroslavs791.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. septembra 2016

na tie peniaze nič moc,množstvo ľudí predražené ceny nápojov a hlavne jedla,ceny voda cca13AED-2,20 eur /0,5l
jedlá burgery cca20 a viac -5,00eur
ostatné jedlá cca 30 a viac -6,00eur
a hlavná nevýhoda nesmiete si nič doniesť na pitie a jedenie všetko vám zoberú pri vstupe

Dátum zážitku: september 2016
Poďakujte používateľovi Apaa26.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. mája 2016

Štrávili sme tu krásny deň, zabavili sa na množstve zábavných aj adrenalínových atrakcií, relaxovali pri mori a podvečer sa kochali nádhernými pohľadmi na vodné akváriá a množstvo morských živočíchov - to bol najkrajší zážitok na koniec skvelého dňa.

Dátum zážitku: marec 2016
2  Poďakujte používateľovi Martina H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. mája 2016 cez mobilné zariadenie

Za tu cenu dost o nicom. Atrakcie priemerne na to, ze je to Dubaj. V podstate to iste sme uz zazili na Tenerife v Siam parku. V zenskych satniach bol priserny smrad, akoby tam v zivote nikto neupratal. Je to dost maly a o nicom park na to, aby ste za to dali 60 eur (online, namieste 80 eur). Pekna je plaz, ale to nestaci. Strata casu a penazi.

Dátum zážitku: máj 2016
Poďakujte používateľovi Dália K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie