Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (3 781)
Filtrovať recenzie
3 781 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 450
968
615
344
404
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 450
968
615
344
404
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
34393 781 recenzií
Recenzované: 18. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

Boli sme naozaj velmi spokojni. Hotel je cisty, izbu sme mali vzdy upratanu. Prostredie hotela sa nam tiez velmi pacilo. Plaz bola cista, velmi pekna, more skvele s moznostou vodnych sportov. Hotelovy bazen bol tiez vynikajuci s cistou vodou. Kazdy den sa animatori starali o program pri vode. Cvicil sa vodny aerobic, ktory vzdy vsetkych pobavil. Co sa jedla tyka, najviac sa mi pacili ranajky, pri tych som si vzdy prisla na svoje :-) Kazdopadne vsak vzdy bol velky vyber, ci sladke alebo slane. V septembri bol hotel plne obsadeny, co bolo aj citit. Obcas sme mali obsadeny stol, obcas sa akosi rychlo minulo jedlo, ktore sme chceli. Ale to len kvoli hostom, ktori sa jednoducho nevedia spravat a myslia si, ze su v celom hoteli jedini. Stretavali sme s tym, ze si nalozili plne taniere vsetkeho mozneho, ktore samozrejme, vzdy len ochutnali a nechali rozbabrane. Toto vsak nie je chyba personalu, ale vychovy ludi. Personal bol velmi mily a priatelsky. Ked nam cokolvek chybalo, ochotne nam to priniesli. Ak by som mala hodnotit personal na akejkolvek pozicii, kazdy z nich by dostal 1*. O vecerny program sa starali taktiez animatori. Boli skveli, zabavni a taktiez sa jazykovo snazili priblizit vsetkym hostom. Vytvarali ozaj vynikajucu atmosferu medzi navstevnikmi. Velmi sa mi pacila aj poloha hotela. Priamo na plazi a z druhej strany mesto. Ak ste mali zaujem, mohli ste sa poprechadzat po ulici, ci ist do Mediny. Taxiky su velmi lacne, ale da sa to v pohode zvladnut aj pesi, kedy mate cas sledovat prostredie a obyvatelov. Ked sme sa vybrali do mesta aj ako dve same zeny, nemala som vacsie obavy ako v Bratislave o kabelku :-) Z mojej strany hotel jednoznacne odporucam a vratila by som istotne znova. Prajem hotelu Riadh Palms vela spokojnych navstevnikov :-)

Dátum pobytu: september 2016
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
6  Poďakujte používateľovi Susan130916.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel R, Guest Relations Manager v zariadení Riadh Palms Hotel.Zodpovedané: 25. novembra 2016
Prekladač Google

Thank you for your positive review and for taking the time to give us your impressions. Hotel Riadh Palms team is working hard to provide a memorable experience to all our guests. Your recognition encourage us to continue this effort. We hope to see you soon among us.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. augusta 2016

hotel uz ma casy slavy za sebou. nova cast sa ako tak da, ta stara je totalne fiasko. zalezi na tom aku izbu dostanete, ak mate vyhlad na more a ste stastlivec ako ja a za par eur dostanete apartman, tak mate vyhrate. krasny vyhlad, nadstandartna izba. ak mate menej stastia, mate vyhlad na druhu stranu kde sa nachadza rusna cesta a nejake kvazi futbalove vyprahnute ihrisko. spolocne priestory ako aj restauracie sa celkom daju zniest. ziadna slava ale dajme tomu ze cisto. ako tak. huli sa tam snad vsade. aj vo vytahu. jedlo medzi silne stranky hotela nepatri, snad s vynimkou restauracie ala card. jedlo ma rovnaku chut, ci sa jedna o take alebo inake jedlo. asi maju len jednu vyraznu koreninu. ale da sa vybrat. ranajky formou bufetu su skor pre priaznivcov a skalnych fanusikov ovocia a zeleniny, obcas sa da dostat ku vajickam ci omelete, sunky dva druhy, syr taktiez...ziadna diera do sveta. svetlou strankou je bazen. krasny, cisty, lehatka k dispozicii zadarmo, ale len v pripade ze sa vam chce vstavat o siestej a vyhodit starym nemkam uteraky z obsadenych kresiel. klasika, nemci su proste nemci.neusetria vas pohladu na kozy visiace z lehatka az na zem :) ... sem tam to pokulhava aj v bare pri bazene, ked dojdu plastove pohariky, proste pivo nedostanete. celkom fajn je poobedny bufet pri bazene. plaz pred hotelom je asi verejna aj ked je hotelova. udrziavana nejak extra nieje, spakov je tam viac ako na koncerte rokovej kapely v nejakom pube. celkovo by som tento hotel povazoval skor za hotel kde sa uz nebudete chciet vratit. personal je kapitola sama o sebe, zalezi od konkretneho cloveka a jeho nalady. ked nemaju naladu, mate smolu, sluzby ako v 4tej cenovej. ja by som tam uz nesiel ;)

Dátum pobytu: september 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi LadislavM58.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 23. septembra 2016

Ďakujeme vám za váš pozitívny dojem a dobu, po ktorú trvalo zdieľať vašu spokojnosť našich izieb. Váš poznanie, že podporujú nás pokračovať v tomto úsilí.

Vezmeme vaše pripomienky do úvahy a budeme vykonávať nevyhnutné úpravy. Avšak, bola certifikovaná podľa ISO 22000, ISO 9001 a kontrola Crystal Food, môžeme vás uistiť, že pracujeme v súlade so štandardmi a medzinárodnými štandardmi udržiavať dobrú kvalitu služby. Je nám ľúto, že náš výber jedál neboli podľa vášho vkusu. Vskutku, máme ponuku, ktorá mení denný cyklus každých 14 dní vrátane niekoľkých slávnostných noci (tuniskej taliansky večer atď ...), takže naši zákazníci môžu vyskúšať naše 03 tematické reštaurácie (tuniská, talianska a hriešnik).

Sme radi, že sa vám to páčilo hotelový bazén a ďakujeme vám za váš názor na naše pláže, ktorá je jednou z najkrajších v Tunisku. Sme tiež hrdí, že sme dostali prestížny medzinárodný certifikát Modrá vlajka za kvalitu mora a pláže.

Berieme Vaše pripomienky vážne a budeme robiť následné potrebné pokiaľ ide o správanie svojich zamestnancov. Odporúčame všetkým našim zamestnancom zaobchádzať s našimi hosťami s rešpektom a zdvorilosťou a budeme prijímať primerané disciplinárne opatrenia.

Dúfame, že máte v pláne akonáhle naši hostia, aby bolo možné ukázať zlepšenie dosiahnutá v našom hoteli.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. septembra 2015

Krásny htl ,výborná strava,nemecká a anglická klientela,areál krasne prostredie-palmy,more 50m od htl,čistá pláž,biely piesok na plaži securitak ,krásne more,strava večere podavaná 18,30 a 20,30 hod,zariadenie staršie,našteva mesta čiastočná,ale skôr špina a neporiadok,nevýhoda htl nedostatok lehátok,treba ráno zaistit.Od letiska cca 50 km.ck nemecká perfektná.Slnečná strana izieb htl prevažne pre D a GB. Absolvovanie v htl júl 2013 a 2014 10 dní strava all inclusive.Doporučujem.

Tip na izbu: na slnečnej strane--,nie smer cesta
Dátum pobytu: október 2014
  • Typ výletu: Cestoval/a sólo
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Vlado1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel R, Guest Relations Manager v zariadení Riadh Palms Hotel.Zodpovedané: 6. októbra 2015
Prekladač Google

Dear Valued Guest,
We are really pleased to read your very lovely feedback. We are delighted that you found that the hotel met your expectations,
Please do not hesitate to contact us prior to next visit so that we will give you’re the proper welcome.
Kind regards

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. júna 2015

dobrý , čistý hotel so starším zariadením izieb ,.. pokial sa jedná o časť4* ,..a apartmánov,. časť Riad je 3* ,.. tam mali dosť zanedbané izby aj soc. zariadenia no prerábajú sa ,.. personál úslužný ,.. problém je pri Bakšiše ... dosť si ho vynucujú lebo sú naučený od západných susedov ,nie všetci !!! ,., bazény ,prístun na pláž, more výborné ,, denne čistené ,,lehátka dostatok pripravených ,..

Dátum pobytu: jún 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi rebellman.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel R, Guest Relations Manager v zariadení Riadh Palms Hotel.Zodpovedané: 2. júla 2015
Prekladač Google

Dear Guest,
Many thanks for taking the time to fill in our satisfaction survey and send us this wonderful feedback. We are so happy that you enjoyed your stay with us.
We are recently working on refurbishing most of the hotel’s services (Rooms, decorations, carpets in the corridors, entertainment’s activities…); they are minor renovations but will improve highly the guest comfort. In fact, we did already finish installing the WIFI in the rooms and it is already up and running
We apologize about some staff member’s attitude; we encourage our employees to be kind and helpful to all our guest.
We thank you again for your kindness and look forward to welcoming you again at our property.

Sincerely,

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. septembra 2014

S kamarátkou sme boli u vás ubytovaní jeden týždeň v Septembri. Hotel je nádherný. Za celý týždeň sme nemali potrebu ísť pozrieť do mesta, pretože v hoteli sme našli všetko, čo sme potrebovali. Personál v hoteli je veľmi milí, usmiati a ochotní. Animačný team máte NAJLEPŠÍ!! Celé dni robili skvelý program, tancovanie pri bazéne, športové hry. Zabávali nás od rána do večera. Večerný SHOW TIME bol skvelý. Veľa sme sa nasmiali. Scénky boli zábavné a každý večer niečo iné. Čo sa týka stravy, je veľmi pestrá. Váš hotel je naozaj na úrovni a rady by sme sa s kamarátkou vrátili aj o rok a na dlhšie ako na týždeň. Ani sa nám nechcelo od vás odísť. Ďakujeme krásne ešte raz za všetko a rada vás odporučím aj blízkym a priateľom. Prajeme Vám veľa spokojných zákazníkov ako sme my a len pozitívne hodnotenia na váš hotel.

Dátum pobytu: september 2014
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Veronika S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel R, Guest Relations Manager v zariadení Riadh Palms Hotel.Zodpovedané: 8. marca 2017
Prekladač Google

Thank you for your positive review and for taking the time to give us your impressions. Hotel Riadh Palms team is working hard to provide a memorable experience to all our guests. Your recognition encourage us to continue this effort. We hope to see you soon among us.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie