Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Súsa
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (3 708)
Filtrovať recenzie
3 708 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 398
962
607
338
403
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 398
962
607
338
403
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
6113 708 recenzií
Recenzované: 15. septembra 2019

Takze s kamoskou sme prvykrat na dovolenke v Tunisku, mozem urcite odporucit tento hotel aj ked je mozno starsi. Izbu sme si po prichode vymenili, kedze sme mali zaplateny vyhlad na more - nebol problem. Jedlo fajn, ci uz v hotely alebo pri bazene. A taktiez musim pochvalit Animatorov - program kazdy den perfektny!!!!

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Evka1508.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel R, Guest Relations Manager v zariadení Riadh Palms Hotel.Zodpovedané: 16. septembra 2019

Vážený hosť, ďakujeme za pozitívnu recenziu a za čas, ktorý ste strávili, aby ste sa vyjadrili k svojmu pobytu v Riadh Palms Hotel. Teší nás, že sa vám páčil čistý výber jedál, a že ste ocenili veselosť nášho animačného tímu a že sa im podarilo ponúknuť nezabudnuteľný zážitok v Riadh Palms. V blízkej budúcnosti vás radi privítame.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. septembra 2019

Riadh Palms je fantastický hotel. Je to krásny hotel s veľmi priateľským a profesionálnym personálom, ktorý je veľmi nápomocní. Jedlo je prvotriedne a zábava je skvelá. Animačný tím je vynikajúci, veľa aktivít, večerná zábava bola veľmi pekná. Veľmi príjemná atmosféra. Skvelé pre všetky vekové skupiny. Hotel má všetko, čo potrebujete pre pokojnú a uvoľnenú dovolenku. Tešíme sa na ďalšiu návštevu.

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Sona M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel R, Guest Relations Manager v zariadení Riadh Palms Hotel.Zodpovedané: 11. septembra 2019


Vážený hosť, ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu a za čas, ktorý ste strávili, aby ste vyjadrili svoj pobyt v Riadh Palms Hotel. Teší nás, že sa vám páčila profesionalita a zdvorilosť personálu a že ste ocenili aj veselosť nášho animačného tímu a že sa vám podarilo ponúknuť nezabudnuteľný zážitok v Riadh Palms. V blízkej budúcnosti vás radi privítame.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. septembra 2019

S pobytom ako takým sme boli veľmi spokojní. Nevyskytli sa žiadne výrazné nedostatky, ktoré by nám pobyt znepríjemnili. Izba bola priestranná, čistá, útulná. Každý deň uprataná. Strava bola chutná, veľa zeleniny, čerstvého ovocia a super koláčiky. Pláž bola nádherná, more skutočne tyrkysové, piesok biely a jemný. Musím pochváliť všetkých zamestnancov. Robili si svoju prácu na 110%. Veľké ĎAKUJEM patrí animačnému tímu, veľmi zábavní a príjemní ľudia. Hotel mal skvelé služby, fúfam že sa to o rok opät vrátime.

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Patriciam29492.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel R, Guest Relations Manager v zariadení Riadh Palms Hotel.Zodpovedané: 9. septembra 2019

Vážený hosť, ďakujeme za vašu úžasnú recenziu a za čas, ktorý ste strávili, aby ste vyjadrili svoj pobyt v Riadh Palms Hotel. Teší nás, že sa vám páčila čistota izieb a úsilie našich spolupracovníkov v tejto službe. Sme tiež radi, že sa vám naša pláž, ktorá je jednou z najkrajších pláží v Tunisku, páčila tiež, profesionalita a zdvorilosť našich zamestnancov v našom animačnom tíme, ktorej sa vám podarilo ponúknuť nezabudnuteľný zážitok v Riadh Palms. V blízkej budúcnosti vás radi privítame.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Tento hotel to je hotová katastrofa!
Jedlo a organizovanie stravovania Vám neumožnia vyžiť to, čo ste si zaplatili- all inclusive. Je to podvod na turistoch, ktorých domáci a väčšina personálu berú ako votrelcov! Jedla je malo, chýbajú taniere, poháre, šálky. Všade čakáte a aj tak sa nedočkáte. Varia z treťotriednych surovín! Celé zle!
Izby ako tak ujdú, ak dostanete zrekonstruovanu izbu. More je krásne, ale dnes po búrke vytiekla doňho čierna špina z pevniny, asi odpad z kanálov, ktorý vytvoril pozdĺž pobrežia velikansku škvrnu. Takze zajtrajsie kúpanie je otázne!
No asi najväčší sok u nás vyvolal nedostatok pitnej vody v hoteli. Čapovali nám ju po 1 dcl, o fľaše s vodou bola bitka. Domáci jej však mali dosť!
V Tunise sme boli 2. x a bolo to ako cez kopirak. To je proste tuniská nátura a turisti sa nechajú oblbnúť!

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi jaroslavs65.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel R, Guest Relations Manager v zariadení Riadh Palms Hotel.Zodpovedané: 3. septembra 2019

Ďakujeme, že ste si našli čas na vyjadrenie svojho pobytu v Riadh Palms Hotel. Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti. Vaše pripomienky berieme do úvahy, aby sme mohli vykonať potrebné úpravy. V súvislosti s jedlom vás láskavo upozorňujeme, že máme cyklus menu, ktorý sa mení každých 14 dní vrátane niekoľkých gala nocí (tuniský večer, taliansky večer atď.). Naši zákazníci môžu vyskúšať aj 03 tematických reštaurácií (tuniský, taliansky) a ryby).
hotel berie otázku hygieny veľmi vážne. V skutočnosti máme hygienický tím, ktorý denne dodržiava medzinárodné hygienické normy. a sme hrdí na to, že sme získali certifikáciu ISO 22000, ISO 9001 a Crystal Food Check, ktorá sa osvedčila v oblasti hygieny.
Uisťujeme vás, že povzbudzujeme všetkých našich zamestnancov, aby s našimi hosťami zaobchádzali s rešpektom a zdvorilosťou, a prijímame potrebné disciplinárne opatrenia pri stretnutí s každým zamestnancom, ktorý toto pravidlo nedodržiava.
Okrem vydávania vody ponúka hotel fľašu vody každý deň a ťažko pre všetkých vrátane klientov. Napriek tomu vezmeme do úvahy vašu spätnú väzbu, aby sme uspokojili našich milých hostí.


Amicalement, Best regards,

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. augusta 2019

Hotel starší, izby taktiež ale čisté a každý deň upratané. Strava každý deň tá istá, dá sa vybrať a je možnost sa neobedovat aj pri bazéne. Od rna boli bagety v bare na pláži podla vlastného výberu a Poobede robili palacinky, šišky, ryby. Personál milý, v pohode. Klientela slonevska a ceska malo arabov, nikto nerobil bordel. Za týžden pobytu sme mali 2 dni špinavé more. Boli sme prvy krat v Sousse čakala som viac. Osobne sa mi viac páčila mahdia hlavne nádherná pláž preto som ti bola sklamaná. V CK nam povedali že tento hotel je pre maladých ludi, že to tam žije a je tam nočný život, no nic sme tu nezažili o 23:00 bolo v hoteli ticho, síce diskotéka bola ale nechodili tam ľudia púšťali len ruské pesničky. Dovolenku sme si užili ale viac by som sa sem nevrátila a ani do Sousse.

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi ewelynZ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel R, Guest Relations Manager v zariadení Riadh Palms Hotel.Zodpovedané: 26. augusta 2019

Ďakujeme za vaše dojmy a za čas, aby ste sa vyjadrili k svojmu pobytu v Riadh Palms Hotel. Sme radi, že ste ocenili čistotu miestností a úsilie našich spolupracovníkov v službách, tiež profesionalitu a zdvorilosť personálu. Chceli by sme upresniť, že máme k dispozícii pestrú ponuku jedál, ktoré sa každý deň menia každých 14 dní vrátane niekoľkých gala nocí (tuniský večer, taliansky večer atď.). Naši zákazníci si môžu vyskúšať aj naše 03 tematické reštaurácie ( Tuniský, taliansky a rybací).
Vďaka certifikácii ISO 9001, ISO 14001, Cristal Safety Check, Blue Flag a Green Key vás môžeme ubezpečiť, že naše služby na hotelovej pláži sú rešpektované. To nám však nebráni v prijímaní potrebných opatrení a zdvojnásobení úsilia o udržanie dobrej kvality služieb.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie