Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Dubaj
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (27 294)
Filtrovať recenzie
27 294 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
17 638
5 173
2 366
1 038
1 079
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
17 638
5 173
2 366
1 038
1 079
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3827 294 recenzií
Recenzované: 31. mája 2018

Hotel Atlantis The Palm je situovany na Palmovom ostrove a je prechodom do rozpravky.
Dokonale prepracovany hotelovy komplex je spojeny s obchockou okolo ostrova v dlzke 11 kilometrov.
Na svoje si pridu vsetky kategorie navstevnikov, romanticky zalozeny, ale aj ti pohodlny a milujuci luxus. A ten je vsade. Nezabudlo sa tu ani na deti, maju obrovske mnozstvo atrakcii, ci uz v interieri hotela alebo na hotelovej plazi. Ak chcete nacerpat energiu a zabudnut aspon chvilu na svet, toto je miesto ktore stoji za vsetko. Optimalny pobyt je v marci alebo v novembri.

Dátum pobytu: november 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi mirec927.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ATP_GuestRelations, Manager v zariadení Atlantis, The Palm.Zodpovedané: 3. júna 2018
Prekladač Google

Dear mirec927

It's always wonderful to hear a stay at Atlantis described as a 'fairy tale'. We endeavor to transport all of our guests into a world of amazing experiences and everlasting memories, so it's a pleasure to hear we achieved this during your visit.

On behalf of our entire team, we are so happy that you sampled and enjoyed everything our resort has to offer. It sounds like your stay was met with peace, relaxation, and joy at every turn.

On behalf of the team here, we would love to have you back for another brilliant stay in the future.

Best regards

Guest Relations Team, Atlantis,The Palm

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. marca 2018

Hotel je naozaj krásny, s príjemnou atmosférou a vdaka aquaparku vhodný najmä pre rodiny s detmi. Personál je veľmi milý a s akoukoľvek našou požiadavkou nemali problém,práve naopak bola cítiť velka snaha vyhovieť. Milo nás prekvapilo,že napriek tomu,že sme prišli už o pol ôsmej rano rano,hneď sme mali pripravenu izbu a raňajky.Odporúčam priplatiť si izbu typu Imperial Club,v rámci ktorej dostanete balik benefitov ako transfer z a na letisko,skorý check in,izbu s výhľadom na ostrov a mesto na vyššom poschodí,ale aj poobedne snacky, alko a nealko nápoje a ďalšie výhody,ktoré ešte viac spríjemnili celu dovolenku :).

Tip na izbu: Imeprial Club
Dátum pobytu: marec 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
1  Poďakujte používateľovi fuksovama.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. marca 2018

Parádny hotel , super možnosti pre rodiny s detmi , Mali sme ImperialClub .
Perfektne raňajky , odpoludnajsie snacky , nealko počas celeho dna a podvecer aj lkko drinky.
Izba krasna a cista , kazdy den doplnanie samponov , telovych mliek atď...

Dátum pobytu: marec 2018
Poďakujte používateľovi Lado K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. júla 2017

Boli sme v hoteli druhý krát, ale prvý krát sme si priplatili izbu kategorie Imperial club.
Izba bola dvojspálňová bola pekná s velkou terasou. Ranajky obed aj večeru sme vždy absolvovali nakoľko sme boli s dvomi malými deťmi ( 3 roky a 11 mesiacov) v Safrone formou bufetov .Strava bola super bufety na vysokej úrovni. Plaž pre imperial klub tiež čistá. More také aké je ale s tým treba na palmovom ostrove rátať. Celkovo si tam každý nájde čo potrebuje.

Dátum pobytu: jún 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi JozefP45.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. septembra 2016

Hotel skvely, sluzby tiez , no izby su uz starsie, zisla by sa rekonstrukcia za tie peniaze. Odporucam imperial club, cely den pitie a bufet. Pre deti skvely bazen ako aj akvapark a akvarium, spikojnost

Dátum pobytu: august 2016
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi Danulik F.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie